Skip to content

Oletko tuleva kollegamme?

Jos haluat kasvaa ja kehittyä kanssamme, voi Efima olla juuri se oikea askel urallasi. Olitpa sitten tietojärjestelmien saloihin perehtynyt ratkaisukonsultti, ohjelmistokehityksen konkari taikka taloushallinnon ammattilainen, löytyy sinulle sopiva paikka meidän efimalaisten joukosta.

Efimalaiset Kreikan Agia Efimalla 2022
↑ Vierailimme koko henkilöstön voimin nimikkopaikassamme Agia Efimalla syksyllä 2022.

Etsimme aktiivisesti uusia työkavereita. ♥️ Kurkkaa alta tällä hetkellä avoinna olevat työpaikkamme.

  • Tehtävä
  • Toimipiste
  • Haku päättyy
  • Hae

{{ p.title }}

{{ location.location.city }}
{{ p.to_date.split("-").reverse().join(".")}}Jatkuva haku
{{ errorMessage }}
2009

perustettu

27,5

liikevaihto, MEUR

280+

efimalaista

2

toimistoa

Miksi Efimalla on helppo viihtyä?

Hyvä syy

Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin yrityskulttuurimme ja arjessa elävät arvomme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.

Efima on työpaikka, jossa suuntaamme arvojemme mukaisesti yhdessä eteenpäin. Kaikki saavat olla töissä omana itsenään, meiltä löytyy tahtoa kuunnella ja pyrimme taitavasti tuloksiin.

Toinen hyvä syy

Meillä on maailmanluokan tuotteet, palvelut ja ennen kaikkea osaajat. Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita, loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä ja myös kehittymään itse ammattilaisena. 

Eikä siinä vielä kaikki

Uskomme, että kaiken tekemisen takana ovat tyytyväiset ja hyvinvoivat työntekijät. Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä. Jokaisella efimalaisella on vapaus valita, kuinka paljon haluaa työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin.

 

Olen saanut Efimalla mahdollisuuksia oppia ja kehittyä työntekijänä ja minua on aina kannustettu luomaan uutta ja haastamaan totuttua.

Aino-3-3

Aino Jokela

Senior Solution Architect

Efima toimii arvojensa mukaisesti ja työntekijöistä todella välitetään. Töitä pääsee tekemään yhteistyössä useiden eri tahojen kanssa ja itseään saa kehittää haluamaansa suuntaan.

Ville Pajala

Ville Pajala

Software Developer

Näin hakuprosessi etenee

Rekrytointiprosessissa etenemme arvojemme mukaisesti hakijan kanssa yhdessä eteenpäin toisiimme tutustuen. Siksi prosessin eteneminen ei ole sinulle salaisuus.

Tyypillisesti rekrytointiprosessimme sisältää kaksi tapaamista, joiden aikana pääset tutustumaan tulevaan esihenkilöösi, rekrytoijaan ja tuleviin kollegoihisi. Keskustelujen tavoitteena on, että saat realistisen kuvan työkulttuuristamme ja työtehtävistäsi ja että pääsemme tutustumaan sinuun ja osaamiseesi.

Efima kickoff -tilaisuudessa.
↑ Efima kickoff -tilaisuudessa.

Hakemus

Kiinnostuitko meistä? Ota meihin yhteyttä kuullaksesi lisää tai lähetä suoraan hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta:

1. Kerro lyhyesti, mihin rooliin haet ja miksi olisit siihen sopiva tyyppi.
2. Liitä mukaan myös CV:si tai LinkedIn-profiilisi.

Hakea voit näppärästi myös lähettämällä meille pelkän LinkedIn-profiilisi.

Ensimmäinen tapaaminen

Seuraavassa vaiheessa keskustelet rekrytoivan esihenkilön ja/tai rekrytoijan kanssa.

Keskustelun tavoitteena on, että:
1. saamme sinusta ja osaamisestasi mahdollisimman kattavan kuvan
2. sinä pääset meistä kärryille ja sinulle muodostuu mahdollisimman selkeä kuva niin Efimasta kuin haettavasta roolista.

Jos tunne on keskustelun jälkeen molemminpuolinen, jatkamme seuraavaan tapaamiseen.

