Skip to content
Data ja analytiikka
Data ja analytiikka

Data ja analytiikka – valjasta yrityksesi tieto aidosti käyttöösi

Yritysten toiminta tuottaa jatkuvasti valtavan määrän dataa, joka voidaan parhaimmillaan muuttaa liiketoimintaa ja päätöksentekoa ohjaavaksi tiedoksi. Olemme tukenasi yrityksesi dataan liittyvissä tarpeissa – olipa kyse sovellustesi liittämisestä yhteen integraatioiden avulla, tiedon varastoinnista, hallinnasta ja muokkaamisesta tietoalustalla taikka tiedon hyödyntämisestä päätöksenteon tukena modernin raportoinnin ja ennustamisen kautta.

Ota tieto haltuusi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, kuinka yrityksesi data saadaan tukemaan liiketoimintanne tavoitteita.

Ota yhteyttä

Ota yrityksesi datasta kaikki irti

Autamme sinua hallitsemaan yrityksesi elintärkeää dataa, pitämään sen sulavasti liikkeessä ja muuttamaan sen liiketoimintaasi aidosti tukevaksi tiedoksi.

Markus

Pidä data liikkeessä integraatioilla

Integraatiot pitävät huolen siitä, että data liikkuu yrityksesi eri tietojärjestelmien ja sovellusten välillä saumattomasti ja on aina hyödynnettävissä siellä, missä sitä tarvitaan. Integraatioiden avulla vältetään myös tilanteet, joissa tietoa tarvitsisi siirrellä ja syöttää eri järjestelmiin käsin, jolloin tiedon laatu ei kärsi esimerkiksi inhimillisistä näppäilyvirheistä.

Hallitse dataa tietoalustan avulla

Modernit tietoalustat eli data platformit auttavat sinua keräämään, varastoimaan, hallitsemaan, käsittelemään, analysoimaan ja jakamaan tietoa yhdessä keskitetyssä paikassa. Siinä missä integraatioilla rakennetaan tiedonkulku tyypillisesti kahden järjestelmän välille, voidaan tietoalustalla käsitellä useiden eri järjestelmien tuottamaa tietoa samanaikaisesti ja jakaa se sitten esimerkiksi raportointiratkaisun tai tekoälyn hyödynnettäväksi.

Johda liiketoimintaasi tiedolla

Lopulta kaiken tiedon tulisi tukea päivittäistä päätöksentekoa ja liiketoimintasi tavoitteita. Tässä avuksi tulevat modernit raportoinnin ja ennustamisen ratkaisut, eli BI-ratkaisut, joiden avulla tieto muutetaan visuaaliseen ja helposti ymmärrettävään muotoon. Kun analytiikan taustalla oleva tietomalli on rakennettu huolella, saadaan BI-ratkaisun avulla tieto aidosti jokaisen sitä tarvitsevan käyttöön.

Oikeat välineet tiedon hallintaan ja hyödyntämiseen

Tarjoamme käyttöösi markkinoiden johtavat työkalut ja teknologiat yrityksesi tiedon keräämiseen, varastointiin, hallintaan ja hyödyntämiseen.

Microsoft Power BI  

Microsoft Power BI on helppokäyttöinen ja kattava työkalu moderniin raportointiin ja ennustamiseen. Sen avulla muutat datan tiedoksi ja tiedon toiminnaksi.

Azure Data Platform  

Azure Data Platformin työkaluilla hallitset ja tuo datasi yhteen sekä muutat sen aidosti liiketoimintaasi ja päätöksentekoa tukevaksi tiedoksi.

Integraatiot  

Integraatioiden avulla varmistat, että liiketoimintasi tärkeä tieto liikkuu sulavasti yrityksesi käyttämien sovellusten välillä.

Efima Integration Layer  

Kehittämämme integraatioalusta tuo pilvi- ja paikallissovelluksesi yhteen ja skaalautuu rajattomasti yrityksesi kasvun ja muuttuvien tarpeiden mukana.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, Microsoft
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217