Qlik Sense – oikea tieto helposti saatavilla

Haluatko kokea Qlik Sensen käytännössä? Varaa lyhyt demo →

Tehokasta raportointia ja tiedon hyödyntämistä

Prosessien ja järjestelmien toimivuus näkyy viime kädessä siinä, miten tuotettua tietoa pystytään hyödyntämään yrityksen päätöksenteossa ja raportoinnissa. Hyvä raportointi ja BI onnistuvat kaivamaan tarvittavat asiat käyttöön nopeasti ja esittämään ne selkeästi. Oikea tieto on silloin oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Miksi Qlik Sense?

Helppokäyttöinen

Helppokäyttöinen

Sovellus on niin intuitiivinen, että loppukäyttäjät oppivat käytön helposti. Tämä vähentää taloushallintotiimin työtä ja mahdollistaa liiketoiminnan kattavan analyysin.

Monipuolinen

Monipuolinen

Raportointi saadaan helposti palvelemaan kaikkia käyttäjäryhmiä talouden ja operatiivisen johdon analyysisovelluksista johtoryhmän kuukausiraportteihin.

Joka päätelaitteelle

Joka päätelaitteelle

Kaikissa laitteissa toimiva mobiiliratkaisu on aina käyttäjän mukana. Se voidaan tarvittaessa upottaa myös intranet- tai ERP-järjestelmään, jolloin raportointi on aina käden ulottuvilla.

Ketterää ja helppokäyttöistä

Qlik Sense on ketterä ja helppokäyttöinen ratkaisu visuaaliseen raportointiin ja analysointiin. Sen avulla voidaan yhdistää automaattisesti tiedot useasta lähteestä yhdeksi helppokäyttöiseksi näkymäksi. Käyttäjä pääsee porautumaan tietoihin aina rivitasolle asti. Raportoinnin luomiseen ei tarvita erillistä tietovarastoa, ja siksi tulokset voidaan nähdä muutamassa viikossa tai jopa päivissä.

Case Keuruun Sähkö

Case Keuruun Sähkö

Keskustellaan lisää!

Haluatko kokea Qlik Sensen käytännössä? Varaa lyhyt demo →