Skip to content

Oletko tuleva kollegamme?

Jos haluat kasvaa ja kehittyä kanssamme, voi Efima olla juuri se oikea askel urallasi. Olitpa sitten tietojärjestelmien saloihin perehtynyt ratkaisukonsultti, ohjelmistokehityksen konkari taikka taloushallinnon ammattilainen, löytyy sinulle sopiva paikka meidän efimalaisten joukosta.

efima-tyopaikat-2

Kurkkaa alta avoimet työpaikkamme

  • Tehtävä
  • Toimipiste
  • Haku päättyy
  • Hae

{{ p.title }}

{{ location.location.city }}
{{ p.to_date.split("-").reverse().join(".")}}Jatkuva haku
{{ errorMessage }}
Kasvupaikka-Efimalla

Trainee-jakso Efimalla on kasvupaikka!

Tarjoamme kasvupaikkoja tulevaisuuden lupauksille muun muassa älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan, koodaamisen ja taloushallinnon saralla, ja pyrimme mahdollistamaan traineillemme mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia harjoittelun jälkeenkin. Haku ensi kesän traineepaikkoihin avataan tammikuussa 2023.

Tutustu Efiman trainee-mahdollisuuksiin

 

2009

perustettu

25,8

liikevaihto, MEUR

290+

efimalaista

2

toimistoa

Miksi Efimalla on helppo viihtyä?

Hyvä syy

Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin yrityskulttuurimme ja arjessa elävät arvomme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.

Efima on työpaikka, jossa suuntaamme arvojemme mukaisesti yhdessä eteenpäin. Kaikki saavat olla töissä omana itsenään, meiltä löytyy tahtoa kuunnella ja pyrimme taitavasti tuloksiin.

Toinen hyvä syy

Meillä on maailmanluokan tuotteet, palvelut ja ennen kaikkea osaajat. Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita, loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä ja myös kehittymään itse ammattilaisena. 

Eikä siinä vielä kaikki

Uskomme, että kaiken tekemisen takana ovat tyytyväiset ja hyvinvoivat työntekijät. Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä. Jokaisella efimalaisella on vapaus valita, kuinka paljon haluaa työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin.

 

Tulevat kollegasikin viihtyvät meillä

Efima toimii arvojensa mukaisesti ja työntekijöistä todella välitetään. Töitä pääsee tekemään yhteistyössä useiden eri tahojen kanssa ja itseään saa kehittää haluamaansa suuntaan.

Ville Pajala

Ville Pajala

Software Developer

Efimalla on helppo tuntea olevansa osa (työ)yhteisöä, sillä jokainen pääsee hyödyntämään omia vahvuuksia työssään sekä vaikuttamaan itselleen tärkeisiin asioihin.

Piia Kataja

Piia Kataja

Team Manager, RPA

Näin hakuprosessi etenee

Rekrytointiprosessissa etenemme arvojemme mukaisesti hakijan kanssa yhdessä eteenpäin toisiimme tutustuen. Siksi prosessin eteneminen ei ole sinulle salaisuus.

Tyypillisesti rekrytointiprosessimme sisältää kaksi tapaamista, joiden aikana pääset tutustumaan tulevaan esihenkilöösi, rekrytiimiin ja tuleviin kollegoihisi. Keskustelujen tavoitteena on, että saat realistisen kuvan työkulttuuristamme ja työtehtävistäsi ja että pääsemme tutustumaan sinuun ja osaamiseesi.

Efima kickoff -tilaisuudessa.
↑ Efima kickoff -tilaisuudessa.

Hakemus

Kiinnostuitko meistä? Ota meihin yhteyttä kuullaksesi lisää tai lähetä suoraan hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta:

1. Kerro lyhyesti, mihin rooliin haet ja miksi olisit siihen sopiva tyyppi.
2. Liitä mukaan myös CV:si tai LinkedIn-profiilisi.

Hakea voit näppärästi myös lähettämällä meille pelkän LinkedIn-profiilisi.

Ensimmäinen tapaaminen

Seuraavassa vaiheessa keskustelet rekrytoivan esihenkilön kanssa.

Keskustelun tavoitteena on, että:
1. saamme sinusta ja osaamisestasi mahdollisimman kattavan kuvan
2. sinä pääset meistä kärryille ja sinulle muodostuu mahdollisimman selkeä kuva niin Efimasta kuin haettavasta roolista.

Jos tunne on keskustelun jälkeen molemminpuolinen, jatkamme seuraavaan tapaamiseen.

