Skip to content

Laskutus App

Laskutuspyynnöt matkaan Microsoft Power Appsilla.

Oma App juuri teille?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, voisiko Power Apps -sovellus olla juuri oikea ratkaisu yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Onko organisaatiossanne yhtä monta tapaa lähettää laskutuspyyntöjä kuin on työntekijöitäkin?

Laskutus App laittaa lopun poikkeavilla laskutuspyynnöille

Ei ihme, jos laskutusprosessinne takkuaa. Ilman yhtenäisiä käytäntöjä laskutuspyyntöjen lähettämiseen, jokainen työntekijä toimittaa laskutuspyyntöjä ja laskutustietoja taloushallinnolle omalla tavallaan. Taloushallinnon aikaa tuhlaantuu puutteellisten ja toisistaan poikkeavien laskutuspyyntöjen käsittelyyn ja selvittelyyn. Onneksi prosessiin on nykyaikainen, helposti käyttöönotettava Microsoft Power Apps -pohjainen ratkaisu.

Efiman Power Apps -ratkaisu Laskutus App

Laskutus App on tuo tehoa ja laatua laskutukseen

Laskutus App on Efiman kehittämä Microsoft Power Apps -sovellus laskutuspyyntöjen lähettämiseen ja käsittelyyn. Organisaation työntekijät voivat lähettää laskutuspyyntöjä taloushallinnolle helppokäyttöisen sovelluksen kautta täyttämällä sovellukseen vaaditut laskutustiedot ja -liitteet.

Laskutus App huolehtii siitä, että käyttäjät lähettävät taloushallinnolle korkealaatuista laskutustietoa ja varmistaa tietojen ja tiliöintien oikeellisuuden Microsoft Dynamics 365 Financen sääntöjä vasten. Näin taloushallinto voi käyttää aikansa laskujen kirjaamiseen vasta silloin, kun oikeiksi tarkastetut tiedot ja liitteet ovat saatavilla sovelluksessa. 

Efima on kehittänyt vastaavia sovelluksia muun muassa Free text -laskutukseen, sisäiseen laskutukseen, läpilaskutukseen, nimikelaskutukseen sekä projektilaskutukseen.

Laskutus App lyhyesti

Prosessi

Accounts receivable, poikkeavat laskutusprosessit

Toimiala

Taloushallinto, kaikki toimialat

Miksi Laskutus App?

Paikkaansapitävää tietoa

Sano hyvästit puutteellisille ja virheellisille laskutuspyynnöille! Laskutus App varmistaa laskutietojen ja tiliöintien oikeellisuuden sekä tarvittavien laskutustietojen lähettämisen.

Aikaa olennaiseen

Laskutus App huolehtii taloushallinnon puolesta siitä, että laskutuspyynnöt tehdään oikein ja oikeilla tiedoilla. Taloushallinnon aikaa vapautuu selvittelytyöltä tärkeämpiin ja tuottavampiin työtehtäviin.

Miellyttävä käyttää

Laskutus Appin tehokkaalla ja modernilla käyttöliittymällä laskutuspyyntöjen lähettäminen ja laskutustietojen syöttäminen on nopeaa ja helppoa. Niin kuin 2020-luvulla kuuluukin! Laskumateriaalia voidaan tuoda Excel-tiedostoista ja laskuille voidaan lisätä liitteitä.

Kysy asiantuntijalta

Olisiko Laskutus Appista apua teidänkin toimipistetietojen hallintaan? Jutellaan lisää!

Janne-Hirva-vari

Janne Hirva

Senior Business Manager
janne.hirva@efima.com
+358 40 044 4386