Taloushallinnon ammattilainen, tule meille!

Tee urasi fiksuin peliliike ja päivitä (työ)elämäsi kertaheitolla parempaan.

Miksi Efima?

Tässä muutama syy, miksi me olemme oikea paikka juuri sinulle.

Monipuolinen ja mieluisa työ

Monipuolinen ja mieluisa työ

Työpäiviisi kuuluu tuttuja rutiineja ja vaihtelevia tehtäviä juuri oikeassa suhteessa. Työssäsi vastaat esimerkiksi nimettyjen asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontrasta sekä maksuliikenteestä tai kirjanpidosta ja tilinpäätösten sekä veroilmoitusten laadinnasta nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme kirjanpito- ja veroasioissa. Pääset myös jakamaan osaamistasi työkavereillesi ja puolestaan oppimaan myös uutta heiltä.

Kasvuyrityksen mahdollisuudet

Kasvuyrityksen mahdollisuudet

Nopeasti kasvava yrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja uraasi haluamaasi suuntaan. Pääset omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti työskentelemään markkinoiden johtavien talousjärjestelmien ja ohjelmistorobotiikan parissa tai kehittämään asiakasyritystemme prosesseja ja liiketoimintaa.

Suomen parhaat kollegat

Suomen parhaat kollegat

Meillä kanssasi työskentelevät monessakin mielessä maan parhaat tyypit. Ensinnäkin tulevat kollegasi ovat kerrassaan mahtavia, iloisia ja ihania työkavereita, joiden kanssa aika niin töissä kuin tapahtumissamme töiden ulkopuolellakin kuluu kuin siivillä. Tämän lisäksi he ovat myös Suomen parhaimmistoon kuuluvia talouden, liiketoiminnan ja pilvipalveluiden ammattilaisia, jotka ovat tukenasi ja auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi.

Location, location, location!

Location, location, location!

Tuleva työpaikkasi sijaistee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla, aivan Kaivopihan kupeessa. Täällä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa ehkäpä koko kaupungin parhaasta kattoterassista. Toimistollamme on muutenkin panostettu työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen – ja toki halutessasi voit työskennellä myös etänä vaikkapa omalta kotisohvaltasi tai riippumatosta käsin!

Työkaveriksi meille

Kehityksen aallonharjalla

Minä juon nyt kahvia – ja koneet hoitavat hommat. Vai miten se meni?

Minä juon nyt kahvia – ja koneet hoitavat hommat. Vai miten se meni?

Heini Kivelä”Minä juon nyt kahvia”, sanoi Harri Holkeri aikanaan, kun häneltä tivattiin kommenttia hieman kuumottavaan tilanteeseen. Sama ajatus käy mielessä, kun lukee mediassa esitettyjä raflaavia lukuja ja hurjia ennusteita siitä, kuinka digitalisaatio, automaatio ja ohjelmistorobotiikka...

Kontrolli hyvä, luottamus paras

Kontrolli hyvä, luottamus paras

Sanna KaarlejärviTaloushallinto on yrityksen kirstunvartija. Rooliin kuuluu vahtia, ettei varoja ole kadoksissa eikä niitä menetetä, ja että rahatapahtumat kirjataan oikeellisesti kirjoihin ja kansiin. Joudumme toimimaan välillä epämukavissa rooleissa: muistuttamassa tekemättä olevista laskuista,...

Palvelukeskus ei ole enää palvelukeskus

Palvelukeskus ei ole enää palvelukeskus

Teija PuurunenOlin toukokuussa Euroopan SSOW (Shared Services & Outsourcing Week) -tapahtumassa, jonka järjestää Euroopan SSON-yhteisö. Viikkoon sisältyi tietysti paljon puhetta trendeistä ja parhaista käytännöistä. Palvelukeskukset ovat selvästi murroksessa. Minut yllätti, miten iso merkitys...

Mitä vielä odotat?

Valitse sinulle sopiva tehtävä alta ja hae paikkaa!

Accountant

Hei talousammattilainen, Efima voi muuttaa (työ)elämäsi! Se on paljon luvattu, mutta me myös pidämme sanamme.

Työpäiviisi kuuluu tuttuja rutiineja ja vaihtelevia tehtäviä juuri oikeassa suhteessa. Työssäsi vastaat mm. nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Käytät työssäsi nykyaikaisia menetelmiä – työkaverinasi voi olla ohjelmistorobottimme Aili. Et myöskään joudu mapittamaan yhtäkään paperia, sillä toimistomme on täysin paperiton!

Lue lisää ja hae paikkaa! →

AP/AR Specialist

Hei sinä, talouden taituri – täsmäytä (työ)elämäsi ja hae meille!

Efiman taloushallinnon ulkoistuspalveluiden reskontra-asiantuntijana vastaat nimettyjen asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontran tehtävistä sähköisiä ratkaisuja hyväksikäyttäen. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme tarvittaessa laskujen käsittelyssä ja järjestelmien käytössä. Tuet ja avustat myös tiimisi muita jäseniä tarpeen mukaan.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi! →