Skip to content
Toiminnanohjaus ERP
Toiminnanohjaus ERP

Toiminnanohjauksen pilvirintamassa

Nykyisin toiminnanohjausjärjestelmä on joustava ja yrityksen muuttuvien tarpeiden mukana skaalautuva kokonaisuus. Me Efimalla autamme yritystäsi löytämään juuri teille sopivan ja tarkoituksenmukaisen ERP-ratkaisun, joka kasvaa ja kehittyy liiketoimintanne mukana.

Oikeaa ERP:tä etsimässä?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, millainen toiminnanohjausjärjestelmä sopisi yrityksesi muuttuviin tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Efima on tukenut Inlookia myös IT-pelikirjan luomisessa: pelikirja antaa raamit IT-arkkitehtuurin jatkuvalle kehitystyölle.
↑ Efima on tukenut Inlookia myös IT-pelikirjan luomisessa: pelikirja antaa raamit IT-arkkitehtuurin jatkuvalle kehitystyölle.

Case Inlook | Taskussa kulkeva ERP tehostaa sisärakentamisen mestarien arkea sekä kentällä että konttorilla

Efima vastaa Inlookin toiminnanohjausratkaisun ylläpidosta ja kehitystyöstä. Yhtiön digisydän, Microsoft Dynamics 365, yhdistää Inlookille tärkeät liiketoimintaprosessit; myynnin, ostot, taloushallinnon, varastonhallinnan ja logistiikan sekä projektinhallinnan; sekä niistä kertyvän datan yhdelle liiketoiminta-alustalle. Toiminnanohjausratkaisun yhteyteen on rakennettu yhdessä Efiman kanssa myös Microsoft Power Apps -pohjaisia mobiilisovelluksia, joiden avulla liikkuvaa työtä tekevät inlooklaiset voivat käyttää erppiä kätevästi myös työmaalta käsin.

Case Inlook

Olemme tukenasi ERP-hankintasi kaikissa vaiheissa

Ennen järjestelmän valintaa

Toiminnanohjausjärjestelmä eli ERP on monille yrityksille yksi tärkeimmistä ydinjärjestelmistä. Siksi oikean teknologian valinta ja ratkaisun huolellinen suunnittelu on ensiarvoisen tärkeää. Efiman ammattilaiset ovat tukenasi jo ennen järjestelmän käyttöönottoa, jotta voit luottaa tehneesi oikean valinnan.

ERP-ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

Löydät meiltä modernit, pilvipohjaiset teknologia-alustat, joiden pohjalta rakennamme tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen ratkaisun yrityksesi toiminnanohjaukseen. Huolehdimme ratkaisun hallitusta käyttöönotosta ja varmistamme, että uudesta järjestelmästä otetaan kaikki hyödyt irti. 

Pitkäaikainen ERP-kumppanisi

Pilvipohjaiset ratkaisut kehittyvät ja päivittyvät jatkuvasti. Olemme kehittävä kumppanisi myös järjestelmän käyttöönoton jälkeen – tuemme omaa henkilöstöäsi päivitysten kanssa sekä tuomme asiantuntijoidemme ja muiden asiakkaidemme kautta kerätyn ymmärryksen käyttöösi.

Löydät meiltä modernit, pilvipohjaiset teknologia-alustat

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina tarkoituksenmukainen ratkaisu juuri heidän liiketoimintansa tarpeisiin. Toiminnanohjauksen osalta valikoimistamme löytyvät pilvipohjaiset Microsoft Dynamics 365 ja Unit4 ERP.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 on suurten ja keskisuurten yritysten liiketoiminnan pilvipohjainen kokonaisratkaisu. Järjestelmä kokoaa yhteen yrityksen tärkeimmät tieto- ja tavaravirrat sekä automatisoi liiketoiminnan ydinprosessit.

Microsoft Dynamics 365

Unit4 ERP

Unit4 ERP on erityisesti projekti- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin kehitetty toiminnanohjausratkaisu. Moderni, intuitiivinen käyttöliittymä ja joustava arkkitehtuuri yhdistyvät ERP-ratkaisuksi, joka sopeutuu vaivatta yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Unit4 ERP
Efima on Microsoft Solutions Partner -kumppani
Efima Unit4 Premier Partner 2023

Tehosta ERP-investointiasi näillä ratkaisuilla

ERP-laajennukset sovelluksilla  

Low-code-sovelluksilla vältetään itse ERP:n räätälöinti, joka helpottaa mm. järjestelmän päivityksiä.

Älykäs automaatio  

Älykäs automaatio tuo yhteen eri automaatioteknologiat. Kun tavallinen prosessiautomaatio ei riitä.

Data ja analytiikka  

Autamme sinua hallitsemaan yrityksesi elintärkeää dataa, pitämään sen sulavasti liikkeessä ja muuttamaan sen liiketoimintaasi aidosti tukevaksi tiedoksi.

Integraatiot  

Tiedon tulee liikkua sujuvasti eri järjestelmien ja liiketoimintasovellusten välillä. Ja siinä voimme auttaa.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, Microsoft
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217