Skip to content

Haku kesän 2022 parhaisiin kasvupaikkoihin on päättynyt!

Halusimme tarjota tänäkin kesänä kasvupaikkoja älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan, koodaamisen tai taloushallinnon tulevaisuuden lupauksille. Haku kesän 2022 kasvupaikkoihin on nyt päättynyt: kiitämme kaikkia hakijoita kiinnostuksesta Efimaa kohtaan!

↑ Hakeaksi meille sinun ei tarvitse olla valmis osaaja: kesän aikana on tarkoitus kasvaa ja kehittyä.

Kesän 2022 parhaat kasvupaikat

 

IA and RPA Developer Trainee

Etsitkö kesän parasta kasvupaikkaa? Ovatko koodaaminen ja älykäs automaatio sinun juttujasi? Etsimme älykkään automaation ja robotiikan kehittäjätiimiimme kahta traineeta määräaikaiseen työsuhteeseen keväälle ja kesälle.

Haku on päättynyt.

Software Engineering Trainee

Kehittymishaluinen koodari – nappaa itsellesi kesän paras kasvupaikka! Haemme useita innokkaita ja reippaita ohjelmistokehityksen traineita ohjelmistoliiketoimintamme pariin.

Haku on päättynyt.

Taloushallinnon harjoittelija

Oletko hyvä tyyppi ja etsit kesäksi kasvupaikkaa taloushallinnon maailmaan? Mainiota – saatat olla tuleva efimalainen! Etsimme useita harjoittelijoita taloushallinnon palveluihimme osto-, myynti- ja matkareskontran töiden pariin.

Haku on päättynyt.

Moni viihtyy meillä kesän jälkeenkin

 

noora

"Aloitin Efimalla kesäkoodarina viime kesänä. Heti kättelyssä kiinnostukseni herätti mahdollisuus jatkaa töitä Efimalla kesän jälkeenkin, jos hommat sujuu ja työ maistuu – ja niin myös kävi. Efimalla arvot näkyvät oikeasti arjessa, työtehtävät innostaa ja kiinnostaa, ja työt on mahdollistaa sovittaa opiskelijan arkeen, mikä on ollut jatkon kannalta todella tärkeää."

Noora Rytilä
Junior Software Engineer

Noora aloitti Efimalla kesäkoodarina kesällä 2021.

Tommi

"Efima on lunastanut kaikki lupauksensa, jotka se työpaikkailmoituksessa antoi. Olen päässyt kehittymään Efimalla ammatillisesti, mikä on antanut samalla perspektiiviä kauppatieteen opintoihini. Töiden joustavuus ja täysi etätyömahdollisuus ovat opiskelijalle suuri plussa."

Tommi Mutanen
Junior Outsourcing Consultant

Tommi aloitti Efimalla taloushallinnon traineena kesällä 2020.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Efima-kickoff-ryhmätyö

Kesän parhaan kasvupaikan,

Kesäpesti Efimalla on kasvupaikka. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kasvaa kasvuyrityksen kelkassa – eli kehittyä itseäsi kiinnostavien asioiden saralla ja urallasi haluamaansa suuntaan. Tänä kesänä tarjoamme kasvupaikkoja älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan, koodaamisen ja taloushallinnon tulevaisuuden lupauksille. Emme siis hae valmiita osaajia: laadukas perehdytys on meille sydämenasia, ja Efimalla pääset oppimaan paljon ja kerryttämään arvokasta työkokemusta alan kovimpien osaajien tuella. Tärkeintä on, että olet innokas oppimaan uutta ja tiedät, mistä tykkäät!

huolettoman mielen jo keväällä sekä

Oletko kyllästynyt odottamaan tietoa työnhakusi kohtalosta aivan kesän alkuun saakka? Aiheuttaako tiedottomuus tuskaa? Hyvä, sillä me olemme kanssasi samaa mieltä! Me olemme päättäneet tehdä asiat kunnolla ja lupaamme, että saat kuulla valintamme tuloksista jo helmikuun aikana. Halutessasi perehtyminen on mahdollista aloittaa jo kevään aikana, esimerkiksi korkeakouluopintojen ohella, ja kesäksi tarjoamme kokoaikaisen työtehtävän. Vaikka valinta ei osuisi juuri sinuun, ilmoitamme sinulle henkilökohtaisesti, jotta ehdit vielä laskea verkkosi vesille uudelleen ennen kesää. Unohda siis stressi kesätöistä – hae meille!

työyhteisön, jossa moni viihtyy pidempäänkin.

Kesäharjoittelijamme ovat poikkeuksetta nauttineet kesästään Efimalla – eikä siis ihme, että moni viihtyy meillä pidempäänkin. Haluamme tukea sinua tasapainoisessa (työ)elämässä, ja meillä voit sovittaa työnteon arkeesi niin harjoittelusi aikana kuin sen jälkeenkin: esimerkiksi trainee-jaksosi aloitusajankohta ja työmäärä keväällä ovat sovittavissa. Lisäksi sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluaa työskennellä etänä ja kuinka paljon – tilanteen sen salliessa – toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin.

↑ Tee kesästäsi unohtumaton ja nappaa itsellesi paras kesäduuni. Mitä vielä odotat?