Missä vietät kesäsi?

Mitä vielät odotat? Laita hakemuksesi eteenpäin ja varmista itsellesi kesän paras työpaikka! Klikkaa tästä →

Tule kesätöihin Efimalle!

Etsitkö ponnahduslautaa taloushallinnon maailmaan? Haluaisitko seilata keväällä stressittömillä vesillä?

Mitä me tarjoamme sinulle?

Avaimet taloushallinnon maailmaan,

Avaimet taloushallinnon maailmaan,

Harjoittelijana Efiman taloushallinnon ulkoistuspalvelussa pääset tutustumaan monipuolisiin työtehtäviin asiakasyritystemme osto- ja matkareskontran parissa. Tehtävänäsi on ostolaskujen käsittely, tiliöinti ja kiertoon laitto sekä muut taloushallinnon avustavat tehtävät. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme laskujen käsittelyssä sekä järjestelmien käytössä. Valmis paketti sinun ei kuitenkaan tarvitse olla – tärkeintä on, että olet halukas oppimaan uutta.

huolettoman mielen jo keväällä sekä

huolettoman mielen jo keväällä sekä

Oletko kyllästynyt odottamaan tietoa työnhakusi kohtalosta aivan kesän alkuun saakka? Aiheuttaako tiedottomuus tuskaa? Hyvä, sillä me olemme kanssasi samaa mieltä! Me olemme päättäneet tehdä asiat kunnolla ja lupaamme, että saat kuulla valintamme tuloksista helmikuun loppuun mennessä. Vaikka valinta ei osuisi juuri sinuun, ilmoitamme sinulle henkilökohtaisesti, jotta ehdit vielä laskea verkkosi vesille uudelleen ennen kesää. Unohda siis stressi kesätöistä – hae meille!

elämäsi parhaan kesän!

elämäsi parhaan kesän!

Kesäharjoittelijamme ovat poikkeuksetta nauttineet kesästään Efimalla – mikäs sen parempaa kuin viettää kesä muiden mahtavien tyyppien kanssa! Jos ainutlaatuinen yrityskulttuuri, nuorekas ilmapiiri ja Helsingin paras kattoterassi kuulostavat hyvältä, et tule taatusti pettymään. Tämän osoittaa mm. se, että monet aiempien vuosien harjoittelijamme ovat jääneet kesän jälkeen Efimalle koko- tai osa-aikaisiksi työntekijöiksi. Tsekkaa vaikka alta Julian uratarina, Kamillan blogit toissa kesältä tai Saran ja Rasmuksen kokemukset kesäduunista videolta!

Miltä kesä maistui?

Miltä kesä maistui?

Efimalla kesätyöntekijänä vuonna 2019 aloittanut Vili kertoo videolla kesästään Efimalla. Kesä kului kuin siivilllä, ja graduaan kirjoittava Vili työskentelee Efimalla osa-aikaisesti opintojensa ohessa.

Vi söker även svenskspråkiga sommarjobbare. Sök till oss! →

Tsekkaa alta Julian uratarina ja Kamillan blogit!

Osaavalle tekijälle riittää mahdollisuuksia

Osaavalle tekijälle riittää mahdollisuuksia

Efima OyTradenomiopintojensa loppupuolella Julia Kärkkäinen pohti, millaisessa paikassa hän haluaisi valmistumisensa jälkeen työskennellä. Toiveissa esiin nousivat halu käyttää moderneja järjestelmiä sekä osallistua projekti- ja kehitystöihin, sillä liian rutiininomainen työ ilman vaihtelua...

Traineena Efimalla – kokemus, jota et todellakaan tule katumaan

Traineena Efimalla – kokemus, jota et todellakaan tule katumaan

Kamilla KinosTyöpäiviä on itselläni jäljellä enää muutamia ja käteen on jäänyt monia ihania muistoja, hetkiä ja tärkeitä oppeja. Syyskuussa edessäni on muutto Kööpenhaminaan vaihto-opiskelujen merkeissä, mutta sitä ennen on aika vetää yhteen kevään ja kesän fiilikset Efimalla...

Paljon kovaa työtä, mutta myös hauskoja hetkiä

Paljon kovaa työtä, mutta myös hauskoja hetkiä

Kamilla KinosKesä alkaa olla puolivälissä ja takana on jo muutamia kuukausia työskentelyä Efimalla. Alkujännitys on hälvennyt ja omiin työtehtäviinkin on ehtinyt jo paneutua toden teolla.

Rekrytilaisuus Efiman toimistolla

Kutsumme joukon hakijoita tammikuun lopussa rekrytilaisuuteen Efiman Helsingin toimistolle. Tilaisuuden alussa hakijat pääsevät tutustumaan Efimaan yrityksenä, ja iltapäivän aikana tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Efiman esittelyn jälkeen seuraa haastattelukierros, jonka perusteella kesäharjoittelijoiden lopulliset valinnat tehdään.

Älä kuitenkaan turhaan jännitä – me olemme rentoa porukkaa! Jos saat kutsun, saavu paikalle arvojemme mukaisesti ihan omana itsenäsi. Eikä rohkeus onnistua ole koskaan haitaksi. ;) 

Save the date: 27.1.2020 tai 28.1.2020
Kutsut tilaisuuteen lähetään valituille hakijoille sähköpostitse.

Hae nyt!

Tee kesästäsi unohtumaton ja nappaa itsellesi paras kesäduuni taloushallinnon alalta.

Mitä vielä odotat?

Hae paikkaa nyt! →