Skip to content

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 (D365) on suurten ja keskisuurten yritysten liiketoiminnan kokonaisratkaisu, joka toimitetaan ensisijaisesti pilvipalveluna. Järjestelmä kokoaa yhteen yrityksen tärkeimmät tieto- ja tavaravirrat sekä automatisoi talouden ja tuotannon prosessit. Pilvipohjainen Dynamics 365 skaalautuu liiketoimintasi mukana ja päivittyy jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla.

Sopisiko Dynamics 365 myös teille?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, olisiko D365 oikea ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Hänninen kuvaa Dynamics 365:n käyttöönottoa Efiman tuella yhdeksi kivuttomimmista projekteista urallaan.
↑ Hänninen kuvaa Dynamics 365:n käyttöönottoa Efiman tuella yhdeksi kivuttomimmista projekteista urallaan.

Case Martela | Luottamus ERP-kumppaniin rakentui tehtaan lattialla

Martelan IT System Manager Virpi Hänninen jakaa kokemuksiaan Microsoft Dynamics 365 -käyttöönottoprojektista Efiman kanssa – aina kumppanin valinnasta, yhteiseen perehdytysprosessiin, käyttöönoton valmisteluun, testaukseen ja uuteen arkeen modernin järjestelmän kanssa.

Nykyään Dynamics 365:lla ohjataan Martelan hankinnan, varastonhallinnan, tuotannon, myynnin ja oston sekä taloushallinnon prosesseja – ja Efima tukee Martelaa strategisesti tärkeän järjestelmän ylläpidossa ja jatkuvassa kehityksessä. 

Case Martela

Asiantunteva Microsoft Dynamics 365 -kumppanisi

Ymmärrämme aidosti yrityksesi liiketoimintaa ja yhdistämme tämän ymmärryksen vankkaan kokemukseemme Dynamics-järjestelmien pilvitoimituksista.

Efima on Microsoftin Solutions Partner -kumppani
Efima on Microsoftin Solutions Partner Specialist Finance-erikoistumisalueella

Suomen johtavaa D365-osaamista

Efimalta löydät Suomen johtavan osaamisen Microsoft Dynamics 365 -pohjaisista ratkaisuista yrityksesi toiminnanohjauksen (ERP) ja taloushallinnon tarpeisiin. Vyöllämme on eniten onnistuneita D365-toimituksia Suomessa – tästä osoituksena ovat myös tyytyväiset Dynamics-asiakkaamme.

Muutakin kuin järjestelmätoimittaja

Ymmärrämme yrityksesi yksilöllistä liiketoimintaa ja tarjoamme sen tueksi tarkoituksenmukaisen ratkaisun. Emme myöskään jätä asiakkaitamme yksin uuden järjestelmän käyttöönoton jälkeen, vaan panostamme aitoon kumppanuuteen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä

Olemme toimittaneet ERP-ratkaisuja pilvestä jo yli 10 vuoden ajan sekä kehittäneet omia Dynamicsin toimintaa tehostavia laajennuksia. Microsoft valitsi meidän Vuoden digitalisaatiokumppaniksi Suomessa kesällä 2020. Tuomme matkan varrella kerryttämämme näkemykset ja osaamisen käyttöösi. Jotta yrityksesi voi keskittyä olennaiseen.

Miksi Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 kokoaa yhteen kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee liiketoimintansa tehokkaaseen ohjaukseen ja hallintaan.

Yrityksesi digisydän

Microsoft Dynamics 365 toimii yrityksesi digisydämen pohjana. Vakaa ja vahva ydin kokoaa yhteen liiketoiminnan tärkeimmät tieto-, raha- ja resurssivirrat ja pitää huolen siitä, että ne pysyvät liikkeessä odotetulla tavalla. Digisydän on alusta, joka tarjoaa yrityksellesi yhden yhtenäisen liiketoimintalogiikan ja jonka päälle erilaisia liiketoimintaspesifejä sovelluksia voidaan helposti rakentaa.

Automatisoitu ja tehokas

Dynamics 365 mahdollistaa liiketoiminnan prosessien tehokkaan automaation. Järjestelmä mahdollistaa myös kaikkien toimipaikkojen ja yrityksen toimintojen, kuten myynnin, hankinnan, logistiikan ja varastonhallinnan, tuomisen yhden näkymän alle. Näet, hallitset ja ennustat liiketoimintaa saumattomasti ja kokonaisvaltaisesti.

Skaalautuva pilvipalvelu

Toimitamme Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmän ensisijaisesti pilvipalveluna. Microsoftin omasta Azure-pilvestä toimitettu ratkaisu skaalautuu vaivattomasti yrityksesi muuttuviin tarpeisiin. Pilvipalvelun etuina ovat myös huolettomat järjestelmäpäivitykset sekä helppo liitettävyys muihin liiketoiminnan sovelluksiin ja laajennuksiin.

Kattava ekosysteemi

Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmä kytkeytyy saumattomasti muihin Microsoftin ekosysteemiin kuuluviin toimisto- ja liiketoimintasovelluksiin. Esimerkiksi Microsoftin Office-ohjelmistot integroituvat osaksi ERP-järjestelmää ja mahdollistavat eri tietojen muokkaamisen kaikille tuttujen työkalujen avulla. Myös kolmansien osapuolten laajennukset liittyvät osaksi kokonaisuutta ja ovat saatavilla suoraan Microsoftin omasta AppSource-ohjelmistokaupasta.

Käyttäjäystävällinen ratkaisu

Huonojen käyttökokemusten ja heikkojen käyttöliittymien aika on ohi. Dynamics 365 tuo vihdoin yrityksille tarkoitettujen ohjelmistojen käytettävyyden kuluttajapuolen sovellusten tasolle. Käyttäjäystävällinen järjestelmä tuntuu tuoreelta ja yhtenäiseltä millä tahansa laitteella, missä tahansa ja milloin tahansa. Dynamics 365:n ansiosta aikaa ei enää kulu ohjelmiston kanssa tuskailemiseen, vaan järjestelmä tukee ja tehostaa ihmisten työtä.

Kehittyvä kokonaisuus

Pilvipalveluna Dynamics 365 on elävä ja jatkuvasti kehittyvä ratkaisu. SaaS-järjestelmä toimitetaan Microsoftin omasta Azure-pilvestä ja Efiman huippuasiantuntijat vastaavat siitä, että kokonaisuus toimii jatkossakin. Tasaisten päivitysten ansiosta käytössäsi ovat aina markkinoiden tuoreimmat ominaisuudet sekä parhaat käytännöt.

Tehosta Dynamics-järjestelmääsi Efiman kehittämillä ratkaisuilla

Kokosimme pitkän kokemuksemme Microsoft Dynamics -järjestelmistä yhteen ja kehitimme laajennuskokonaisuuksia, jotka tukevat ja tehostavat järjestelmän toimintaa.

Efima Layer  

Efima Layer on laajennuskokonaisuus, joka tehostaa D365:n prosesseja ja muokkaa sen vastaamaan suomalaisia ja eurooppalaisia erityisvaatimuksia.

Efima Integration Layer  

Efima Integration Layer on kattava ja skaalautuva integraatioalusta yrityksille, jotka haluavat tuoda pilvi- ja paikallissovelluksensa yhteen.

Liiketoimintasovellukset  

Anna meidän ehostaa ERP-järjestelmääsi ja auttaa prosessiesi pullonkauloissa teille räätälöidyn low-code-sovelluksen avulla.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, Microsoft
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217