Skip to content

Käytä päätäsi – Kouluttaudu RPA-pääkäyttäjäksi

Ota automaation ohjat omiin käsiisi ja kouluttaudu RPA-pääkäyttäjäksi Efiman avustuksella! Ohjelmistorobotiikka (RPA) sopii hyödynnettäväksi useiden eri liiketoiminta-alueiden tehtävissä. Tässä koulutuksessa opit tunnistamaan, minkälaisia tehtäviä ohjelmistorobotilla voi automatisoida, ja saat valmiudet toimia ohjelmistorobotin esihenkilönä.

Koulutuksen esittely

Kouluttajat

Elina Rajuvaara

Efima Oyj Intelligent Automation & RPA Consultant

Elina Rajuvaara työskentelee Efimalla automaatiokonsulttina. Hän on kokenut kouluttaja ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation parissa sekä yritys- että oppilaitosmaailmassa. Elinalla on vahva osaaminen prosessien mallintamisesta sekä älykkään automaation konsultoinnista eri toimialoilta. Aiemmin pitkään yrittäjänä toimineella Elinalla on sekä ICT- että kaupallisen alan koulutus.

Eija Helenius

Efima Oyj Intelligent Automation & RPA Consultant

Pitkänlinjan efimalainen, Eija Helenius, työskentelee Efimalla automaatiokonsulttina. Eijassa yhdistyvät laaja taloushallinto- ja liiketoimintaprosessien substanssiosaamisen sekä vahva ymmärrys prosessiautomaatiosta ohjelmistorobotiikan avulla. Erityisen taitava Eija on automatisoitavien prosessien mallintamisessa. Hän on toiminut ohjelmistorobottien esihenkilönä eli RPA-pääkäyttäjän roolissa useissa eri asiakasorganisaatioissa.