Skip to content
Logistiikka ja varastonhallinta
Logistiikka ja varastonhallinta

Logistiikka kilpailuedun lähteenä

Monikanavainen kaupankäynti, markkinavoimat ja nopeat toimintaympäristöjen käänteet luovat logistiikan materiaalivirtoihin kohdistuvia tarpeita. Muutokset niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden odotuksissa asettavat uudenlaisia vaatimuksia toimitusketjun toiminnalle ja tehokkuudelle.

Moderni teknologia tuo ratkaisun logistiikan haasteisiin ja toimii parhaimmillaan kilpailuedun lähteenä.

Laitetaanko teidänkin digisydän kuntoon?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, millainen digisydän palvelisi yrityksesi tarpeita.

Ota yhteyttä

Tuo toimitusketjusi tähän päivään modernin liiketoiminta-alustan avulla

Microsoft Dynamics 365 on kattava alusta koko toimitusketjulle. Kokonaisuus sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet läpi koko tuotanto- ja toimitusketjun, huippuunsa optimoitua sisälogistiikkaa ja varastonhallintaa unohtamatta.

Fork lift operator preparing products for shipment

Sisälogistiikan supervoima

Dynamics 365 -alusta ja sen Warehouse Management (WMS) -moduuli tarjoavat kattavat sisälogistiikan ja varastonhallinnon ominaisuudet. Ratkaisu on parametroitavissa sitä käyttävän yrityksen tarpeisiin ja sisältää vakiona kaikki tarvittavat mobiilitoiminnallisuudet. Rajapinta ulkoisten materiaalinkäsittelyjärjestelmien ohjaukseen mahdollistaa entistä kattavamman valikoiman erilaisia ratkaisuja esimerkiksi puheohjaukseen ja varastoautomaatioon. 

Tehokas toimitusketju

Raaka-aineiden ja tuotteiden saatavuuden sekä toimitusvarmuuden takaaminen ovat tärkeitä kilpailuedun lähteitä. Lisäksi sisäinen tehokkuus ja kyky käsitellä monenlaisia materiaalivirtoja luovat ainekset menestymiseen. Kun asiakasvaatimuksena on yhä useammin "ultra fresh", eli tuotteet mahdollisimman pian kaupan hyllylle, vaatimuksena on saumattoman tehokas toimitusketju.

Dynamics 365 mahdollistaa tehokkaat logistiikan prosessit ja tarjoaa reaaliaikaisen näkymän läpi koko toimitusketjun aina taloushallinnon tapahtumiin ja raportointiin saakka. Keskitetyn tietolähteen ja yhtenäisen tietomallin ansiosta kaikkien liiketoiminnan prosessien taustalta löytyy vain yksi totuus tiedosta.

Kustannustehokas ja vastuullinen valinta

Tehokkaat, pitkälle automatisoidut prosessit ja reaaliaikaisen tiedon mahdollistama varastonkierron optimointi auttavat pitämään liiketoiminnan kustannukset kurissa. Resurssien tehokkaamman käytön myötä hävikkiä ja haitallisia päästöjä voidaan vähentää, mikä edesauttaa entistä vastuullisemman liiketoiminnan tavoittelemisessa. Lisäksi moderni D365 WMS kattaa kaikki työturvallisuuden ja jäljitettävyyden vaatimukset.

Tutustu kanssamme Dynamics 365 WMS -järjestelmän mahdollisuuksiin

Microsoft Dynamics 365 WMS tarjoaa kattavat toiminnallisuudet isompienkin organisaatioiden tarpeisiin. Opi asiantuntijoidemme kanssa mitä mahdollisuuksia se toimitusketjuille tuo.

Päivität tunnin mittaisessa esittelyssä tietämyksesi Microsoft Dynamics 365 -liiketoiminta-alustasta ja erityisesti sen WMS -toiminnallisuuksista. Käymme kanssasi läpi varastonhallinnan ja toimitusketjuhallinnan esimerkkitoteutuksia ja kuulet siitä, minkälaisia vaihtoehtoja on edetä kehityshankkeiden kanssa. 

Varaa tutustuminen

Dynamics 365 WMS on hyötyjä täynnä

Dynamics 365 WMS kattaa kaikki toimitusketjun hallinnan ja logistiikan tarpeet. Ratkaisu kytkeytyy myös saumattomasti muihin Dynamics 365 -liiketoiminta-alustan sovelluksiin, jotka yhdessä muodostavat yrityksesi elintärkeät tieto-, tavara- ja resurssivirrat kokoavan digisydämen.

Markus

Tehokkaampi sisälogistiikka

Dynamics 365 WMS sisältää useita toiminnallisuuksia, jotka tehostavat sisälogistiikan ja varastonhallinnan prosesseja. Ratkaisu mahdollistaa mm. tavaroiden vastaanoton, hyllytyksen, keräilyn ja lähetysten automaation. Manuaalisen työn määrä vähenee ja työntekijöidesi tyytyväisyys kasvaa.

