Skip to content

Taloushallinnon kokonaisratkaisu yhdeltä kumppanilta

Alan johtavien talousammattilaisten luoma kokonaisratkaisu sisältää kaikki keskeiset taloushallinnon ohjelmistot, palvelut sekä parhaat käytännöt keskisuuren yrityksen taloushallintoon – yhdessä paketissa, yhdeltä kumppanilta. Efiman kanssa matkasi kohti pilvisiirtymää ja modernia taloushallinnon arkea ei lähde starttiviivalta vaan etumatkalta.

Laitetaan taloushallintosi kuntoon?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään, minkälainen taloushallinnon järjestelmä- ja palvelukokonaisuus olisi oikea ratkaisu yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Tulevaisuudenkestävä taloushallinnon kokonaisratkaisu

Kehittämämme taloushallinnon kokonaisratkaisu on suunniteltu erityisesti keskisuurten yritysten tarpeisiin. Kokosimme yhteen pakettiin kaiken tarvittavan aina järjestelmistä palveluihin, jotta moderniin taloushallintoon siirtyminen on sujuvaa ja tarkoituksenmukaista.

Efima-kickoff-rikkaruohot

Keskisuuren yrityksen tarpeisiin

Keskisuuri yritys tarvitsee liiketoimintaansa tukevan ja sen muutoksiin mukautuvan taloushallinnon ratkaisun. Unit4-teknologiaan pohjautuva taloushallinnon kokonaisratkaisu kokoaa yhteen kaikki tarvittavat toiminnot keskisuuren yrityksen tarpeisiin aina kattavasta kirjanpidosta käyttöomaisuuden hallintaan.

Tehokas, automatisoitu ja helppokäyttöinen

Yhtenäinen kokonaisratkaisu mahdollistaa laaja-alaisen näkymän yrityksenne taloustietoon ja takaa sen saatavuuden yhdestä paikasta – missä ja milloin tahansa. Laajaan taloushallinnon kehittämiskokemukseen perustuvat trimmatut prosessit, ratkaisun korkea automaatiotaso ja helppokäyttöiset raportointityökalut lisäävät arjen sujuvuutta ja mahdollistavat datan hyödyntämisen päätöksenteon tueksi.

Pilviratkaisun parhaat puolet

Pilvipohjainen järjestelmä päivittyy ketterästi ja skaalautuu liiketoimintanne kasvaessa ja kehittyessä. Ratkaisuun sisältyvien valmiiden liittymien sekä Efima Integration Layer -ratkaisun avulla järjestelmä on helposti integroitavissa yrityksenne muihin järjestelmiin.

Erinomaista palvelua ja jatkuvaa kehitystä

Osana kokonaisratkaisua Efiman talousammattilaiset ottavat yrityksesi taloushallinnon tehtävät hoitoonsa sekä huolehtivat prosessien jatkuvasta kehittämisestä ja automatisoinnista. Palvelumme avulla varmistat taloushallintosi tehokkuuden, saat säännöllistä ja luotettavaa raportointia työmme tuloksista sekä vapautat oman henkilöstösi keskittymään ydinliiketoimintaasi tukeviin tehtäviin.

Mitä saat, kun valitset Efiman taloushallinnon kokonaisratkaisun?

Keräsimme yhteen Suomen johtavien talousosaajien määrittelemät prosessit, modernin ohjelmistoratkaisun sekä alan parhaat taloushallinnon palvelut.

Uratarina-Harri-Toni-verkkosivut-1

Kehittävän kumppanin

Me olemme taloushallinnon prosessitehokkuuden asiantuntijoita, ja asiakkaanamme saat käyttöösi Suomen johtavan talousprosessien ymmärryksen yhdistettynä vahvaan järjestelmä- ja automaatio-osaamiseemme.

Tehoa prosesseihin

Unit4 ERP -pohjainen järjestelmäkokonaisuus sisältää kaikki keskeiset taloushallinnon toiminnot, pitkälle automatisoidut toiminnallisuudet ja laajan liittymävalikoiman. Kaikki toiminnallisuudet ovat suunniteltu hyväksi havaittujen prosessien pohjalta.

Etumatkaa pilvisiirtymään

Järjestelmäkokonaisuuden konfiguraation pohjana on Suomen johtavien talouden asiantuntijoiden määrittelemät, parhaisiin käytäntöihin perustuvat prosessit. Käyttöönotossa keskitymme olennaiseen ja varmistamme palveluiden ripeän käynnistymisen tuotteistetulla projektimallilla.

Jatkuvaa skaalautuvuutta

Uusin järjestelmäversio ja uusimmat innovaatiot aina käytettävissäsi. Ennakoimme muutoksia ja autamme arvioimaan innovaatioiden potentiaalin jatkuvan kehittämisen mallilla. Varmistamme myös sen, että taloushallinnon palvelumme skaalautuvat yrityksesi yksilöllisten tarpeiden tai mahdollisten poikkeustilanteiden mukana.

