Case Borenius Keskusteluja kumppanuudesta

Case Borenius

Keskusteluja kumppanuudesta

Toisten arvostaminen. Yhdessä onnistuminen. Ammattiylpeys. Arvot ohjaavat toimintaa Boreniuksella, jolla on pitkät perinteet suomalaisyritysten asianajotoimistona. Istumme Boreniuksen toimistossa Helsingissä, ja ikkunasta näkyvät Kauppatori ja Katajanokan maailmanpyörä. Talousjohtaja Anne-Mari Patteri ja kehitysjohtaja Niko Jakobsson kertovat, kuinka he peilaavat yrityksensä arvoja yhteistyökumppaneiden tapaan toimia. Kokemus on osoittanut, että kumppanuus toimii, kun arvomaailmat ovat yhteiset.

Lataa PDF

Vuonna 1911 perustettu Borenius Asianajotoimisto Oy on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Borenius palvelee yritysasiakkaita kaikissa oikeudellisissa asioissa ja on rakentamassa asiakkaidensa menestystä vahvalla osaamisella, pitkäaikaisella sitoutumisella, aidolla osallistumisella, kokemuksella ja innovaatiolla. Boreniuksen yli 200 työntekijää varmistavat täysimittaisten liikejuridiikan palveluiden helpon saatavuuden Helsingissä ja Tampereella, Pietarissa sekä New Yorkissa.

Borenius hyödyntää Efimalta hankkimiaan järjestelmiä taloushallinnon prosesseissa ja raportoinnissa. Sittemmin ostolasku- ja matkalaskuprosessien hoitaminen on ulkoistettu Efimalle. Anne-Mari Patterin mielestä Efimassa yhdistyvät prosessi- ja järjestelmäosaaminen. ”Emme halua käyttää liikaa omaa aikaa taloushallinnon perusprosesseihin. Haluamme niiden hoituvan tehokkaasti ja sujuvasti. Oman työmme painopiste tulee olla liiketoiminnan kehittämisessä. Ulkoistuksen käynnistyttyä Efiman kanssa tavoitteet on saavutettu lyhyessä ajassa”, hän sanoo.