Toinen tapaaminen ja referenssit

Toisessa tapaamisessa pääset:

1. Kertomaan lisää itsestäsi rekrytoivalle esihenkilölle ja rekrytiimillemme. Syvennymme keskustelussa erityisesti luontaisiin työskentelytapoihisi ja odotuksiisi työskentely-ympäristön osalta.
2. Tutustumaan paremmin rooliisi ja efimalaiseen työarkeen keskustelun ja casetehtävän myötä. Pyrimme siihen, että pääset samalla tapaamaan jonkun tulevista kollegoistasi.

Mikäli päätämme yhdessä jatkaa eteenpäin, etenemme rekrytointiprosessimme viimeiseen vaiheeseen eli antamiesi suosittelijoiden kontaktointiin. Tämän jälkeen on työsopimuksen allekirjoittamisen aika! 😎

Perehdytys

Yhteinen matkamme jatkuu rekrytointiprosessista perehdytykseen. Kun työsopimuksesi on allekirjoitettu, alamme innokkaasti valmistella aloitustasi. Ensimmäisten päivien aikana pääset tekemään sinulle yksilöidyn perehdytyssuunnitelman esihenkilösi kanssa.

Laadukas perehdytys on meille efimalaisille sydämenasia, ja moni efimalainen kertoo saaneensa uransa parhaan perehdytyksen muilta efimalaisilta. 

Tutustu efimalaiseen (työ)elämään

Lari arvostaa Efiman tarjoamaa joustavuutta, mikä mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tasapainon Etelä-Karjalasta käsin.
↑ Lari arvostaa Efiman tarjoamaa joustavuutta, mikä mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tasapainon Etelä-Karjalasta käsin.

Uratarina | Mahdollisuuksia täynnä oleva toimintaympäristö ja parhaimmat työkaverit tekevät työpäivistä antoisia

Efimalla arvot toteutuvat ja jokaisesta efimalaisesta välitetään. Näin Power Platformin ratkaisukonsulttina työskentelevä Lari Saukkonen kuvailee Efimaa. Hän toteaa efimalaisuuden muodostuvan efimalaisten itsensä toimesta, hyvällä yhteishengellä – omat kollegat ovatkin mitä parhaimmat ja he tekevät Larin jokaisesta työpäivästä merkityksellisen.

Tutustu Larin tarinaan

Eeva kokee tiimityöskentelyn hyvänä vastapainona muuten itsenäiselle työlle – aina ei tarvitse tehdä tai pärjätä yksin, kun apua voi kysyä matalalla kynnyksellä.
↑ Eeva kokee tiimityöskentelyn hyvänä vastapainona muuten itsenäiselle työlle – aina ei tarvitse tehdä tai pärjätä yksin, kun apua voi kysyä matalalla kynnyksellä.

Uratarina | Taloushallinnon moniosaaja on arvokas tekijä asiakkuuksien sydämessä

Taloushallinnon monipuoliset työtehtävät, tekemisen meininki ja hyvä tiimihenki ovat Eeva Hotarin mielessä parhaita puolia Efimalla työskentelyssä. Vuodet Efimalla ovat opettaneet paljon ja oppiminen jatkuu edelleen, sillä taloushallinnon osaajalle Efimalla on paljon mahdollisuuksia.

Tutustu Eevan tarinaan

Tutustu kaikkiin uratarinoihimme

Tutustu efimalaisiin ja heidän moninaisiin tarinoihinsa. Meillä jokainen saa kasvaa ja kehittyä omana itsenään, (työ)elämän tasapainoa unohtamatta.

Tutustu uratarinoihin

Efiman alkuajoista saakka meillä oli visio matkasta Agia Efima -nimiseen paikkaan Kreikassa. Tavoitteet saavutettiin ja teimme matkan syksyllä 2017. Matka symboloi tietyn kasvuvaiheen päättymistä. Matkalla katsoimme kuitenkin jo eteenpäin. Pohdimme, miten kehitymme ja vahvistumme edelleen, ja teimme lupauksia niin asiakkaillemme kuin toisillemmekin. Agia Efimalla tekemämme aivotyö kiteytyi seuraaviin asiakaslupauksiin:

Lupaamme pitää osaamisen riman korkealla.

Lupaamme uudistua jatkuvasti.

Lupaamme olla hyvä ja kyseenalaistava kumppani.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!

Riikka Vainio

Riikka Vainio

HR Specialist
riikka.vainio@efima.com

Riikka vastaa Efimalla rekrytoinneista. Hän vastaa mieluusti kaikkiin kysymyksiin, joita Efimasta keksit. Efiman arvoista yhdessä eteenpäin ja omana itsenä ovat erityisen lähellä Riikan sydäntä