Vähemmän virheitä

Dynamics 365 WMS:n kattavat mobiilitoiminnalliisuudet, kuten tarvittavat kontrollipisteet, perinteinen viivakoodinluku ja muut automaattisen tunnistuksen teknologiat, sekä prosessien automaatio vähentävät virheiden riskiä parantavat varastotapahtumien, tilausten ja toimitusten käsittelyn tarkkuutta ja laatua.

Tyytyväisemmät asiakkaat

Parantunut toimitusvarmuus, tilausten käsittelyn täsmällisyys sekä lyhyemmät toimitusajat lisäävät asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta.

Vastuullisempaa liiketoimintaa

Saumaton, reaaliaikainen data läpi koko toimitusketjun tukee vastuullista liiketoimintaa. Oli kyse tuotejäljitettävyyden kehittämisestä, hävikin minimoimisesta tai työturvallisuuden parantamisesta varastossa, Dynamics 365 WMS tarjoaa laajat mahdollisuudet kehittää operaatioista vastuullisempaa.

Tiedolla johtaminen

Reaaliaikainen näkyvyys logistiikan ja varastonhallinnan toimintoihin auttaa tekemään parempia päätöksiä ja vastaamaan muuttuviin asiakastarpeisiin nopeasti. Dynamics 365 WMS tarjoaa täyden läpinäkyvyyden tuotteen matkaan valmistajalta kaupan hyllypaikkaan saakka ja jokaiseen vaiheeseen siltä väliltä. Tämä luo täysin uusia mahdollisuuksia optimoida operaatioita.

 Lumonin toimitusjohtaja Jussi Kinnunen on tyytyväinen kumppanuuteen Efiman kanssa
↑ Lumonin toimitusjohtaja Jussi Kinnunen on tyytyväinen kumppanuuteen Efiman kanssa

Lumon | Euroopan mittavin Dynamics 365 -toteutus tukee kansainvälistä kasvua

Parvekelaseistaan tunnettu Lumon valitsi Efiman kumppanikseen korvaamaan vanhentuneen toiminnanohjausjärjestelmänsä. Nyt Lumonin toiminnan ytimessä sykkii moderni ja pilvipohjainen digisydän. Yhtenäisen ja saumattoman kokonaisuuden perustana toimivat Microsoft Dynamics 365 sekä Efima Layer -laajennuskokonaisuus, joka on kehitetty täydentämään Dynamics 365:n vakiotoiminnallisuuksia.

Lue Lumonin tarina

Elintarvikelogistiikkaan keskittynyt LogXellence hankki Microsoft Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmän Efimalta
↑ Elintarvikelogistiikkaan keskittynyt LogXellence hankki Microsoft Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmän Efimalta

LogXellence | Elintarvikelogistiikan haastaja LogXellence hankkii toiminnanohjausjärjestelmän Efimalta

LogXellence valitsi Efiman kumppanikseen yhteistyöhön, joka käsittää Microsoft Dynamics 365 -ratkaisun elintarvikelogistiikkayrityksen toiminnanohjaukseen. Toimituksen ydin on varastonohjausjärjestelmä (WMS). Edistyksellinen kokonaisratkaisu hyödyntää tekoälyä ja tukee elintarvikelogistiikassa ja 3PL:ssä (3rd party logistics) tarvittavaa saumatonta ja nykyaikaista ohjausta.

Lue tiedote

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Dynamics 365 SCM  

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (D365 SCM) on ratkaisu suurten ja keskisuurten yritysten tuotanto- ja toimitusketjun hallintaan.

Dynamics 365 Commerce  

D365 Commerce on modernin ja monikanavaisen kaupankäynnin mahdollistava, pilvipohjainen kokonaisratkaisu.

Kaupan alan digisydän  

Myymälöiden ja verkkokaupan elintärkeät tieto-, tavara- ja resurssivirrat yhteen kokoava digisydän varmistaa, että liiketoimintasi on vakaalla pohjalla.

Liiketoimintasovellukset  

Anna meidän auttaa prosessiesi pullonkauloissa juuri tiedän tarpeisiinne räätälöidyn low-code-sovelluksen avulla.

Älykäs automaatio  

Löydämme yrityksesi tarpeisiin sopivat automaatioratkaisut ohjelmistorobotiikan (RPA), koneoppimisen ja tekoälyn avulla.

Taloushallinnon palvelut  

Anna taloushallintosi prosessit osaavan kumppanin käsiin. Emme vain ota niitä hoitaaksemme, vaan kehitämme ja automatisoimme niitä yhdessä jatkuvasti.

Jutellaanko lisää aiheesta?

Jos logistiikan ja toimitusketjun tehokkuus ovat toimintanne ytimessä, voimme olla avuksi. Olemme auttaneet lukuisia suomalaisia yrityksiä tuomaan ihmiset, prosessit ja teknologian yhteen – auttaisimmeko myös sinua?

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, Microsoft
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217