Skip to content

Tule töihin Efimalle!

Jos haluat kasvaa ja kehittyä kanssamme, voi Efima olla juuri se oikea askel urallasi. Olitpa sitten tietojärjestelmien saloihin perehtynyt ratkaisukonsultti, ohjelmistokehityksen konkari taikka taloushallinnon ammattilainen, löytyy sinulle sopiva paikka meidän efimalaisten joukosta.

Työpaikka-sivut
↑ Efimalaiset kokoontuvat vuosittain kahteen kick-off-tilaisuuteen, joissa nimensä mukaisesti potkitaan yhdessä eteenpäin meille kaikille tärkeitä asioita.

Kurkkaa alta avoimet työpaikkamme

  • Tehtävä
  • Toimipiste
  • Haku päättyy
  • Hae

{{ p.title }}

{{ location.location.city }}
{{ p.to_date.split("-").reverse().join(".")}}Jatkuva haku
{{ errorMessage }}
Kasvupaikka-Efimalla

Trainee-jakso Efimalla on kasvupaikka!

Tarjoamme kasvupaikkoja tulevaisuuden lupauksille muun muassa älykkään automaation ja ohjelmistorobotiikan, koodaamisen ja taloushallinnon saralla, ja pyrimme mahdollistamaan traineillemme mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia harjoittelun jälkeenkin. Haku ensi kesän traineepaikkoihin avataan tammikuussa 2023.

Tutustu Efiman trainee-mahdollisuuksiin

 

2009

perustettu

25,8

liikevaihto, MEUR

290+

efimalaista

2

toimistoa

Miksi Efimalla on helppo viihtyä?

Hyvä syy

Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin yrityskulttuurimme ja arjessa elävät arvomme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.

Efima on työpaikka, jossa suuntaamme yhdessä eteenpäin. Kaikki saavat olla töissä omana itsenään ja meiltä löytyy tahtoa kuunnella. Haastamme totuttua, saamme aikaan ja onnistumme rohkeasti.

Toinen hyvä syy

Meillä on maailmanluokan tuotteet, palvelut ja ennen kaikkea osaajat. Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita, loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä ja myös kehittymään itse ammattilaisena. 

Eikä siinä vielä kaikki

Uskomme, että kaiken tekemisen takana ovat tyytyväiset ja hyvinvoivat työntekijät. Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä. Jokaisella efimalaisella on vapaus valita, kuinka paljon haluaa työskennellä etänä ja kuinka paljon  toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin.

 

Tulevat kollegasikin viihtyvät meillä

Efima toimii arvojensa mukaisesti ja työntekijöistä todella välitetään. Töitä pääsee tekemään yhteistyössä useiden eri tahojen kanssa ja itseään saa kehittää haluamaansa suuntaan.

Ville Pajala

Ville Pajala

Software Developer

Efimalla on helppo tuntea olevansa osa (työ)yhteisöä, sillä jokainen pääsee hyödyntämään omia vahvuuksia työssään sekä vaikuttamaan itselleen tärkeisiin asioihin.

Piia Kataja

Piia Kataja

Team Manager, RPA

Näin hakuprosessi etenee

Rekrytointiprosessissa etenemme arvojemme mukaisesti hakijan kanssa yhdessä eteenpäin ja toisiimme tutustuen. Siksi prosessin eteneminen ei ole sinulle salaisuus.

Efima kickoff -tilaisuudessa.
↑ Efima kickoff -tilaisuudessa.

Hakemus

Kiinnostuitko meistä? Ota meihin yhteyttä kuullaksesi lisää tai lähetä suoraan hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta:

1. Kerro lyhyesti, mihin rooliin haet ja miksi olisit siihen sopiva tyyppi.
2. Liitä mukaan myös CV:si tai LinkedIn-profiilisi.

Alustava tapaaminen

Seuraavassa vaiheessa keskustelet rekrytoivan esihenkilön kanssa.

Keskustelun tavoitteena on, että:
1. saamme sinusta ja osaamisestasi mahdollisimman kattavan kuvan
2. sinä pääset meistä kärryille ja sinulle muodostuu mahdollisimman selkeä kuva niin Efimasta kuin haettavasta roolista.

Jos tunne on keskustelun jälkeen molemminpuolinen, jatkamme seuraavaan tapaamiseen. Ennen toista tapaamista lähetämme sinulle verkossa tehtävän soveltuvuusarvioinnin, jonka tuloksia käymme yhdessä läpi.

