Skip to content

Efima on digitaalisen muutoksen ja automaation edelläkävijä

Me tehostamme suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja älykkään automaation ratkaisuilla. Kaiken keskiössä ovat ihmiset, yhteistyö ja kumppanuus.

Efiman perustajat Antti Kosunen, Sanna Kaarlejärvi, Kai Lyytinen ja Tero Salminen
↑ Efiman perustajat Antti Kosunen, Sanna Kaarlejärvi, Kai Lyytinen ja Tero Salminen juhlatunnelmissa Efiman 10-vuotisjuhlissa
Efiman henkilöstö vuonna 2017 Kreikassa Agia Efiman rannalla
↑ Efiman ensimmäisen strategian tavoitteiden saavuttamista juhlittiin koko henkilöstön voimin Agia Efimalla Kreikassa vuonna 2017

Unelma alan parhaasta asiakas- ja työntekijäkokemuksesta

Erilainen ja erottuva digiyritys

Maailmantalous kamppaili finanssikriisin kourissa talvella 2009, kun Efiman neljä perustajaa lähtivät toteuttamaan unelmaansa erilaisesta taloushallinnon palveluyrityksestä. Rima asetettiin korkealle, koska ryhmässä yhdistyi Suomen vahvin taloushallinnon ja liiketoiminnan tietojärjestelmien osaaminen. Asiakkaita aiottiin palvella intohimolla ja laadulla. Työntekijöille haluttiin hyvä työpaikka, jota kehitetään yhdessä.

Efima on nopeasti kasvava digiyritys. Opittavaa riittää silti joka päiväksi. Tavoitteenamme on olla yritys, johon asiakkaamme sekä muut sidosryhmämme luottavat ja jossa henkilöstö viihtyy ja kehittyy.

2009

perustettu

27,5

liikevaihto, MEUR

280+

efimalaista

2

toimistoa

Miksi olemme olemassa?

Jokaisen yrityksen tulee voida keskittyä olennaiseen, eli palvelemaan omia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla sekä tarjoamaan omalle henkilöstölleen oikeat välineet siinä onnistumiseen. Kasvaakseen ja kilpaillakseen muuttuvassa maailmassa on jokaisen yrityksen uskallettava ottaa askel kohti digitaalista tulevaisuutta.

Se edellyttää toimivia, oikein suunniteltuja liiketoimintaprosesseja ja toimintamalleja sekä tarkoituksenmukaisia teknologiavalintoja, jotka palvelevat yritysten tavoitteita ja liiketoimintaa. Me kutsumme näiden muodostamaa kokonaisuutta yrityksen digisydämeksi, joka tuo liiketoiminnan elintärket tieto-, raha- ja resurssivirrat yhteen ja mahdollistaa matkanteon kohti digitaalista tulevaisuutta.

 

Roolimme on ohjata ja auttaa asiakkaitamme eteenpäin tällä digimatkalla sekä toimia heidän liiketoimintansa kehittävänä kumppanina. Teemme sen yhdistämällä asiakkaiden liiketoimintaa ymmärtävän palvelukulttuurin teknologiseen osaamiseemme ja kiistattomaan asiantuntijuuteemme. 

Asiakkaamme voivat luottaa meihin toiminnanohjauksen, taloushallinnon sekä älykkään automaation ratkaisujen kehittämisessä ja hoitamisessa. Luottamuksen perustana on kestävä kumppanuus, jossa järjestelmät, toimintamallit, data ja teknologia palvelevat ihmisiä ja yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mihin uskomme?

Markus Turunen, CIO, Efima Oy
↑ Markus Turunen, CIO, Efima Oy

Tarkoituksenmukaisuus

Teknologiat ja prosessit rakennetaan alusta alkaen tukemaan yrityksesi liiketoimintatavoitteita ja strategiaa. Valintojen tulee olla tarkoituksenmukaisia ja yrityksellesi oikein mitoitettuja. Kokonaisuuden tulee olla hallittavissa sekä kasvaa ja kehittyä liiketoimintasi mukana.

Haastaminen

Rehellisyys ja avoimuus ovat toimivan yhteistyön perusta. Kyseenalaistamme totuttuja toimintatapoja, kun sille on tarve, ja tuomme aktiivisesti osaamisemme yrityksesi käyttöön. Ymmärrämme aidosti yrityksesi liiketoimintaa, sillä vain siten voimme olla hyvä ja haastava kumppanisi.

Älykkyys

Digitaalisen liiketoiminnan tehokkuus perustuu älykkääseen automaatioon, huolella rakennettuihin prosesseihin ja parhaisiin toimintamalleihin, mittaamiseen ja mittakaavaetuihin. Kaiken perustana on toiminnan järkevä organisointi ja sitä palveleva kokonaisarkkitehtuuri.

Totuus

Jokaisen yrityksen pitää pystyä luottamaan järjestelmiensä tuottamiin lukuihin ja tietoon. Tiedon tulee olla läpinäkyvää, jäljitettävissä ja ennen kaikkea sitä tarvitsevien saatavilla päätöksenteon tukena. Laadukas dokumentointi ja trimmatut prosessit tuovat sekä tehoja työntekoon että selkärankaa liiketoimintaasi.

Ketteryys

Joustavuus liiketoiminnan ja ympäristön muutoksissa ovat edellytys yrityksesi jatkuvuudelle. Uskomme nopeaan palveluun ja rakennamme liiketoimintasi tueksi ratkaisuja, jotka skaalautuvat ketterästi yritystäsi koskevien muutosten mukana.

Efima-kickoff-ryhmätyö
↑ Yhteisissä kickoff-tilaisuuksissa kehitetään Efimaa koko henkilöstön voimin

Liity joukkoomme!

Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Efimalla tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.

Jos haluat kasvaa ja kehittyä kanssamme, voi Efima olla juuri se oikea askel urallasi.

Töihin Efimalle

Jutellaanko lisää?

Herättikö tarinamme tai visiomme ajatuksia, joista haluaisit keskustella kanssamme tarkemmin? Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella niin jatketaan yhdessä keskustelua.