EfiAcademy /

Poweria prosesseihin Power Automate Desktop RPA -työkalulla

Tee työpäivistäsi tehokkaampia ja opettele automatisoimaan päivittäisiä rutiinejasi Power Automate Desktop RPA -työkalulla. Tämän koulutuksen käytyäsi ymmärrät, miten voit luoda yksinkertaisia automaatioita Microsoftin uusimmalla kansalaiskehittämisen työkalulla!

 • Varaa paikka
 • Ajankohta
  26.10. ja 28.10.2021 9.00-12.00
 • Paikka
  Etäkoulutus
 • Hinta
  800 €/osallistuja

Koulutuksen kuvaus

Kouluttaudu kasvavaan kansalaiskehittäjien joukkoon Efiman avustuksella! Kansalaiskehittäminen on ilmiö, josta on viime aikoina puhuttu yhä enemmän yritysmaailmassa. Kansalaiskehittämisellä tarkoitetaan sitä, että liiketoiminnan parissa toimivat henkilöt alkavat itse kehittää omia automaatiokulkuja työnsä tueksi ja robotisoida toistuvia rutiinejaan.  

Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet oman työsi automatisointiin Microsoftin uudella Power Automate Desktop RPA -työkalulla. Intuitiivisen ja helppokäyttöisen työkalun avulla voit automatisoida rutiinejasi, vaikka et olisikaan IT-alan asiantuntija. Microsoftin Power Automate -alusta on tunnistettu RPA-teknologioiden visiönääriksi Gartnerin vuoden 2020 Magic Quadrant for Robotic Process Automation -tutkimuksessa. 

Tässä kaksiosaisessa koulutuksessa Efiman asiantuntijat opastavat sinut Power Automate Desktop RPA -työkalun käyttöön. Koulutuksessa käydään läpi automaatiototeutuksia erilaisissa kohdejärjestelmissä, kuten Microsoft Office -ohjelmissa ja erilaisissa verkko- ja työpöytäsovelluksissa. Koulutuksen jälkeen ymmärrät automaation perusteet ja tiedät, minkälaisia rutiininomaisia työtehtäviä voit itse automatisoida. Osaat myös tehdä Power Automate Desktop RPA -työkalulla yksinkertaisia robotteja, jotka suorittavat rutiinitehtäviäsi tehokkaasti päivästä toiseen. Power Automate Desktopin asennusta varten saa latausohjeen, jonka lisäksi työkalun asennus voidaan varmistaa Teams-ennakkotapaamisessa. 

Kenelle tarkoitettu? 

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä ohjelmointitaitoa: kiinnostus omien rutiinitehtävien automatisointiin ja uuden teknologian hyödyntämiseen riittää. Koulutus soveltuu esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, kehitysvastaaville ja keskijohdolle.

Toteutus ja ehdot

Koulutus järjestetään etäyhteyksin, Teamsin välityksellä. Osallistumislinkki ja koulutusmateriaalit lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutuksen alkua.

Täältä pääset tutustumaan tietosuojaselosteeseen sekä muutos- ja peruutusehtoihin.

Kouluttajat

Elina Rajuvaara

Elina Rajuvaara

Intelligent Automation & RPA Consultant

Elina Rajuvaara työskentelee Efimalla automaatiokonsulttina. Hän on kokenut kouluttaja ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation parissa sekä yritys- että oppilaitosmaailmassa. Elinalla on vahva osaaminen prosessien mallintamisesta sekä älykkään automaation konsultoinnista eri toimialoilta. Aiemmin pitkään yrittäjänä toimineella Elinalla on sekä ICT- että kaupallisen alan koulutus.

Santeri Tuominen

Santeri Tuominen

Senior Intelligent Automation & RPA Developer

Santeri Tuominen toimii Efimalla automaatiokehittäjänä. Hänellä on vahvaa osaamista automaatioiden kehittämisestä UiPath ja Power Automate Desktop -työkaluilla. Santerilla on useamman vuoden kokemus taloushallinnon ja palveluliiketoiminnan prosessien automatisoinnista ohjelmistorobotiikan avulla. Automaatioiden kehittämisen lisäksi Santerilla on osaamista automaatiokohteiden etsimisessä, suunnittelussa ja määrittelyssä. Hän on myös kokenut ja pidetty Power Automate Desktop -kouluttaja.

Agenda

26.10. klo 9.00–12.00 

Power Automate Desktop-työkalun perusteet 

 • Mihin Power Automate Desktopia voidaan hyödyntää? 
 • Console ja Designer -työkaluihin tutustuminen  
 • Harjoitus: Tiedon hakeminen verkkosivuilta Exceliin 

Power Automate Desktop ja Office-ohjelmat 

 • Excelin ja Outlookin automatisointi 
 • Harjoitus: HR-tuntikirjausten automaattinen tarkistus 

28.10. klo 9.00-12.00 

Power Automate Desktop ja sovelluksen automaatio 

 • Excelin, toisen sovelluksen ja selaimen automatisointi 
 • Aliprosessien käyttäminen 
 • Harjoitus: Toimittajalistauksen automaattinen tarkistus YTJ:n verkkopalvelusta 

Enemmän irti Power Automate Desktopista 

 • Power Automate Desktopin ja Power Automate Cloud flown yhdistäminen  
 • Tiedon välittäminen Power Automate Desktopiin ja sieltä eteenpäin 
 • Desktop työnkulun käynnistäminen sähköpostin saavuttua 
 • Soveltava harjoitus: Toimittajatietojen tarkistamisen käynnistys Power Automatesta ja kuittaus Teamsiin