Taloushallinnon terveysaamu 21.10.2020

Taloushallinnon terveysaamu saapuu jälleen lokakuussa!

Tervetuloa mukaan taloushallinnon ajankohtaisaamupäivään – luvassa on tiivis työkalupakki niin oman kuin organisaatiosi hyvinvoinnin kehittämiseen.

Virtuaalitapahtuma, keskiviikko 21.10. klo 8.30-10.30

 

Aamun aikana kuulet:

  • Keynote-puheenvuoron Futuricen Tuomas Syrjäseltä, joka kertoo, miten ketterä organisaatio pystytään rakentamaan teknologian keinoin
  • Efiman Sanna Kaarlejärven puheenvuoron siitä, minkälainen on tulevaisuuden talousosaaja 
  • Snowfoxin Miikka Savolaisen esityksen siitä, mitä uutta AI-rintamalla tapahtuu ja miten tekoäly mullistaa taloushallintoa
  • Fazerin Anu Salomaan esityksen taloushallinnon työn muutoksesta ja miten se näkyy Fazerilla

Aamu aloitetaan oman mielen parissa! Andasin Eeva Jaakonsalo kertoo, miten pitkittynyt poikkeustila vaikuttaa meihin ja miten mielen hyvinvointia ja tehokkuutta voi parantaa arjessa. 

Tapahtuman moderaattorina toimii uutistoimittaja Kirsi Alm-Siira.

Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu taloushallinnon johto- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville. Tilaisuus on maksuton, mutta pidätämme oikeuden valita osallistujat tapahtumaan.

 

Katso tapahtuman tallenne YouTubesta!

Puhujat

KEYNOTE
Tuomas Syrjänen, 
Futurice

Co-Founder & Chief AI Officer

Itseohjautuvuus 2.0 datan ja tekoälyn avulla

Tuomas Syrjänen on yksi Futuricen perustajista ja toimitusjohtaja 2008-2018. Hänen johdollaan Futurice kasvoi kymmenkertaiseksi sekä kansainvälistyi merkittävästi. Tuomas kuuluu itseohjautuvuuteen perustuvan johtamisen edelläkävijöihin, ja hän on erityisen kiinnostunut digitalisaatioon ja organisaation rakentamiseen liittyvistä teemoista. Tällä hetkellä hän keskittyy Futuricen ja Futuricen asiakkaiden toimintamallin & liiketoimintamallien uudistamiseen datan ja tekoälyn avulla. Operatiivisen roolin lisäksi hän on Fira Oy:n, F-Secure Oyj:n, Taaleri Oyj:n sekä Vaisala Oyj:n hallituksessa.

Sanna Kaarlejärvi,
Efima

Business Director, Finance

Minkälainen on tulevaisuuden talousosaaja? 

Sanna Kaarlejärvi on maamme johtavia talousprosessien kehittäjiä sekä palkittu kouluttaja. Hän on myös yksi Efiman perustajista. Sanna on vuosien mittaan ollut virtaviivaistamassa monien suurten ja keskisuurten yritysten taloushallintoa. Sannan kyky yhdistää ison kuvan näkeminen yksityiskohtaiseenkin taloushallinnon osaamiseen välittyy myös hänen Tero Salmisen kanssa kirjoittamassaan kirjassa ”Älykäs taloushallinto”.

Miikka Savolainen
Snowfox.AI

COO

Tekoäly mullistaa taloushallinnon prosesseja – missä mennään ja mitä on tulossa?

Miikka Savolainen on Snowfox.AI:n operatiivinen johtaja. Miikalla on yli 20-vuoden kokemus taloushallinnon automaatioratkaisuista ja prosessien kehityksestä. Hän on nähnyt vuosikymmenien aikana automaatioratkaisuiden kehityksen ja on ollut ensimmäisinä henkilöinä Suomessa automatisoimassa taloushallinnon prosesseja.

Anu Salomaa, 
Fazer Group

VP, Shared Finance & HR services 
Taloushallinnon työ on murroksessa 

Anu Salomaa toimii Fazerilla Shared Finance & HR -funktion vetäjänä. Hän on kokenut taloushallinnon ammattilainen, joka innostuu prosessien ja toimintatapojen järkevöittämisestä yhdessä kollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työkalut on tärkeitä, mutta todelliset onnistumiset edellyttävät uuden oppimista sekä mindsetin muutosta kaikilta meiltä.

Eeva Jaakonsalo,
Andas

CEO, Leadership Coach

Stressin pelikentät haltuun – miten hallitsen kuormitusta tai ahdistusta ja johdan itseäni tehokkaammin? 

Eeva Jaakonsalo Andas Oy:stä on valmentaja ja kouluttaja. Hänellä on pitkä tausta strategiakonsulttina, mutta hän on toiminut viimeiset kymmenen vuotta yritysten valmentajana erityisesti mielen ymmärtämisen ja sitä kautta itsensä ja muiden johtamisen teemoissa. Vaikka esitettävä asia on tieteellisesti tutkittua, on Eevan tyyli rento ja mutkaton. Hän onkin hyvin pidetty puhuja ja valmentaja sekä Suomessa että kansainvälisesti.

MODERAATTORI
Kirsi Alm-Siira

Toimittaja, juontaja

Kirsi Alm-Siira on kokenut toimittaja ja uutisankkuri. Parhaiten hänet tunnetaan pitkästä työurastaan MTV:n Uutisissa. Kirsi on lisäksi kokenut juontaja sekä moderaattori, joka saa myös yleisön mukaansa.