Case Talentum Dynaamista mediaa ja taloushallintoa

Case Talentum

Dynaamista mediaa ja taloushallintoa

Talentum halusi yhtenäistää taloushallintonsa käytäntöjä Suomessa ja Ruotsissa. Taloushallinnon järjestelmäksi valikoitui Microsoft Dynamics AX pilvipalveluna Efimalta. Saman kirjanpitojärjestelmän lisäksi Suomessa ja Ruotsissa on nyt sama tilikartta ja sisäisen laskennan rakenne. Läpinäkyvyys on parantunut, ja aikaa jää entistä enemmän laatua parantavalle työlle.

Lataa PDF

Talentum on pörssinoteerattu pohjoismainen mediatalo, joka kustantaa medioita ja kirjoja ammattilaisille ja järjestää ajankohtaista koulutusta ja tapahtumia. Yhtiön palveluksessa työskentelee yhteensä 754 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Baltiassa ja Venäjällä.

Talentum halusi yhtenäistää taloushallintonsa käytäntöjä Suomessa ja Ruotsissa. Taloushallinnon järjestelmäksi valikoitui Microsoft Dynamics AX pilvipalveluna Efimalta. Saman kirjanpitojärjestelmän lisäksi Suomessa ja Ruotsissa on nyt sama tilikartta ja sisäisen laskennan rakenne. Läpinäkyvyys on parantunut, ja aikaa jää entistä enemmän laatua parantavalle työlle. Talousjohtaja Niclas Köhlerin mukaan molemmin puolin Pohjanlahtea ollaan nyt tyytyväisiä kirjanpitoon.