Skip to content

Microsoft Fabric – kokonaisvaltainen data- ja analytiikka-alusta

Microsoft Fabric sisältää palvelut tiedon sisään lukemiseen, varastointiin, prosessointiin ja rikastamiseen, analysointiin ja AI-avusteiseen ymmärtämiseen, tietomallien muotoiluun sekä tiedon visualisointiin.

Laitetaanko yrityksesi data-alusta kuntoon?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, olisiko Microsoft Fabric sopiva ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Microsoft Fabric tuo datan ja analytiikan yhteen

Modernit työkalut yhdessä paketissa

Microsoft Fabric eroaa aiemmista ratkaisuista paketoimalla kaikki yrityksen tarvitsemat data- ja analytiikkatyökalut yhdelle, yhtenäiselle alustalle. Kattavien ja saumattomasti toisiinsa integroitujen työkalujen ansiosta fokus voidaan siirtää datan ymmärtämiseen ja käsittelemiseen, tiedolla johtamiseen ja datan käyttämiseen.

Meiltä saat johtavaa ERP-, low code- ja dataosaamista

Efimalta löydät käytännön kokemusta data-alustojen ja laajamittaisten Dynamics 365 ja Power Platform -ratkaisujen yhdistämisestä sekä vahvaa syväosaamista ratkaisuihin liittyvistä tietomalleista. Olemme kehittäneet myös valmiita tietomalleja talouden eri osa-alueille. Autamme luomaan tarkoituksenmukaisen pilvipohjaisen ratkaisukokonaisuuden, joka mahdollistaa yrityksen laadukkaan datan hyötykäytön nyt ja tulevaisuudessa. 

Microsoft Fabric SaaS-1
↑ Microsoft Fabric kokoaa dataan ja analytiikkaan liittyvät palvelut yhteen

Hallitse dataa ja tuo tieto päätöksenteon tueksi

Microsoft Fabric mahdollistaa organisaation datan hallinnan, käsittelyn ja hyödyntämisen yhdeltä, yhtenäiseltä ja turvalliselta alustalta.

Käyttäjät keskiössä

Microsoft Fabric antaa organisaatiollesi avaimet todelliseen tiedolla johtamiseen. Helppokäyttöisten työkalujen ansiosta myös ei-tekniset käyttäjät voivat ottaa datasta kaiken irti.

Parempaa tuottavuutta

Fabric tuo tehokkuutta datan käsittelyyn ja analysointiin. Tehtävät, jotka aiemmin olisivat vaatineet suurten datatiimien työtä, ovat nyt mahdollisia käytännössä kaikille käyttäjille.

Joustavaa skaalautuvuutta

Microsoft Fabricin kanssa organisaatiosi ei ole lukittu tiettyyn, ennalta määritettyyn ratkaisuun. Fabric skaalautuu joustavasti muuttuvien tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Saumatonta yhteistyötä

Siiloutuneen datan ja yksiköiden aika on ohi. Micrsoft Fabric edesauttaa yhteistyötä dataan liittyvissä hankeissä yli tiimi-, yksikkö- ja organisaatiorajojen.

Tietoturvaa unohtamatta

Yrityksesi käyttämät tiedot ovat aina turvassa ja noudattavat vallitsevia määräyksiä, sillä tietoturva ja hallintomallit on sisäänrakennettu Microsoft Fabricin DNA:han. 

Webinaaritallenne

Kauan odotettu Microsoft Fabric julkaistiin vuoden 2023 lopulla. Mistä tässä uudessa data-alustassa oikein on kyse? Mikä muuttuu ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa analytiikan saralla?

Webinaarissamme 24.1.2024 Efiman asiantuntijat  Janne Hirva ja Tuomo Lagerström kertoivat datan hyödyntämisen mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa. Kävimme läpi, mitä Microsoft Fabric kätkee sisälleen, miten se asemoituu muuhun analytiikkatarjoamaan, mitä lisäarvoa se tuo liiketoiminnalle ja miten sen hyödyntämisessä voi lähteä liikkeelle.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Data ja analytiikka  

Autamme sinua hallitsemaan yrityksesi elintärkeää dataa, pitämään sen sulavasti liikkeessä ja muuttamaan sen liiketoimintaasi aidosti tukevaksi tiedoksi.

Integraatiot  

Olemme kehittävä kumppanisi, kun yrityksesi liiketoiminta vaatii oikea-aikaista, luotettavaa ja helposti hallittavissa olevaa tietoa.

Liiketoimintasovellukset  

Anna meidän auttaa prosessiesi pullonkauloissa teille räätälöidyn low-code-sovelluksen avulla.

Toiminnanohjaus ERP  

Yrityksesi tarvitsee vahvan digisydämen, joka toimii tieto-, raha- ja resurssivirtojen keskuksena.

Taloushallinnon ohjelmistot  

Taloushallinnon ohjelmistoratkaisumme kattavat kaiken oleellisen yrityksesi talouden hallintaan – ja tarvittaessa enemmänkin.

Älykäs automaatio  

Älykäs automaatio tuo yhteen eri automaatioteknologiat, kuten ohjelmistorobotiikan, low-code-työkaluilla kehitetyt liiketoiminnan täsmäratkaisut sekä koneoppimisen ja tekoälyn.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Jaakko Inkari

Jaakko Inkari

Offering Lead
jaakko.inkari@efima.com
+358 40 717 8092