Skip to content

Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform antaa yrityksellesi avaimet  liiketoimintaratkaisuiden luomiseen tehokkaasti. Alustan teknologiat, kuten Power Apps, Power Automate sekä Power BI, mahdollistavat ketterien liiketoimintasovellusten ja nykyisiä prosesseja tehostavien automaatioiden kehittämisen yrityksesi liiketoimintaprosessien tueksi.

Sovellus juuri teille?

Kartoitetaan yhdessä, voisiko Power Platformilla rakennettu ratkaisu sopia yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Efima on Suomen johtava Microsoft Power Platform -kumppani.

Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän vahvaa liiketoimintaprosessien ymmärrystä ja vuosien kokemusta ERP-järjestelmien kanssa toimimisesta. Kun etsit kumppania, joka ymmärtää toiminnanohjauksen ja taloushallinnon erityisen hyvin, olemme se oikea kumppani yrityksellesi.

Efima on Microsoftin Solutions Partner Specialist low-code-kehittämisessä

Palkittua Power Platform -osaamista

Efima on Microsoftin Vuoden 2022 Power Platform -kumppani Suomessa. Power Platform -tiimimme on erityisesti talous- ja ERP- järjestelmien tehostamiseen low-code-kehittämisen keinoin erikoistunut asiantuntijatiimi. Olemme tuottaneet asiakkaidemme tarpeisiin reilut 50 Power Platform -ratkaisua, jotka palvelevat yhteensä yli 2000 loppukäyttäjää.

Tunnemme ERP-järjestelmät kuin omat taskumme

Efiman Power Platform -tiimin erityisosaamiseen kuuluvat Microsoft Dynamics 365 ERP-alustaan integroidut ja sen toimintaa tukevat ja tehostavat ratkaisut sekä Azure Data Platformiin integroidut Power Platform -ratkaisut. Näiden lisäksi toteutamme ratkaisuja myös jatkuvasti kasvavaan joukkoon muita ERP-alustoja ja liiketoimintajärjestelmiä. Efima tiimi tuo vahvan toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien osaamisen käyttöösi.

Efiman Janne Hirva ja Kai Lyytinen iloitsevat Microsoftilta saadusta tunnustuksesta.
↑ Efiman Janne Hirva ja Kai Lyytinen iloitsevat Microsoftilta saadusta tunnustuksesta.

Tiedote | Efima Microsoftin Vuoden 2022 Power Platform -kumppaniksi

Microsoft palkitsee vuosittain paikallisia kumppaneitaan menestyksekkäästä työstä Partner of the Year -kumppanitunnustuksilla. Suomessa Vuoden Power Platform -kumppaniksi valittiin tänä vuonna digiyhtiö Efima. ”Efima onnistuu innovatiivisella tavalla täydentämään asiakkaidensa taloushallinto- ja ERP-ratkaisuja Power Platformin ja Azuren avulla”, Microsoft perustelee.

Lue tiedote

Tokmannin Timo Keskelin ja Toni Eriksson pitävät Power Platformia vakuuttavana vaihtoehtona perinteiselle sovelluskehitykselle.
↑ Tokmannin Timo Keskelin ja Toni Eriksson pitävät Power Platformia vakuuttavana vaihtoehtona perinteiselle sovelluskehitykselle.

Case Tokmanni | Aukioloajat hallintaan Microsoft Power Appsilla

Suomen suurin halpakauppaketju, Tokmanni, tunnetaan monipuolisesta tuotetarjonnastaan ja aina edullisista hinnoistaan. Tokmanni palvelee asiakkaitaan noin 200 myymälässä ympäri Suomen, ja uusia myymälöitä avataan jatkuvasti lisää. Tokmannin ketjunohjauspäällikkö, Timo Koskelin, ja tietohallintopäällikkö, Toni Eriksson, ottavat meidät vastaan Tokmannin Mäntsälän myymälän edustalla. Rakennusta koristavat isoin kirjaimin myymälän aukioloajat – joihin myös vierailumme syy liittyy.

Case Tokmanni

Microsoft Power Platform -teknologiat

Power Apps  

Power Appsin avulla on mahdollista toteuttaa niin yksinkertaisia kuin monimutkaisia liiketoimintasovelluksia, joissa on usein rajana vain käyttäjän luovuus ja käytettävissä olevat datalähteet.

Power Automate  

Power Automaten avulla voidaan ohjata datavirtoja yli 400 sovelluksen ja järjestelmän välillä. Näin automaatiota voidaan tuoda työvaiheisiin, jotka ovat aiemmin olleet virhealttiita, epämiellyttäviä ja aikaa vieviä.

Power BI  

Power BI on modernin raportoinnin ja ennustamisen markkinajohtaja. Power BI mahdollistaa visuaalisesti näyttävien, interaktiivisten raporttien luomisen helposti yhdistelemällä dataa useista eri lähteistä.

Ketterää kehittämistä Microsoft Power Platformin avulla

Tuotamme ratkaisuja liiketoimintasi kehittämiseen Microsoft Power Platformin low-code-teknologioiden helposti ja kustannustehokkaasti.

Efima-akrobaatti-pysty

Tehokkaat työkalut yhdellä alustalla

Power Platform toimii saumattomasti yhteen Microsoftin muiden liiketoimintasovellusten ja teknologioiden, kuten Azuren ja Dynamics 365:n kanssa. Lisäksi satojen valmiiden liittymien avulla pääset käsiksi myös kolmansien osapuolten sovellusten tietoihin.

Kustannustehokkaat valmisliittymät

Efima hyödyntää mm. Microsoft Power Platformin Connectoreita, Azure Connectoreita sekä Dynamics 365 Dual Write sekä Virtual Entity -teknologioita. Modernit integraatiotyökalut tarjoavat monia etuja perinteisiin liittymiin verratuna, kuten kustannussäästöjä ja luotettavuutta.

Ammattilaisille ja kansalaiskehittäjille

Ohjelmistokehityksen ammattilaisille Power Platform tarjoaa modernin, tehokkaan ja skaalautuvan alustan vaativiin ja monimutkaisiin ratkaisuihin. Lisäksi Power Platform tarjoaa helppokäyttöiset työkalut, joilla innokas kansalaiskehittäjä pääsee nopeasti alkuun.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Jaakko Inkari

Jaakko Inkari

Offering Lead
jaakko.inkari@efima.com
+358 40 717 8092