Skip to content

Unit4 ERP

Unit4 ERP on erityisesti projekti- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin kehitetty toiminnanohjausratkaisu. Skaalautuvuutensa ja muokattavuutensa ansiosta Unit4 ERP tukee ja tehostaa päivittäistä liiketoimintaasi. Ota askel kohti modernia liiketoimintaa ja tarjoa tarkoituksenmukaiset työkalut organisaatiosi käyttöön.

Sopisiko Unit4 teille?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, olisiko Unit4 sopiva ohjelmistoratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Keskisuomalaisen talouspäällikkö Tiina Happonen ja talousjohtaja Heikki Linnavirta arvostavat kumppanuutta, jossa apu on arjessa lähellä.
↑ Keskisuomalaisen talouspäällikkö Tiina Happonen ja talousjohtaja Heikki Linnavirta arvostavat kumppanuutta, jossa apu on arjessa lähellä.

Case Keskisuomalainen | Mediakonserni Keskisuomalainen luottaa taloushallinnon kumppaniin, jolla on kasvot ja kehittävä ote

Yksi mediakonserni Keskisuomalaisen taloushallinnon tärkeimpiä järjestelmiä on Efiman toimittama Unit4-ohjelmisto, jota voisi luonnehtia taloushallinnon perustaksi. Sen kautta kulkevat mediakonsernin kaikki taloushallintotapahtumat ja syntyvät luotettavat kirjanpidon tiedot. 

Case Keskisuomalainen

Enemmän kuin ERP-järjestelmä

Jani Taipaleenmäki, Efima Oy

Lisää automaatiota

Unit4 ERP -järjestelmä automatisoi valtaosan arjen rutiineista, jotta yrityksesi henkilöstö voi keskittyä olennaiseen. Unit4 ERP toimii hyvin yhteen myös muiden järjestelmien kanssa, ja sen toiminnallisuuksia voidaan laajentaa ja tukea mm. ohjelmistorobotiikan ja Power Apps -sovellusten avulla.

Paranna tuottavuutta

Projekti- ja palveluliiketoiminnan parhaat käytännöt ja tarkoituksenmukaiset prosessit on rakennettu sisään Unit4-järjestelmään. 

Ihmisten tarpeisiin

Asiantuntijaorganisaatioiden tärkein voimavara ovat ihmiset. Siksi myös toimintaa ohjaavan järjestelmän tulisi olla ihmisille suunniteltu. Käytettävyys ja tehokkaat prosessit ovat järjestelmän kehityksen kulmakiviä.

Miksi Unit4 ERP?

Unit4 ERP on suunniteltu erityisesti palvelu- ja projektiliiketoiminnan tarpeisiin. Käytettävyys ja tehokkaat prosessit ovat järjestelmän kehityksen kulmakiviä.

Ketterä ERP

Unit4 ERP on uudenlainen moderni ja ketterä toiminnanohjausjärjestelmä. Ratkaisu voidaan ottaa käyttöön hyvinkin nopeasti ja vaivattomasti tavallisiin järjestelmähankkeisiin verrattuna. Käyttäjien on mahdollista muokata ja räätälöidä järjestelmää itse, jotta se täyttää juuri sinun yrityksesi yksilölliset tarpeet.

Palvelu- ja projektitoiminnan ERP

Unit4 ERP on erityisesti palvelualojen ja projektiliiketoiminnan näkökulmasta rakennettu toiminnanohjausratkaisu. Siinä missä palveluyritykset joutuisivat muuttamaan toimintaansa käyttämiensä perinteisten liiketoimintasovellusten mukaan, Unit4 on luotu mukautumaan juuri projekti- ja palveluyritysten tarpeisiin.

Ihmislähtöinen ERP

Unit4 ERP on käyttäjät edellä kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä. Ihmislähtöisen ERP:n kulmakiviä ovat intuitiivinen käyttöliittymä sekä pääsy ohjelmistoon missä tahansa, milloin tahansa ja millä laitteella tahansa. Unit4 mahdollistaa sen, että yrityksesi tärkein voimavara – ihmiset – voivat keskittyä olennaiseen ja luoda uusia innovaatioita.

Tehokas ERP

Unit4 ERP pitää sisällään laajan valikoiman palveluliiketoiminnan tarpeet täyttäviä valmiita parhaita käytäntöjä. Tarkoin mietityt toiminnallisuudet ja prosessit vapauttavat henkilöstösi niihin tehtäviin, joilla on todella merkitystä: luomaan arvoa ja erinomaisia palvelukokemuksia asiakkaille.

Joustava pilvi-ERP

Unit4 ERP on ensisijaisesti pilvipalveluna toimitettava toiminnanohjausjärjestelmä. Joustava pilvipalvelu skaalautuu liiketoimintasi mukana ja tukee yrityksesi kasvua. Unit4-ratkaisun saumattomien päivitysten ansiosta yrityksesi nauttii aina ajantasaisista ominaisuuksista ja tuoreimmista innovaatioista.

Itseohjautuva ERP

Unit4 ERP on itseohjautuva toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä hyödyntää älykästä ennustavaa teknologiaa ja osaa tarjota käyttäjilleen juuri sitä tietoa, mitä he tarvitsevat. Unit4 määrittää uudelleen sen, millaista ihmisen ja ohjelmiston yhteistyö voi parhaimmillaan olla.

Efima Unit4 Premier Partner 2023

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Tutustu tarkemmin keskisuurten yritysten tarpeisiin kehitettyyn Unit4-pohjaiseen taloushallinnon järjestelmään sekä älykkään automaation ratkaisuihimme.

Taloushallinnon kokonaisratkaisu

Alan johtavien talousammattilaisten luoma pilvipohjainen kokonaisratkaisu sisältää keskeiset taloushallinnon ohjelmistot, palvelut ja parhaat käytännöt keskisuuren yrityksen tarpeisiin – yhdessä paketissa, yhdeltä kumppanilta.

Taloushallinnon kokonaisratkaisu

Älykäs automaatio

Älykkään automaation ratkaisuissa yhdistämme ohjelmistorobotiikan, tekoälyn ja low-code-sovellusten mahdollisuuksia löytääksemme yrityksellesi sopivan ja tarkoituksenmukaisen automaatioratkaisun.

Älykäs automaatio

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Jaakko Inkari

Jaakko Inkari

Offering Lead
jaakko.inkari@efima.com
+358 40 717 8092