EfiAcademy /

Robotisoi rutiinisi StudioX-työkalulla

Kouluttaudu kansalaiskehittäjäksi Efiman avustuksella! Tässä koulutuksessa opit tekemään itsellesi oman robotin, joka automatisoi päivittäisiä työrutiinejasi. Työkalunasi toimii business-käyttäjille suunnattu UiPathin StudioX, jonka haltuunotto ei vaadi IT-alan asiantuntijuutta.

 • Varaa paikka
 • Ajankohta
  10.5. ja 12.5.2021 9.00-12.00
 • Paikka
  Etäkoulutus
 • Hinta
  800 €/osallistuja

Koulutuksen kuvaus

Kansalaiskehittäminen on ilmiö, josta on viime aikoina puhuttu yhä enemmän yritysmaailmassa. Kansalaiskehittämisellä tarkoitetaan sitä, että liiketoiminnan parissa toimivat henkilöt alkavat itse kehittää omia automaatiokulkuja työnsä tueksi ja robotisoida toistuvia rutiinejaan. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä alati kasvavaan kansalaiskehittäjien joukkoon!  

Efiman kaksiosainen StudioX-koulutus antaa sinulle avaimet oman työsi automatisointiin UiPathin upouudella StudioX-työkalulla. StudioX:n avulla kuka tahansa voi itse kehittää robotin avustamaan päivittäisissä ja rutiininomaisissa töissä. StudioX soveltuu erityisesti Microsoft Office -ohjelmien automatisointiin, mutta sille on käyttöä myös erilaisten yritysjärjestelmien ja verkossa toimivien sovellusten kanssa.  

Koulutuksemme kattaa aiheet ohjelmistorobotiikan perusteista ja käytettävästä teknologiasta aina automaatiototeutuksiin erilaisissa kohdejärjestelmissä. Useiden harjoitustehtävien avulla opit viemään oppimasi käytäntöön. StudioX:n asennusta varten saa latausohjeen, jonka lisäksi StudioX-työkalun asennus voidaan varmistaa Teams-ennakkotapaamisessa. 

Koulutuksen käytyäsi sinulla on tarvittava osaamispohja, josta ammentamalla uusien automaatioideoiden kokeilua ja kehittämistä on hyvä jatkaa itsenäisesti. Saat mukaasi myös useita harjoitustehtäviä itsenäiseen harjoitteluun, ja olet oikeutettu henkilökohtaiseen Teams-tukipalveluun koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan (yhteensä 2h).   

Kenelle tarkoitettu?

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä ohjelmointitaitoa: kiinnostus omien rutiinitehtävien automatisointiin ja uuden teknologian hyödyntämiseen riittää. Koulutus soveltuu esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, kehitysvastaaville ja keskijohdolle. 

Hinta

800 eur + alv 24% / osallistuja

Toteutus ja ehdot

Koulutus järjestetään etäyhteyksin, Teamsin välityksellä. Osallistumislinkki ja koulutusmateriaalit lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutuksen alkua.

Täältä pääset tutustumaan tietosuojaselosteeseen sekä muutos- ja peruutusehtoihin.

Kouluttajat

Riku Holopainen

Riku Holopainen

Intelligent Automation & RPA Consultant

Riku Holopainen toimii Efimalla automaatiokonsulttina. Hänellä on vahvaa osaamista reskontraprosesseista sekä laaja kokemus taloushallinnon automaatioratkaisuista ohjelmistorobotiikan avulla, kuten automaation suunnittelusta, hyötyanalyyseistä sekä business case -laskelmista. Riku on myös kokenut ja pidetty kouluttaja niin yritys- kuin oppilaitosmaailmassa. Hän on StudioX-työkalun ensimmäisiä käyttäjiä ja kouluttajia Suomessa.

Elina Rajuvaara

Elina Rajuvaara

Intelligent Automation & RPA Consultant

Elina Rajuvaara työskentelee Efimalla automaatiokonsulttina. Hän on kokenut kouluttaja ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation parissa sekä yritys- että oppilaitosmaailmassa. Elinalla on vahva osaaminen prosessien mallintamisesta sekä älykkään automaation konsultoinnista eri toimialoilta. Aiemmin pitkään yrittäjänä toimineella Elinalla on sekä ICT- että kaupallisen alan koulutus.

Agenda

10.5. klo 9.00 - 12.00

StudioX-työkalun perusteet 

 • Katsaus ohjelmistorobotiikkaan ja kansalaiskehittämiseen
 • StudioX ja UiPath Assistant -työkaluihin tutustuminen ja yleisimpien toimintojen esittely
 • Harjoitus: tiedonsiirron automatisointi Excelistä selaimeen

StudioX + Office-ohjelmat 

 • Microsoft Office -ohjelmien automatisointi (Excel, PowerPoint ja Outlook)
 • Muuttujat ja if-ehdot
 • Harjoitus: HR-tuntikirjausten automaattinen tarkistus

12.5. klo 9.00 - 12.00

StudioX + sovelluksen automaatio 

 • UI-automaatio, selaimen ja työpöytäsovelluksen automatisointi
 • Harjoitus: toimittajalistauksen automaattinen tarkistus YTJ:n verkkopalvelusta

StudioX + soveltava automaatio 

 • Selaimen automatisoinnin tehostaminen
 • Erityismainintoja StudioX:n toiminnoista
 • Vinkit kehittäjille ja best practice -malli
 • Projektin ajaminen sekä julkaisu ja jakaminen muiden käyttöön
 • Harjoitus: HR:n onboarding-prosessin automatisointi