Efima Unit4 Premier Partner 2023

Sparraava ja kehittävä kumppani talousarkenne tukena

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän käytössään on aina viimeisin tieto ja osaaminen, tarkoituksenmukaiset työkalut ja tehokkaat toimintatavat.

Tunnemme taloushallinnon tarpeet

Tiedämme Efimalla yhtä jos toista suomalaisten, keskisuurten yritysten taloushallinnon tarpeista. Emme pelkästään siksi, että olemme itsekin yksi heistä, vaan siksi, että olemme joukko Suomen johtavia talousasiantuntijoita: vastaamme kymmenien ulkoistusasiakkaidemme talousarjesta ja olemme läpivieneet kymmeniä järjestelmäprojekteja poikkeuksellisen hyvin tuloksin.

Tuomme kokemuksemme käyttöösi

Mukaamme on tarttunut laaja-alaista kokemusta talousprosessien kehittämisestä, automaatiosta ja järjestelmäratkaisuista. Tämän syväosaamisen haluamme tarjota myös jokaisen asiakkaamme käyttöön. Tuomme taloushallintoonne best practise -ratkaisuja ja toimintaanne tehostavia, vakioituja toimintatapoja. Taloushallintonne kehitystyön lisäksi haastamme myös talousammattilaisianne kehittymään ja kouluttautumaan asiantuntijoidemme tukemana.

Fimlabilla nähdään tärkeäksi, että taloushallintopalvelut ja -järjestelmät on hankittu yhdestä osoitteesta.
↑ Fimlabilla nähdään tärkeäksi, että taloushallintopalvelut ja -järjestelmät on hankittu yhdestä osoitteesta.

Case Fimlab | Tarkkaan mietityt taloushallintoprosessit vakuuttivat Suomen suurimman terveydenhuollon laboratorioyrityksen

Lähes 70 % lääkärien antamista diagnooseista perustuu laboratoriotutkimusten tuloksiin. Tätä tarvetta palvelee Suomen suurin terveydenhuollon laboratorioyritys Fimlab, jonka taloushallinnon palvelu- ja järjestelmäkumppanina Efimalla on ollut kunnia toimia jo vuoden ajan. 

Palvelukäynnistys oli erittäin hienosti läpiviety – meillä oli tiukka aikataulu ja kaikki hoitui silti ajallaan. Kilpailutusvaiheessa meidät vakuuttaneet parhaat käytännöt ja kokemus niin projektinhallinnasta, dokumentaatiosta kuin asiakasyhteistyöstäkin muuttuivat sanoista teoiksi – ja se oli meille suuri helpotus”, Fimlabin talousjohtaja Teija Vehmas muistelee yhteistyön käynnistymistä.

Case Fimlab

Motiva näkee lisäresurssit kumppanuuden yhdeksi tärkeimmistä hyödyistä.
↑ Motiva näkee lisäresurssit kumppanuuden yhdeksi tärkeimmistä hyödyistä.

Case Motiva | Joustavuutta ja kehitystä kirjanpitoon järjestelmän tuntevalta kumppanilta

Kestävän kehityksen vauhdittaminen on valtio-omisteisen Motiva Oy:n ja yhtiön yli 70 työntekijän yhteinen päämäärä. ”Toimimme niin valtionhallinnon, kuntien kuin yritysten kestävän kehityksen työparina”, Motivan talousjohtaja Minna Malkki tiivistää. Yhtiön tavoitteena on luoda pitkiä ja vaikuttavia asiakassuhteita – ja samaan Motiva pyrkii myös omissa kumppanuussuhteissaan. Kirjanpidon saralla luotettavana kumppanina on toiminut jo vuodesta 2019 alkaen Efima.

Case Motiva

Webinaaritallenne | Tulevaisuudenkestävä taloushallinto – mitä se edellyttää järjestelmiltä?

Efistream-webinaarissamme Suomen johtaviin talousprosessien kehittäjiin kuuluva Efiman Sanna Kaarlejärvi pureutuu tämän päivän talousjärjestelmien kipukohtiin ja kertoo, minkälaiset tekijät, kuten skaalautumattomuus, automaation puute, huonot raportointimahdollisuudet ja heikot rajapinnat, kielivät järjestelmäuudistuksen tarpeesta.

Vastauksena esitettyihin haasteisiin Sanna kuvaa, minkälaisista ominaisuuksista muodostuu tulevaisuudenkestävä talousjärjestelmä, joka palvelee liiketoimintaa ja tukee siinä tapahtuvia muutoksia. Webinaarissa esitellään tulevaisuudenkestävä Efima x Unit4 -taloushallinnon kokonaisratkaisu. Efiman Satu Mustonen tarjoilee demon ratkaisun käytöstä.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Jaakko-Inkari-vari

Jaakko Inkari

Business Manager
jaakko.inkari@efima.com
+358 40 717 8092