Toinen tapaaminen ja soveltuvuusarvioinnit

Viimeisessä vaiheessa pääset:

1. Kertomaan lisää itsestäsi rekrytoivalle esihenkilölle ja HR-edustajallemme soveltuvuusarvioinnin läpikäynnin yhteydessä
2. Tutustumaan paremmin rooliisi, Efimaan ja tuleviin työtehtäviisi keskustelun tai vaikkapa casetehtävän myötä.

Mikäli tämänkin jälkeen tunne on edelleen molemminpuolinen, on työsopimuksen allekirjoittamisen aika!

Perehdytys

Kun rekrytointiprosessi on päässyt loppusuoralle ja työsopimuksesi on allekirjoitettu, alamme innokkaasti suunnitella tulevaa perehdytystäsi ja juuri sinulle yksilöityä perehdytyssuunnitelmaa.

Laadukas perehdytys on meille efimalaisille sydämenasia, ja moni efimalainen kertoo saaneensa uransa parhaan perehdytyksen muilta efimalaisilta. 

Tutustu efimalaiseen (työ)elämään

Santeri työskentelee Efimalla teknisenä arkkitehtinä ja arvostaa niin efimalaista yhteishenkeä kuin Efiman tarjoamia kehitysmahdollisuuksia.
↑ Santeri työskentelee Efimalla teknisenä arkkitehtinä ja arvostaa niin efimalaista yhteishenkeä kuin Efiman tarjoamia kehitysmahdollisuuksia.

Uratarina | Monipuoliset kehittymismahdollisuudet ohjelmistorobotiikan parissa motivoivat etenemään uralla

Efiman tarjoamat mahdollisuudet kehittyä asiantuntijana sekä kehittää uusia ratkaisuja ohjelmistorobotiikan parissa ovat toimineet suurena motivaattorina tekniselle arkkitehdille, Santeri Tuomiselle - omaa urapolkua on mahdollista rakentaa oman ammattillisen kiinnostuksen mukaisesti. 

Tutustu Santerin tarinaan

Ainon mielestä Efimalla parasta ovat ihmiset ja kulttuuri – omista kollegoista on tullut melkein perhe.
↑ Ainon mielestä Efimalla parasta ovat ihmiset ja kulttuuri – omista kollegoista on tullut melkein perhe.

Uratarina | On helppo loistaa, kun ympärillä on ammattitaitoisia kollegoita

Ratkaisuarkkitehti Aino Jokela nauttii työstään appien parissa ja korostaa kollegoittensa merkitystä urapolullaan. Ensiluokkaisena tiimipelaajana hän haluaa jakaa osaamistaan myös muille.

Tutustu Ainon tarinaan

Riikan urapolku Efimalla on ollut vaiherikas: ostoreskontrahommista on päädytty henkilöstötyöhön – omia mielenkiinnon kohteita seuraten ja itseensä uskoen.
↑ Riikan urapolku Efimalla on ollut vaiherikas: ostoreskontrahommista on päädytty henkilöstötyöhön – omia mielenkiinnon kohteita seuraten ja itseensä uskoen.

Uratarina | Efiman arvot puhuttelevat rekrytoitavia

Paras mahdollinen rekrytointiprosessi on Riikka Vainion mielestä sellainen, missä tiedetään tarkalleen, minkälaista henkilöä haetaan, hakuprosessi etenee jouhevasti ja hakijakokemus on hyvä sekä rekrytoitavalle että niille, joita ei valita. Riikan oma matka Efimalla nykyiseen työhön HR-spesialistina ei ehkä mennyt ihan noin suoraviivaisesti, mutta Riikan moton sanoin: sinnikkyys palkitaan.

Tutustu Riikan uratarinaan

Efiman alkuajoista saakka meillä oli visio matkasta Agia Efima -nimiseen paikkaan Kreikassa. Tavoitteet saavutettiin ja teimme matkan syksyllä 2017. Matka symboloi tietyn kasvuvaiheen päättymistä. Matkalla katsoimme kuitenkin jo eteenpäin. Pohdimme, miten kehitymme ja vahvistumme edelleen, ja teimme lupauksia niin asiakkaillemme kuin toisillemmekin. Agia Efimalla tekemämme aivotyö kiteytyi seuraaviin asiakaslupauksiin:

Lupaamme pitää osaamisen riman korkealla.

Lupaamme uudistua jatkuvasti.

Lupaamme olla hyvä ja kyseenalaistava kumppani.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!

Riikka Vainio

Riikka Vainio

HR Specialist
riikka.vainio@efima.com

Riikka vastaa Efimalla rekrytoinneista. Hän vastaa mieluusti kaikkiin kysymyksiin, joita Efimasta keksit. Efiman arvoista yhdessä eteenpäin ja omana itsenä ovat erityisen lähellä Riikan sydäntä