Suomen halatuin työpaikka!

Efima voi muuttaa (työ)elämäsi

Se on paljon luvattu, mutta totta. Lue alta Hannemarin, Pekan ja Teron tarinat elämästä Efimalla. Katso avoimet paikkamme ja hae meille – voimme muuttaa sinunkin (työ)elämäsi!

Oletko valmis muutokseen?

Avoimet työpaikat

Meillä ihmiset viihtyvät ja tuottavat asiakkaille loistokokemuksia. Kuuntelemme paitsi asiakasta, myös toisiamme. Työtä tehdään yhdessä tietoa ja osaamista jakaen. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös kyseenalaistaa. Ihmiset ovat meillä keskiössä, ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on.

Seuraa meitä LinkedInissä niin saat heti tiedon uusista avoimista työpaikoistamme! Klikkaa tästä! →

"Efima muutti työelämäni."

Hannemari Ukonaho

Hannemari Ukonaho →
Uuteen kukoistukseen työelämässä

Hannemari Ukonaho päätti toimia, kun aiempi työpaikka ei tuntunut enää omalta. Meneillään ollut transformaatiohanke tuntui vieraalta, joten siihen oli vaikea sitoutua. ”Efimalle siirtynyt entinen esimieheni vinkkasi, että täällä on hieno yhtiö, johon kannattaa hakea töihin”, Hannemari kertoo. Hän kysyi vielä toiseltakin tutulta efimalaiselta, millaista työskentely talossa on.

Pekka Nöyränen

Pekka Nöyränen →
Työnantajan täysi tuki uuteen rooliin kasvamisessa

Efima luotti uuteen työntekijään lujasti alusta alkaen, kun Pekka Nöyränen aloitti talossa projektipäällikkönä. Pekka hyppäsi ensimmäiseen projektiinsa lennossa. ”Sain vieläpä kohtuullisen suuret saappaat täytettäväkseni”, Pekka muistelee kolmen vuoden takaista tilannetta. Kaikki sujui lopulta hienosti, ja projektit seurasivat toisiaan. Nekin menivät maaliinsa mallikkaasti.

Tero Javanainen

Tero Javanainen →
Nuori kasvuyritys kuuntelee konkaria

Uusi yritys kasvaa markkinoilla, joilla vanhat toimijat polkevat paikallaan. Miten ne oikein tekevät sen? Efiman kasvutarina kiinnitti Tero Javanaisen huomion varhaisessa vaiheessa, kun Tero työskenteli vaativien toiminnanohjausprojektien parissa vielä toisaalla. ”Seurasin Efimaa kiinnostuneena pitkään sivusta. Orgaaninen kasvu Microsoft-toiminnanohjauksen markkinoilla on vaikeata toteuttaa. Oli ilmeistä, että nuoren yrityksen johdolta ei puuttunut ainakaan rohkeutta”, Tero sanoo nyt.

Erikoistumme sinuun

Erikoistumme sinuun

Efiman alkuajoista saakka meillä oli visio matkasta Agia Efima -nimiseen paikkaan Kreikassa. Tavoitteet saavutettiin ja teimme matkan syksyllä 2017. Matka symboloi tietyn kasvuvaiheen päättymistä. Matkalla katsoimme kuitenkin jo eteenpäin. Pohdimme, miten kehitymme ja vahvistumme edelleen, ja teimme lupauksia niin asiakkaillemme kuin toisillemmekin. Agia Efimalla tekemämme aivotyö kiteytyi seuraaviin asiakaslupauksiin:

Lupaamme pitää osaamisen riman korkealla.
Lupaamme uudistua jatkuvasti.
Lupaamme olla hyvä ja kyseenalaistava kumppani.

Seuraa meitä LinkedInissä niin saat heti tiedon uusista avoimista työpaikoistamme!