Skip to content
Kasvata kannattavaa myyntiä kaupan digisydämellä
Kasvata kannattavaa myyntiä kaupan digisydämellä

Kasvata kannattavaa myyntiä kaupan digisydämellä

Nykyisin asiakkaat odottavat ostokokemukseltaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Asioinnin tulee luonnistua sujuvasti ajasta, paikasta ja asiointikanavasta riippumatta. Lisäksi myös yrityksesi henkilöstö odottaa, että käytössä olevat digityökalut auttavat heitä palvelmaan asiakkaita entistä paremmin ja tehokkaammin.

Laitetaanko teidänkin digisydän kuntoon?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, millainen digisydän palvelisi yrityksesi tarpeita.

Ota yhteyttä

Tero-ja-Kaitsu-neliö

Ota askel kohti kannattavan kaupan digisydäntä – varaa keskustelu asiantuntijoidemme kanssa

Jos kaipaat sparrausta kaupankäyntiä tukevien järjestelmien ja prosessien kehittämiseen, olemme mielellämme apunasi. Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan yhdessä siitä, millainen digisydän palvelisi teidän toimintaanne.

Jutellaan lisää

Digisydän antaa valmiudet moderniin ja monikanavaiseen kaupankäyntiin

Myymälöiden ja verkkokaupan elintärkeät tieto-, tavara- ja resurssivirrat yhteen kokoava digisydän varmistaa, että liiketoimintasi on vakaalla pohjalla. Jotta voit keskittyä olennaiseen – kannattavaan myyntiin ja kasvuun.

Retail-shopping

Kannattava kauppa on dataohjautuvaa

Nykypäivän kaupankäynnin kiihtyvässä sykkeessä ei ole varaa jättää asioita sattuman varaan. Moderni digisydän tarjoaa reaaliaikaisen datan läpi kaupan toimintojen aina asiakastiedoista, taloustietoon ja toimitusketjuun.

Liiketoiminnan data sekä siihen liittyvä analytiikka, tekoäly ja automaatio ovat kilpailuedun lähde. Kun esimerkiksi myymälätoiminnot on integroitu tiiviisti liiketoiminnan ydinjärjestelmään, voidaan tietoa hyödyntää mm. asiakastarpeiden parempaan ennustamiseen ja tehokkaampiin toimituksiin.

Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan

Yhtenäinen ostokokemus läpi kanavien on yksi modernin kaupankäynnin avaintekijöistä. Asiakkaat odottavat voivansa tehdä ostoksia juuri niin kuin he itse haluavat – olipa kyseessä verkkokaupasta tilattu kotiinkuljetus tai vaikkapa pikainen vierailu myymälään mökkireissun aikana.

Kun kaupan eri toiminnot integroiva digisydän on rakennettu alusta alkaen modernin ja monikanavaisen kaupankäynnin tarpeisiin, on erinomaisten ostokokemustan tuottaminen ajasta ja paikasta riippumatta vihdoin mahdollista. 

Toiminnallisuuksia läpi arvoketjun

Myymälöiden kassapäätteet, verkkokauppa, varastonhallinta, hankinta, logistiikka, kokoonpano, reklamaatiot – kaikki kaupan toiminnot saumattomasti yhteydessä toisiinsa.

Tiiviin integraation lisäksi kaupan digisydän tuo modernit ja käyttäjäystävälliset toiminnallisuudet henkilöstösi sekä asiakkaidesi käyttöön läpi arvoketjun. Pilvipohjainen liiketoiminta-alusta päivittyy ja kehittyy jatkuvasti, mistä johtuen se ei myöskään vanhene perinteisten järjestelmien tapaan tulevaisuudessa.

Kartoita kauppanne digisydämen kehityspotentiaali

Onko teille ajankohtaista pohtia, miten luoda moderni alusta dataohjautuvalle ja monikanavaiselle kaupalle? Tai sitä, miten tuoda ihmiset, prosessit ja teknologia yhteen kannattavan kasvun tueksi? Ja mistä ylipäänsä lähteä liikkeelle?

Anna Efiman auttaa. Kaupan digisydän -kartoituksen avulla tunnistatte nykytilan ja strategianne mukaiset tarpeet modernin liiketoiminta-alustan kehittämiselle askel askeleelta.

Tutustu kartoitukseen

Efiman Antti Rantanen ja Ada Insightsin Arhi Kivilahti keskustelivat kaupan alan trendeistä
↑ Efiman Antti Rantanen ja Ada Insightsin Arhi Kivilahti keskustelivat kaupan alan trendeistä

Webinaaritallenne | Dataohjautuvuus kaupan kilpailuetuna

Webinaarissamme 23.3.2023 kaupan asiantuntija ja Ada Insightsin perustaja Arhi Kivilahti ja Efiman Senior Advisor Antti Rantanen kävivät läpi kaupan trendejä ja datan hyödyntämisen mahdollisuuksia. Lisäksi webinaarissa keskusteltiin Microsoft Dynamics 365 -liiketoiminta-alustan tarjoamista hyödyistä modernin, monikanavaisen ja kannattavan kaupan tarpeisiin.

