Skip to content
Efima_0986

AI Kickstart – Ohituskaista älykkäämpään liiketoimintaan

Pohditko, miten yrityksesi liiketoimintaprosesseja ja datan hyödyntämistä voisi tehostaa tekoälyllä? Efiman tekoälyosaajien luotsaamassa AI Kickstartissa tarjoamme konkretiaa tekoälyn käyttöönottoon: kahden tiiviin työpajan jälkeen tiedät, mihin tekoälyä voisi hyödyntää teidän liiketoimintaprosesseissanne ja miten käyttöönoton kanssa on älykästä edetä.

Tekoälystä todellisuutta
AI Kickstartissa

 • Mitä?
  Pääsette tutustumaan tekoälyn toimintaperiaatteisiin yhdessä Efiman tekoälyosaajien kanssa ja tunnistamaan todellisia ja hyödyllisiä tekoälyn käyttökohteita teidän liiketoiminnassanne teidän datalla.

 • Milloin?
  Silloin, kun teille sopii. AI Kickstart sisältää kaksi puolen päivän mittaista työpajaa.

 • Miten?
  Työpajat toteutetaan toiveidenne mukaisesti paikan päällä tai etänä.

 • Miksi?
  Tekoälyllä on huomattavaa potentiaalia liiketoimintaprosessien ja datan käytön tehostamisessa sekä uudistamisessa, ja haluamme auttaa teitä hyödyntämään tämän potentiaalin.

 • Kenelle?
  Ideaalitilanteessa Kickstarttiin osallistuu yrityksenne eri liiketoiminta-alueiden vastuuhenkilöitä, jotta pääsemme pureutumaan mahdollisimman kattavasti eri prosesseihinne.

Haluatko kuulla lisää AI Kickstartista? Laita meille viestiä oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Näin AI Kickstart etenee

placeholder-markus

1. Tolkkua tekoälyn soveltamiskohteisiin

Tekoäly päihittää ihmisen jo monessa tehtävässä – ja siksi siihen liittyy valtavasti potentiaalia. Tekoälyn avulla voidaan tuoda lisää päättelyä proesseihin, tukea ihmisen päätöksentekoa ja saada huomattavasti enemmän irti datasta. Kickstartin jälkeen tunnette tekoälyn toimintaperiaatteet ja mahdollisuudet sekä osaatte tunnistaa hyviä ja kannattavia tekoälyn soveltamiskohteita. Avarramme ajatteluanne konkreettisten esimerkkien avulla.

Työpaja 1/2

2. Keinot älyllistää teidän liiketoimintaanne

Kun olette oppineet arvioimaan tekoälyn soveltamiskohteita, pääsette tunnistamaan niitä teidän liiketoiminnassanne. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa käytte läpi eri soveltamiskohteisiin liittyviä mahdollisuuksia ja haasteita. Tekoälyosaajamme tuovat myös aktiivisesti esiin omia ehdotuksiaan.

Työpaja 1/2

3. Käyttökohteiden tarkempi analyysi – hyödyt ja kustannukset kehiin

Ensimmäisen työpajan jälkeen poimimme tarkempaan tarkasteluun 2 tai 3 tekoälyn potentiaalista käyttökohdetta liiketoiminnassanne. Toisessa työpajassa esittelemme tarpeisiinne soveltuvia tekoälyratkaisuja ja niiden toimintaperiaatteita. Jotta päätös tekoälyn käyttöönotosta olisi työpajan jälkeen kirkkaampi, käymme läpi tekoälyratkaisujen hyötyjä ja kustannuksia.

Työpaja 2/2

4. Valmiina käyttöönottoon

AI Kickstartin päätteeksi esittelemme tarpeisiinne laaditun konkreettisen etenemissuunnitelman. Suunnitelma perustuu parhaiden käytäntöjen pohjalta luomaamme tekoälyn käyttöönottomalliin,

 • jossa tekoälyratkaisu voidaan ottaa käyttöön jopa päivässä ja
 • joka mahdollistaa tekoälymallin kehittämisen asiakkaan omalla datalla ja asiakasta kouluttaen heti alusta alkaen.
Suoraviivaisella etenemisellä vältytään kalliilta pilotointityöpajoilta ja päästään kehittämisessä tehokkaasti vauhtiin.
 

Työpaja 2/2

Olemme liiketoimintanne älyllistämisen tukena työpajan jälkeenkin

Efiman tekoälytiimi on käytössäsi aina älyllistettävien prosessien tunnistamisesta, koneoppimisen mallien rakentamiseen, valmiiden tekoälyratkaisujen käyttöönottoon ja kouluttamiseen.

Älykäs automaatio  

Älykäs automaatio tuo yhteen modernit automaatioteknologiat: autamme sinua löytämään niistä oikean yhdistelmän.

Tekoäly ja koneoppiminen  

Koneoppimisen ja tekoälyn avulla voidaan automatisoida prosesseja aiempaa laajemmin. Jotta ihmiset voivat keskittyä tärkeämpiin tehtäviin.

Liiketoimintasovellukset  

Tarjoamme helppokäyttöisiä ja ketterästi kehitettäviä low-code-ratkaisuja yrityksesi liiketoiminnan tehostamiseksi.