EfiAcademy /

Robotiikan ja tekoälyn hyödyntäminen taloushallinnossa

Ohjelmistorobotti on talousammattilaisten tehokas työkaveri, joka rakastaa rutiinitöitä ja jättää asiantuntijatyöt ihmiskollegoilleen. Talousammattilainen – tässä koulutuksessa saat tarvittavan ymmärryksen siitä, mitä ohjelmistorobotiikalla ja taloushallinnon tekoälyllä tarkoitetaan ja miten niillä voidaan kehittää ja automatisoida taloushallinnon prosesseja.

 • Varaa paikka
 • Ajankohta
  9.12.2021 9.00-16.00
 • Paikka
  Etäkoulutus
 • Hinta
  800 €/osallistuja

Koulutuksen kuvaus

Siinä missä rutiinityöt voivat olla monelle puuduttavaa puurtamista, ohjelmistorobotille ne ovat parasta herkkua – ja lisäksi robotti suorittaa rutiiniaskareet nopeammin ja virheettömämmin kuin ihmiskollegansa!

Taloushallinnossa on lukuisia rutiinitehtäviä, kuten täsmäytykset, raporttien ajo ja talletus, sekä myynti- ja ostolaskutus, jotka on perinteisesti suoritettu ihmisvoimin. Tässä Efiman koulutuksessa opit, miten ohjelmistorobotiikalla voidaan automatisoida taloushallinnon rutiinitöitä kustannustehokkaasti ja vaivattomasti, ja samalla vapauttaa ihmisten aikaa arvokkaampaan työhön.

Koulutuksessa käydään läpi, mitä ohjelmistorobotiikka oikein on ja mikä on robotiikan rooli taloushallinnon automatisoinnissa ja kehityksessä. Kuulet myös, miten ohjelmistorobottien työtä voidaan tukea tekoälyllä. Koulutuksessa tutustutaan useisiin erilaisiin robotiikan käyttökohteisiin taloushallinnossa sekä käydään läpi todellisia case-esimerkkejä robotiikan ja tekoälyn hyödyntämisestä taloushallinnon automatisoinnissa.

Tervetuloa keräämään uusia ideoita robotiikan ja tekoälyn soveltamiseen taloushallinnossa sekä parantamaan valmiuksiasi ottaa robotiikkaa ja tekoälyä tehokkaasti organisaationne käyttöön!

Kenelle tarkoitettu?

Koulutus soveltuu taloushallinnon asiantuntija-, kehitys- ja johtotehtävissä oleville sekä taloushallinnon järjestelmistä vastaaville.

Hinta

800 eur + alv 24% / osallistuja

Toteutus ja ehdot

Koulutus järjestetään etäyhteyksin, Teamsin välityksellä. Osallistumislinkki ja koulutusmateriaalit lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutuksen alkua.

Täältä pääset tutustumaan tietosuojaselosteeseen sekä muutos- ja peruutusehtoihin.

Kouluttajat

Kaisa Nieminen

Kaisa Nieminen

Senior Advisor

Kaisa Nieminen on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja kehittäjä. Hän toimii Efimalla Senior Advisor -roolissa tukien asiakkaita näiden taloushallinnon kehityksessä. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon eri osa-alueilta, mm. business controlling -toiminnoista, talouden palvelukeskuksista, prosessikehityksestä, sisäisestä tarkastuksesta, projektinhallinnasta, ulkoistuksesta, ohjelmistorobotiikasta sekä liikkeenjohdon konsultoinnista.

Elina Rajuvaara

Elina Rajuvaara

Intelligent Automation & RPA Consultant

Elina Rajuvaara työskentelee Efimalla automaatiokonsulttina. Hän on kokenut kouluttaja ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation parissa sekä yritys- että oppilaitosmaailmassa. Elinalla on vahva osaaminen prosessien mallintamisesta sekä älykkään automaation konsultoinnista eri toimialoilta. Aiemmin pitkään yrittäjänä toimineella Elinalla on sekä ICT- että kaupallisen alan koulutus.

Agenda

9.00-12.00

Ohjelmistorobotiikka ja tekoäly osana taloushallinnon kehityksen työkalupakkia

 • Perusteet ja ohjelmistorobotiikan tilanne Suomessa
 • Teknologiat ja palveluntarjoajat
 • Robotin käyttöönotto, jatkuva kehitys ja ylläpito

12.00-13.00 Lounastauko

13.00-16.00

Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn käyttökohteita taloushallinnossa

 • Ohjelmistorobotiikan käyttökohteita ja case-esimerkkejä taloushallinnossa
 • Tekoälyllä lisäautomaatiota taloushallinnon perusprosesseihin
 • Koneoppimisen mahdollisuudet
 • Chatbotit, kuvantunnistus ja luonnollisen kielen ymmärrys