Katso webinaari

Tokmannin digisydämen osana myymäläketjun arkea helpottavat Power Platform -ratkaisut
↑ Tokmannin digisydämen osana myymäläketjun arkea helpottavat Power Platform -ratkaisut

Case Tokmanni | Kaupan digisydämessä ERP ja low-code-sovellukset

Suomen suurin halpakauppaketju, Tokmanni, tunnetaan monipuolisesta tuotetarjonnastaan ja aina edullisista hinnoistaan. Tokmanni palvelee asiakkaitaan noin 200 myymälässä ympäri Suomen, ja uusia myymälöitä avataan jatkuvasti lisää. Tokmannin ketjunohjauspäällikkö, Timo Koskelin, ja tietohallintopäällikkö, Toni Eriksson, ottavat meidät vastaan Tokmannin Mäntsälän myymälän edustalla. Rakennusta koristavat isoin kirjaimin myymälän aukioloajat – joihin myös vierailumme syy liittyy.

Lue Tokmannin tarina

Halonen ja Carlson hankkivat Microsoft Dynamics 365 Commercen uudeksi digisydämekseen.
↑ Halonen ja Carlson hankkivat Microsoft Dynamics 365 Commercen uudeksi digisydämekseen.

Tiedote | Halonen ja Carlson hankkivat modernin kaupankäyntiratkaisun, Microsoft Dynamics 365 Commercen, Efimalta

Suomalaiset sisaryhtiöt, muotialan yritys Veljekset Halonen Oy ja tavaratalo sekä rautakauppaketju Oy Carlson, ottavat merkittävän harppauksen kohti monikanavaista, digitaalista asiakaskokemusta päivittämällä nykyisen kaupankäyntiratkaisunsa moderniin, pilvipohjaisen Microsoft Dynamics 365 Commerce -ratkaisuun. Efima vastaa Halosen ja Carlsonin uuden digisydämen toimittamisesta sekä kokonaisratkaisun tuki- ja kehitystyöstä.

Lue tiedote

Suomessa Nordic Sports Brands Oy tunnetaan erityisesti Kuntokauppa.fi-nimeä kantavasta kuntoilun ja sähköpyöräilyn erikoisliikkeestään.
↑ Suomessa Nordic Sports Brands Oy tunnetaan erityisesti Kuntokauppa.fi-nimeä kantavasta kuntoilun ja sähköpyöräilyn erikoisliikkeestään.

Tiedote | Nordic Sports Brands Oy kehittää monikanavaista asiakaskokemustaan Efima ratkaisukumppaninaan

Vahvaan verkkokauppaosaamiseen nojaava pohjoismainen urheiluvälineiden ja sähköpolkupyörien vähittäiskauppa, Nordic Sports Brands Oy, haluaa tarjota asiakkailleen yhdenmukaista ja sujuvaa palvelua kaikissa asiointikanavissaan. Efiman toimittama pilvipohjainen kokonaisratkaisu oli vastaus modernin kaupankäynnin tarpeisiin.

Lue tiedote

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Dynamics 365 Commerce  

D365 Commerce on modernin ja monikanavaisen kaupankäynnin mahdollistava, pilvipohjainen kokonaisratkaisu.

Liiketoimintasovellukset  

Anna meidän auttaa prosessiesi pullonkauloissa juuri tiedän tarpeisiinne räätälöidyn low-code-sovelluksen avulla.

Älykäs automaatio  

Löydämme yrityksesi tarpeisiin sopivat automaatioratkaisut ohjelmistorobotiikan (RPA), koneoppimisen ja tekoälyn avulla.

Taloushallinnon ohjelmistot  

Jokaisen yrityksen pitää pystyä luottamaan taloushallintonsa tuottamiin lukuihin ja tietoon. Siksi taloustiedon ydinjärjestelmien tulee olla kunnossa.

Taloushallinnon palvelut  

Anna taloushallintosi prosessit osaavan kumppanin käsiin. Emme vain ota niitä hoitaaksemme, vaan kehitämme ja automatisoimme niitä yhdessä jatkuvasti.

Prosessikehitys ja konsultointi  

Autamme sinua yli 100 asiakkaan kokemuksella kehittämään yrityksesi liiketoimintaa ja prosesseja.

Jutellaanko lisää aiheesta?

Jos moderni ja monikanavainen kaupankäynti sekä sitä tukeva digisydän herättivät kiinnostuksesi, keskustelemme mielellämme aiheesta kanssasi. Olemme auttaneet lukuisia suomalaisia yrityksiä tuomaan ihmiset, prosessit ja teknologian yhteen – auttaisimmeko myös sinua?

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, Microsoft
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217