Taloushallinnon terveysaamu 14.10.2021

Ilmoittaudu mukaan syksyn merkittävimpään taloushallinnon tapahtumaan! Ilmoittaudu nyt →

Taloushallinnon terveysaamu saapuu jälleen!

Tervetuloa mukaan taloushallinnon ajankohtaisaamupäivään – luvassa on uusia näkökulmia niin oman kuin organisaatiosi hyvinvoinnin kehittämiseen. Teemana on tänä vuonna taloushallinto palveluna ja se, miten taloushallinnon palvelutasoa voisi kehittää.

Hybriditapahtuma 14.10. klo 9-11

 

Taloushallinnossa käytetään paljon aikaa sisäisten prosessien tehostamiseen, mutta miten huomioimme talousosaston asiakkaita, eli organisaation muuta henkilöstöä ja sidosryhmiä? Miten vapautamme taloushallinnon ammattilaisilta aikaa paremmalle asiakaspalvelulle, jotta tuloksena on tyytyväisempi henkilöstö, jolla on enemmän aikaa liiketoiminnan ja loppuasiakkaiden asioiden edistämiseen? Näistä aiheista keskustelemme aamupäivän aikana, mielenkiintoisten puhujien johdolla.

Aamun aikana kuulet:

  • Keynote-puheenvuoron Norenin Mikko Leskelältä, joka kertoo, miten alallaan maailman johtavat yhtiöt kehittävät ja miten ne integroivat palvelukehitykseensä uudenlaisia menetelmiä tutkia asiakkaita ja organisaatioita
     
  • Efiman Hannemari Ukonahon puheenvuoron siitä, mitä on taloushallinnon hyvä palvelu, mitä menetelmiä palvelun kehittämiseen voi hyödyntää ja miten teknologia luo uusia mahdollisuuksista parantaa asiakkaiden palvelukokemusta
     
  • Mielenkiintoisia ja käytännönläheisiä case-puheenvuoroja: Jere Reinikainen Helsingin yliopistolta ja Taru Manner Realia Groupilta jakavat kokemuksiaan taloushallinnon palvelujen kehittämisestä 

Aamu aloitetaan perinteiseen tapaan omaan hyvinvointiin keskittyen! Heltin Mari Laari kertoo, miten työelämän jatkuvat muutokset vaikuttavat meihin ja miten voimme tukea omaa hyvinvointiamme muutoksen keskellä.

Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä Taloushallinnon terveysaamu on tänä vuonna hybriditapahtuma. Iloksemme voimme siis toivottaa Sinut tervetulleeksi paikan päälle Sofia Helsinkiin (Sofiankatu 4 C) tai voit seurata tapahtumaa etänä, omalta työpisteeltäsi tai kohtisohvaltasi. Paikan päälle otamme rajallisen määrän osallistujia, jotta voimme varmistaa turvallisen tapahtuman. Paikan päälle saapuville osallistujille on tarjolla aamiainen ennen ohjelman alkua.

Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu taloushallinnon johto- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville. Tilaisuus on maksuton, mutta pidätämme oikeuden valita osallistujat tapahtumaan.

Ohjelma:

9.00               Aamun aloitus hyvinvointiteemalla: Hyvinvointi muutoksessa
                      
Mari Laari, Heltti Oy

9.30               Keynote: Palvelukehityksen syvässä päässä – miten maailman parhaat yhtiöt kehittävät
                      
Mikko Leskelä, Noren

10.00             Taloushallinto palveluna
                     
Hannemari Ukonaho, Efima

10.20             Case-puheenvuoro: Uudistuvaa talouspalvelua asiakkaille
                      Jere Reinikainen, Helsingin yliopisto

10.40             Case-puheenvuoro: Taloushallinnon automaation kehittäminen osana kumppanuutta
                      Taru Manner, Realia Group

11.00             Tilaisuus päättyy
 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Puhujat

KEYNOTE
Mikko Leskelä
Noren

Strategiakonsultti ja tutkija

Palvelukehityksen syvässä päässä - miten maailman parhaat yhtiöt kehittävät

Mikko Leskelä on Noren Oy:n perustaja ja Bisnesantropologia-kirjan kirjoittaja. Rahoitustieteilijän ja teologin koulutuksen saaneena hän on erikoistunut monitieteisten menetelmien soveltamiseen osana strategiatyötä ja palvelukehitystä.

Taru Manner
Realia Group

Financial Controller

Taloushallinnon automaation kehittäminen osana kumppanuutta

Taru Manner on kokenut talouden ammattilainen, jonka intohimona on kehittää ja tehostaa taloushallinnon prosesseja siten, että ne tukevat parhaiten liiketoimintaa ja ovat helppoja koko organisaatiolle. Hänellä on pitkä kokemus ulkoisen laskennan ja taloushallinnon tehtävistä ja tällä hetkellä hän työskentelee Realian Group Financial Controllerina vastaten konsernin ulkoisesta raportoinnista, kirjanpidosta ja talousprosesseista.

Hannemari Ukonaho
Efima

Service Director

Taloushallinto palveluna

Hannemari Ukonaho on kokenut palvelujohtaja, joka uskoo kohtaamisten voimaan. Hänelle palveluiden johtamisessa ja kehittämisessä tärkeintä on tarvelähtöisyys ja loistavan asiakaskokemuksen luominen. Hannemari uskoo, että hyvän tuottaminen ihmiseltä toiselle tekee työstä merkityksellistä.

 

Mari Laari
Heltti Oy

Työterveyspsykologi, organisaatiokonsultti

Aamun hyvinvointiteema: Hyvinvointi muutoksessa

Mari Laari on työskennellyt pitkään työhyvinvoinnin ja työterveyden parissa ja hänellä on kokemusta hyvin monenlaisten organisaatioiden kanssa työskentelystä. Mari auttaa löytämään uusia näkökulmia hyvinvoinnin haasteiden ratkomiseen ja hän uskoo siihen, että toimivalla yhteistyöllä kaikilla organisaation tasoilla luomme aidosti loistavia työpaikkoja, joissa ihmiset voivat hyvin ja tekevät itselleen merkityksellistä työtä.

 

Jere Reinikainen,
Helsingin yliopisto
Kehittämispäällikkö

Uudistuvaa talouspalvelua asiakkaille

Jere Reinikainen toimii keskeisessä roolissa Helsingin yliopiston uudistaessa talouspalvelun roolia ja prosesseja. Hänen vastuullaan on taloushallinto- ja HR-järjestelmät sekä raportointi. Kehitysorientoitunut yhdessä tekeminen on hänen tapansa toimia palvelujen uudistamisen johtamisessa ja eteenpäin viemisessä.