Toinen tapaaminen ja referenssit

Toisessa tapaamisessa pääset:

1. Kertomaan lisää itsestäsi, työskentelytottumuksistasi ja toiveistasi. Syvennymme keskustelussa erityisesti luontaisiin työskentelytapoihisi ja odotuksiisi työskentely-ympäristön osalta.
2. Tutustumaan paremmin rooliisi ja efimalaiseen työarkeen keskustelun ja casetehtävän myötä. Pyrimme siihen, että pääset samalla tapaamaan jonkun tulevista kollegoistasi.

Mikäli päätämme yhdessä jatkaa eteenpäin, etenemme rekrytointiprosessimme viimeiseen vaiheeseen eli antamiesi suosittelijoiden kontaktointiin. Tämän jälkeen on työsopimuksen allekirjoittamisen aika! 😎

Perehdytys

Yhteinen matkamme jatkuu rekrytointiprosessista perehdytykseen. Kun työsopimuksesi on allekirjoitettu, alamme innokkaasti valmistella aloitustasi. Ensimmäisten päivien aikana pääset tekemään sinulle yksilöidyn perehdytyssuunnitelman esihenkilösi kanssa.

Laadukas perehdytys on meille efimalaisille sydämenasia, ja moni efimalainen kertoo saaneensa uransa parhaan perehdytyksen muilta efimalaisilta. 

Tutustu efimalaiseen (työ)elämään

Eeva kokee tiimityöskentelyn hyvänä vastapainona muuten itsenäiselle työlle – aina ei tarvitse tehdä tai pärjätä yksin, kun apua voi kysyä matalalla kynnyksellä.
↑ Eeva kokee tiimityöskentelyn hyvänä vastapainona muuten itsenäiselle työlle – aina ei tarvitse tehdä tai pärjätä yksin, kun apua voi kysyä matalalla kynnyksellä.

Uratarina | Taloushallinnon moniosaaja on arvokas tekijä asiakkuuksien sydämessä

Taloushallinnon monipuoliset työtehtävät, tekemisen meininki ja hyvä tiimihenki ovat Eeva Hotarin mielessä parhaita puolia Efimalla työskentelyssä. Vuodet Efimalla ovat opettaneet paljon ja oppiminen jatkuu edelleen, sillä taloushallinnon osaajalle Efimalla on paljon mahdollisuuksia.

Tutustu Eevan tarinaan

Tutustu kaikkiin uratarinoihimme

Tutustu efimalaisiin ja heidän moninaisiin tarinoihinsa. Meillä jokainen saa kasvaa ja kehittyä omana itsenään, (työ)elämän tasapainoa unohtamatta.

Tutustu uratarinoihin

Agia Efima 2022 efimalaiset
↑ Agia Efimalla on rakennettu tulevaisuuden Efimaa ja juhlittu saavutettuja tavoitteita.

Agia Efima on tärkeä osa kasvutarinaamme.

Kun Efimalla aikoinaan törmättiin Kreikassa sijaitsevaan Agia Efima -nimiseen kylään internetin syövereissä, ei arvattu, kuinka tärkeäksi paikka muodostuisi.

Vuosien ajan Agia Efiman syvänsininen merenlahti välkkyi monen mielessä kangastuksena ja virstanpylväänä. Syksyllä 2017 saavutettiin kasvutavoitteet ja matkattiin Kefalonian saarelle, "omaan kyläämme".

Ja koska saavutimme uudetkin tavoitteet, pääsimme syksyllä 2022 jälleen matkalle. Agia Efimalla rakennettiin jälleen tulevaisuuden kasvua yrityskulttuurin, arvojen ja vastuullisuuden suuntaviivojen määrittelytyön kautta.

Kreikan lämmin aurinko, leppeä tuuli ja meren rauhaisa äänimaailma fokusoivat efimalaiset työnteon ja elämänkin olennaisuuksiin. Yhdessä eteenpäin!

Arvot elävät meillä arjessa

Yhdessä määrittämämme arvot ovat lähellä kaikkien efimalaisten sydäntä ja ohjaavat toimintaamme. Katso videoilta, mitä arvomme Yhdessä eteenpäin, Tahto kuunnella, Omana itsenä ja Taitavasti tuloksiin merkitsevät efimalaisille.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!

Kaisa CV

Kaisa Hakala

Talent Acquisition Lead
kaisa.hakala@efima.com