Adaptive Planning – helppoa ja tehokasta budjetointia ja ennustamista

Haluatko kokea Adaptiven käytännössä? Varaa lyhyt demo →

Tehokkaat työkalut suunnitteluun ja ennustamiseen

Budjetointiprosessin hallinnan tulee olla helppoa, ja monien erillisten laskelmien sijaan tiedon pitää olla yhtenäistä. Oikeilla työkaluilla budjetoinnista tulee liiketoimintaa tukeva, strateginen väline.

Miksi Adaptive Planning?

Helposti hallittavaa ja turvallista

Helposti hallittavaa ja turvallista

Reaaliaikaisilla tiedonkulun seurantaominaisuuksilla budjetoinnin ja ennustamisen etenemistä on helppoa valvoa, ja versionhallinta varmistaa tiedon luotettavuuden.

Ajankohtaiset luvut käytössä

Ajankohtaiset luvut käytössä

Liiketoiminnan toteumaluvut saadaan tuotua lähdejärjestelmistä vaivattomasti, jolloin suunnittelu voidaan pohjata aina ajankohtaisimpaan tietoon.

Nopeasti tuloksia

Nopeasti tuloksia

Adaptive Planning on moderni ja helppokäyttöinen selainpohjainen palvelu, joka on nopea ottaa käyttöön (keskimäärin 2-3 kalenterikuukaudessa).

Adaptivesta sanottua

Energia-alalla suunnittelusta ja budjetoinnista tulee helposti työlästä. Adaptive, sekä sen ajuripohjaiset skenaariot ja älykkäät oletukset, ovat mahdollistaneet budjetoinnin ja suunnittelun viemisen aivan uudelle tasolle. Pilvipalvelun käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa Efiman avustuksella. Nyt voimme nauttia modernin budjetoinnin ja ennustamisen eduista täysin rinnoin.

– Janne Sievälä, ICT-päällikkö, Keuruun Sähkö

Tehokasta ja läpinäkyvää

Adaptive Planning on nykyaikainen budjetoinnin ja ennustamisen ratkaisu. Sen avulla yrityksesi siirtyy läpinäkyviin ja tehokkaisiin suunnitteluprosesseihin ilman perinteisten räätälöityjen järjestelmien kustannuksia ja IT-vaatimuksia. Päivittäminen virheherkistä Excel-pohjaisista prosesseista Adaptive Planningiin on helppoa, ja palvelun käyttöön pääsee kiinni nopeasti.

Budjetointi ja ennustaminen on tarkoituksenmukaista ja tehokasta, kun käyttäjien tarvitsee täyttää vain keskeisimmät luvut. Järjestelmä täydentää laskelman hyödyntäen oletuksia ja ajureita. Näin aikaa jää skenaarioiden ja oletusten taustojen pohdintaan. Kun itse prosessista saadaan riittävän kevyt ja tarkoituksenmukainen, voidaan siirtyä rullaavaan, aina ajankohtaiseen budjetointiin.

Keskustellaan tiedolla johtamisesta

Haluatko kokea Adaptiven käytännössä? Varaa lyhyt demo →