Taloushallinnon ammattilainen, tule meille!

Tee urasi fiksuin peliliike ja päivitä (työ)elämäsi kertaheitolla parempaan.

Miksi Efima?

Tässä muutama syy, miksi me olemme oikea paikka juuri sinulle.

Monipuolinen ja mieluisa työ

Monipuolinen ja mieluisa työ

Työpäiviisi kuuluu tuttuja rutiineja ja vaihtelevia tehtäviä juuri oikeassa suhteessa. Työssäsi vastaat esimerkiksi nimettyjen asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontrasta sekä maksuliikenteestä tai kirjanpidosta ja tilinpäätösten sekä veroilmoitusten laadinnasta nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme kirjanpito- ja veroasioissa. Pääset myös jakamaan osaamistasi työkavereillesi ja puolestaan oppimaan myös uutta heiltä.

Kasvuyrityksen mahdollisuudet

Kasvuyrityksen mahdollisuudet

Nopeasti kasvava yrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja uraasi haluamaasi suuntaan. Pääset omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti työskentelemään markkinoiden johtavien talousjärjestelmien ja ohjelmistorobotiikan parissa tai kehittämään asiakasyritystemme prosesseja ja liiketoimintaa.

Suomen parhaat kollegat

Suomen parhaat kollegat

Meillä kanssasi työskentelevät monessakin mielessä maan parhaat tyypit. Ensinnäkin tulevat kollegasi ovat kerrassaan mahtavia, iloisia ja ihania työkavereita, joiden kanssa aika niin töissä kuin tapahtumissamme töiden ulkopuolellakin kuluu kuin siivillä. Tämän lisäksi he ovat myös Suomen parhaimmistoon kuuluvia talouden, liiketoiminnan ja pilvipalveluiden ammattilaisia, jotka ovat tukenasi ja auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi.

Location, location, location!

Location, location, location!

Tuleva työpaikkasi sijaistee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla, aivan Kaivopihan kupeessa. Täällä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista. Toimistollamme on muutenkin panostettu työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen – ja toki halutessasi voit työskennellä myös etänä vaikkapa omalta kotisohvaltasi tai riippumatosta käsin!

Työkaveriksi meille

Kehityksen aallonharjalla

Taloushallinnon tavoitteina lisääntyneet palvelut alemmilla kustannuksilla – miten tämä on toteutettavissa?

Taloushallinnon tavoitteina lisääntyneet palvelut alemmilla kustannuksilla – miten tämä on toteutettavissa?

Sanna KaarlejärviOdotukset taloustoimintojen kustannuskehitykselle ovat vuodesta toiseen alenevat. Säästöjä pitäisi löytyä. Toisaalta ulkopuoliset raportointivaatimukset kasvavat. Esimerkiksi verohallinto vaatii vuosiraportoinnin sijaan maksupäiväkohtaista raportointia tulorekisteriin liittyen. EU:ssa...

Pilveä, älyä ja robotteja – kohti digitaalista taloushallintoa ja sen yli

Pilveä, älyä ja robotteja – kohti digitaalista taloushallintoa ja sen yli

Sanna KaarlejärviEfiman täyttäessä 10 vuotta on ollut mukava katsella hetken aikaa taaksepäin ja pohtia, mitä tässä matkan varrella on tapahtunut. Yhtiön perustaminen sattui samaan aikaan, kun maailman talous romahti. Voisi kuvitella, että ajankohta ei ollut ideaali yritystoiminnan aloittamiselle.

Miten taloushallinto voi hyötyä Lean-ajattelusta?

Miten taloushallinto voi hyötyä Lean-ajattelusta?

Sanna KaarlejärviLean-ajattelu on suosittu johtamisfilosofia, joka on alkujaan kehitetty tuotantoyritysten toiminnan kehittämiseen. Lean-periaatteiden avulla pyritään lisäämään maksimaalisesti arvoa asiakkaalle ja poistamaan kaikki se tekeminen, jota asiakas ei arvosta.

Mitä vielä odotat?

Valitse sinulle sopiva tehtävä alta ja hae paikkaa!

Accountant

Hei talousammattilainen, Efima voi muuttaa (työ)elämäsi! Se on paljon luvattu, mutta me myös pidämme sanamme.

Työpäiviisi kuuluu tuttuja rutiineja ja vaihtelevia tehtäviä juuri oikeassa suhteessa. Työssäsi vastaat mm. nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Käytät työssäsi nykyaikaisia menetelmiä – työkaverinasi voi olla ohjelmistorobottimme Aili. Et myöskään joudu mapittamaan yhtäkään paperia, sillä toimistomme on täysin paperiton!

Lue lisää ja hae paikkaa! →

AP/AR Specialist

Hei sinä, talouden taituri – täsmäytä (työ)elämäsi ja hae meille!

Efiman taloushallinnon ulkoistuspalveluiden reskontra-asiantuntijana vastaat nimettyjen asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontran tehtävistä sähköisiä ratkaisuja hyväksikäyttäen. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme tarvittaessa laskujen käsittelyssä ja järjestelmien käytössä. Tuet ja avustat myös tiimisi muita jäseniä tarpeen mukaan.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi! →