Skip to content

Käytä päätäsi – Kouluttaudu RPA-pääkäyttäjäksi

Ota automaation ohjat omiin käsiisi ja kouluttaudu RPA-pääkäyttäjäksi Efiman avustuksella! Ohjelmistorobotiikka (RPA) sopii hyödynnettäväksi useiden eri liiketoiminta-alueiden tehtävissä. Tässä koulutuksessa opit tunnistamaan, minkälaisia tehtäviä ohjelmistorobotilla voi automatisoida, ja saat valmiudet toimia ohjelmistorobotin esihenkilönä.

Koulutuksen esittely

Kouluttajat

Elina Rajuvaara

Efima Oy Intelligent Automation & RPA Consultant

Elina Rajuvaara työskentelee Efimalla automaatiokonsulttina. Hän on kokenut kouluttaja ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation parissa sekä yritys- että oppilaitosmaailmassa. Elinalla on vahva osaaminen prosessien mallintamisesta sekä älykkään automaation konsultoinnista eri toimialoilta. Aiemmin pitkään yrittäjänä toimineella Elinalla on sekä ICT- että kaupallisen alan koulutus.

Riku Holopainen

Efima Oy Intelligent Automation & RPA Consultant

Riku Holopainen toimii Efimalla automaatiokonsulttina. Hänellä on vahvaa osaamista reskontraprosesseista sekä laaja kokemus taloushallinnon automaatioratkaisuista ohjelmistorobotiikan avulla, kuten automaation suunnittelusta, hyötyanalyyseistä sekä business case -laskelmista. Riku on myös kokenut ja pidetty kouluttaja niin yritys- kuin oppilaitosmaailmassa. Hän on StudioX-työkalun ensimmäisiä käyttäjiä ja kouluttajia Suomessa.