Skip to content

Ohjaa toimintaasi läpi toimistusketjun

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (D365 SCM) on ratkaisu suurten ja keskisuurten yritysten tuotanto- ja toimitusketjun hallintaan. Järjestelmä tuo älykkäät ja automatisoidut prosessit osaksi yrityksesi liiketoimintaa ja helpottaa kysynnän, varaston ja logistiikan ennustamista ja optimointia.

Ota koko tuotanto- ja toimitusketjusi haltuun!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään, olisiko Dynamics 365 SCM sopiva ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Suomen johtava Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management -osaaminen käyttöösi

Pilvipohjaisten toiminnanohjausjärjestelmien pioneeri

Olemme toimittaneet Dynamics AX ja Dynamics 365 -järjestelmiä pilvipalveluina Efiman perustamisesta lähtien – jopa ennen kuin Microsoft itse vei liiketoimintasovelluksensa pilveen. Yli 10 vuoden kokemuksella tunnemme Dynamicsin kuin omat taskumme, ja asiakkaanamme saat kaiken matkan varrella kertyneen osaamisemme käyttöösi.

Liiketoiminnan ymmärrys yhdistyy järjestelmäosaamiseen

Ymmärrämme aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa sekä sen haasteita ja mahdollisuuksia. Vain näin voimme varmistaa, että tarjoamme aina tarkoituksenmukaisimman ratkaisun yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Uskallamme haastaa totuttuja toimintatapoja ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä liiketoimintasi prosesseja entistäkin tehokkaammiksi. 

Dynamics 365 -järjestelmä ohjaa Lumonin liiketoimintaa läpi koko toimitusketjun
↑ Dynamics 365 -järjestelmä ohjaa Lumonin liiketoimintaa läpi koko toimitusketjun

Case Lumon | Euroopan mittavin Dynamics 365 -toteutus tukee kansainvälistä kasvua

Kansainvälistymisen keskellä Lumonin vuodesta 2005 asti käytössä ollut toiminnanohjausjärjestelmä oli vanhenemassa käsiin ja muodostumassa esteeksi liiketoiminnan kasvulle. Perusteellisen pohdinnan jälkeen yritys päätti olla edelläkävijä myös toiminnanohjauksen saralla ja valitsi modernin, pilvipohjaisen Dynamics 365 -ratkaisun digisydämekseen. Kumppaniksi järjestelmäprojektiin valikoitui Efima, josta huokui vahva halu saavuttaa yhteiset ja kunnianhimoiset tavoitteet.

Case Lumon

D365-SCM-laptop

Miksi Dynamics 365 SCM?

Pilvipohjainen Dynamics 365 Supply Chain Management tuo kaikki liiketoimintasi hallintaan ja johtamiseen tarvittavat toiminnot yhteen keskitettyyn järjestelmään. D365 SCM:n avulla varmistat, että yrityksesi liiketoiminta rullaa sujuvasti tilauksesta toimitukseen ja asiakkaasi pysyvät tyytyväisinä.

D365 SCM tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden tuotanto- ja toimitusketjuusi. Järjestelmään sisäänrakennettu automaatio sekä älykkään raportoinnin ja ennustamisen toiminnallisuudet auttavat sinua ennustamaan kysyntää ja vastaamaan asiakkaidesi tarpeisiin entistäkin tehokkaammin.

Varaston ja logistiikan sekä resurssien optimointi auttavat sinua varmistamaan, että saat maksimaalisen hyödyn irti tuotanto- ja toimitusketjusi jokaisesta vaiheesta.

Tehosta Dynamicsia Efiman ratkaisuilla

Kokosimme pitkän kokemuksemme Microsoft Dynamics -järjestelmistä yhteen ja kehitimme laajennuskokonaisuuksia, jotka tukevat ja tehostavat järjestelmän toimintaa.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, ERP
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217