Skip to content

Trainee-jakso Efimalla on kasvupaikka

Tarjoamme kasvupaikkoja tulevaisuuden lupauksille muun muassa älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan, koodaamisen ja taloushallinnon saralla. Olit sitten opiskelija, vastavalmistunut tai alanvaihtaja, tällä sivulla pääset tutustumaan Efiman trainee-mahdollisuuksiin. Pyrimme mahdollistamaan traineillemme mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia harjoittelun jälkeenkin!

Kasvupaikka-Efimalla
↑ Hakeaksi meille sinun ei tarvitse olla valmis osaaja: trainee-jakson aikana on tarkoitus kasvaa ja kehittyä.

Haluatko saada tietoa ensi kesän trainee-paikoista?

Seuraavaksi meillä avautuu trainee-haku kesälle 2023. Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, ja olemme sinuun yhteydessä, kun avaamme tammikuussa haun kesän 2023 kasvupaikkoihimme.

Olemme hakeneet traineita esimerkiksi näihin rooleihin

 

IA and RPA Developer Trainee

Robotiikka- ja tekoälytiimimme traineena pääset koodaamisen, ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation äärelle. Tässä roolissa annat arvokkaan panoksesi sisäiseen kehitykseen, tuet muuta tiimiä ja osallistut mahdollisuuksien mukaan vaihteleviin asiakasprojekteihin.

Software Engineering Trainee

Tässä roolissa kehittymishaluinen koodari pääsee sukeltamaan ohjelmistoliiketoimintaamme. Oli kyse sitten järjestelmähankkeista tai DevOps-kiemuroista, valmis koodinmurskaaja ei kuitenkaan tarvitse olla. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut oppimaan uutta!

Taloushallinnon harjoittelija

Tässä taloushallinnon kasvupaikassa saat sukeltaa taloushallinnon palveluidemme pariin osto-, myynti- tai matkareskontran töissä. Olet osa asiakkuustiimiä ja pääset työskentelemään moderneilla järjestelmillä. Lupaamme, että taloushallintoalan parhaat käytännöt tulevat sinulle tutuiksi!

Moni viihtyy meillä trainee-jakson jälkeenkin

 

noora

"Aloitin Efimalla kesäkoodarina. Heti kättelyssä kiinnostukseni herätti mahdollisuus jatkaa töitä Efimalla kesän jälkeenkin, jos hommat sujuu ja työ maistuu – ja niin myös kävi. Efimalla arvot näkyvät oikeasti arjessa, työtehtävät innostaa ja kiinnostaa, ja työt on mahdollistaa sovittaa opiskelijan arkeen, mikä on ollut jatkon kannalta todella tärkeää."

Noora Rytilä
Junior Software Engineer

Noora aloitti Efimalla kesäkoodarina kesällä 2021.

Tommi

"Efima on lunastanut kaikki lupauksensa, jotka se työpaikkailmoituksessa antoi. Olen päässyt kehittymään Efimalla ammatillisesti, mikä on antanut samalla perspektiiviä kauppatieteen opintoihini. Töiden joustavuus ja täysi etätyömahdollisuus ovat opiskelijalle suuri plussa."

Tommi Mutanen
Junior Outsourcing Consultant

Tommi aloitti Efimalla taloushallinnon traineena kesällä 2020.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Efima-kickoff-ryhmätyö

Parhaan kasvupaikan,

Traineepesti Efimalla on kasvupaikka. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kasvaa kasvuyrityksen kelkassa – eli kehittyä itseäsi kiinnostavien asioiden saralla ja urallasi haluamaansa suuntaan. Tarjoamme kasvupaikkoja esimerkiksi älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan, koodaamisen ja taloushallinnon tulevaisuuden lupauksille. Emme siis hae valmiita osaajia:  tärkeintä on, että olet innokas oppimaan uutta ja tiedät, mistä tykkäät! Efimalla pääset oppimaan paljon ja kerryttämään arvokasta työkokemusta alan kovimpien osaajien tuella.

laadukasta perehdytystä sekä

Laadukas perehdytys on meille efimalaisille sydämenasia: traineemme saavat perehdytystä sekä yksilöllisesti että yhdessä muiden traineiden kanssa. Ja moni trainee kertookin saaneensa uransa parhaan perehdytyksen Efimalla. Huolehdimme, että perehdytys ja siirtymä työelämään sopii elämäntilanteeseesi: perehtyminen on mahdollista aloittaa jo kevään aikana, esimerkiksi korkeakouluopintojen ohella, ja kesäksi tarjoamme kokoaikaisen työtehtävän. 

työyhteisön, jossa moni viihtyy pidempäänkin.

Harjoittelijamme ovat poikkeuksetta nauttineet trainee-jaksostaan Efimalla – eikä siis ihme, että moni viihtyy meillä pidempäänkin. Haluamme tukea sinua tasapainoisessa (työ)elämässä, ja meillä voit sovittaa työnteon arkeesi niin harjoittelusi aikana kuin sen jälkeenkin: esimerkiksi trainee-jaksosi aloitusajankohta ja työmäärä opintojen ohessa ovat sovittavissa. Lisäksi sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin.

Hae efimalle kesätöihin