Efiman ostolaskuratkaisu Dooap mukana D365UG/AXUG Summit 2017 -tapahtumassa

Efiman ostolaskuratkaisu Dooap on mukana tämän vuoden D365UG/AXUG Summit -tapahtumassa. Vuosittain järjestettävä Microsoft Dynamics -käyttäjätapahtuma järjestetään tällä kertaa Nashvillessa, Yhdysvalloissa 10. – 13. lokakuuta.

Tämä countrymusiikin, Johnny Cashin ja NHL-joukkue Nashville Predatorsin kotikaupunki ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Voit tulla paikan päälle tapaamaan Dynamics-käyttäjiä ympäri maailmaa ja vaihtamaan ajatuksia Efiman porukan kanssa Dooap-kojun luokse.

D365UG/AXUG Summit, ja sen eurooppalainen vastine Summit EMEA, ovat jokavuotisia Microsoftin Dynamics-käyttäjätapahtumia. Tapahtuma kokoaa yhteen Dynamics-käyttäjät, sovelluskehittäjät ja tärkeimmät toimijat. Me Efimalla olemme olleet mukana jo kahdesti Amerikan puolella ja kertaalleen Euroopassa. Kokemuksemme mukaan tapahtuma on todella vierailun arvoinen kokemus kaikille Dynamics-tuoteperheen sovelluksia käyttäville. Summit tarjoaa oivan mahdollisuuden verkostoimiseen ja mahdollisuuden kokea uusimmat Dynamics-lisäosat, aihepiirin kuumimmat trendit sekä parhaat vinkit.

Örum Oy Ab:n CIO, Juho Luukko, viime kevään Summit EMEA:sta:

Tapahtuma tarjosi niin johtoryhmän kuin projektiryhmän tarpeisiin erittäin korkealaatuisia, mielenkiintoisia ja hyödyllisiä luentoja. Tänne voit lähteä projektin ydinryhmällä talousjohtajasta koodariin, ja jokainen löytää itselleen mielenkiintoisia ja hyödyllisiä aiheita.

Vielä ehdit hankkia lippusi alennetuin hinnoin! Lippujen hinnat nousevat portaittain tapahtuman lähestyessä, joten tarjoukseen kannattaa tarttua ajoissa. Seuraava hinnankorotus tapahtuu 7. syyskuuta.

Yeehaw, nähdään Nashvillessa!

P.S. Predators ja Pekka Rinne kohtaavat sekä Philadelphian että Dallasin kotonaan tapahtuman aikana.

Lehdistöyhteydet

Toimitusjohtaja
Tero Salminen
+358 40 767 5311
protected email

Markkinointi ja viestintä
Päivi Holmqvist
+358 40 504 4444
protected email

Lataa logotiedosto

Lataa Tero Salmisen kuva