Skip to content

Ponnista tulevaisuudenkestävään taloushallintoon

Alan johtavien talousammattilaisten luoma pilvipohjainen kokonaisratkaisu sisältää keskeiset taloushallinnon ohjelmistot ja parhaat käytännöt keskisuuren yrityksen taloushallintoon – yhdessä paketissa, yhdeltä kumppanilta. Efiman kanssa matkasi kohti pilvisiirtymää ja modernia taloushallinnon arkea ei lähde starttiviivalta vaan etumatkalta.

Laitetaan taloushallintosi välineet kuntoon?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään, olisiko Efima x Unit4 oikea ratkaisu yrityksesi taloushallintoon.

Ota yhteyttä

Tulevaisuudenkestävä taloushallinnon kokonaisratkaisu

Efima x Unit4 on erityisesti keskisuurten yritysten tarpeisiin suunniteltu taloushallinnon ratkaisu. Kokosimme yhteen pakettiin kaiken tarvittavan, jotta moderniin taloushallintoon siirtyminen on sujuvaa ja tarkoituksenmukaista.

Unit4-finance-web-1

Keskisuuren yrityksen tarpeisiin

Keskisuuri yritys tarvitsee liiketoimintaansa tukevan ja sen muutoksiin mukautuvan taloushallinnon järjestelmäratkaisun. Unit4-teknologiaan pohjautuva taloushallinnon kokonaisratkaisu kokoaa yhteen kaikki tarvittavat toiminnot keskisuuren yrityksen tarpeisiin aina kattavasta kirjanpidosta käyttöomaisuuden hallintaan.

Tehokas, automatisoitu ja helppokäyttöinen

Yhtenäinen kokonaisratkaisu mahdollistaa laaja-alaisen näkymän yrityksenne taloustietoon ja takaa sen saatavuuden yhdestä paikasta – missä ja milloin tahansa. Laajaan taloushallinnon kehittämiskokemukseen perustuvat trimmatut prosessit, ratkaisun korkea automaatiotaso ja helppokäyttöiset raportointityökalut lisäävät arjen sujuvuutta ja mahdollistavat datan hyödyntämisen päätöksenteon tueksi.

Pilviratkaisun parhaat puolet

Pilvipohjainen järjestelmä päivittyy ketterästi ja skaalautuu liiketoimintanne kasvaessa ja kehittyessä. Ratkaisuun sisältyvien valmiiden liittymien sekä Efima Integration Layer -ratkaisun avulla järjestelmä on helposti integroitavissa yrityksenne muihin järjestelmiin.

Mitä saat, kun valitset Efima x Unit4 -ratkaisun?

Keräsimme yhteen Suomen johtavien talousosaajien määrittelemät prosessit, modernin ohjelmistoratkaisut sekä alan parhaat käytännöt.

Uratarina-Harri-Toni-verkkosivut-1

Tehoa prosesseihin

Unit4 ERP -pohjainen järjestelmäkokonaisuus sisältää kaikki keskeiset taloushallinnon toiminnot, pitkälle automatisoidut toiminnallisuudet ja laajan liittymävalikoiman. Kaikki toiminnallisuudet ovat suunniteltu hyväksi havaittujen prosessien pohjalta.

Etumatkaa pilvisiirtymään

Järjestelmäkokonaisuuden konfiguraation pohjana on Suomen johtavien talouden asiantuntijoiden määrittelemät, parhaisiin käytäntöihin perustuvat prosessit. Käyttöönotossa keskitymme olennaiseen ja varmistamme palveluiden ripeän käynnistymisen tuotteistetulla projektimallilla.

Jatkuvaa skaalautuvuutta

Uusin järjestelmäversio ja uusimmat innovaatiot aina käytettävissäsi. Ennakoimme muutoksia ja autamme arvioimaan innovaatioiden potentiaalin jatkuvan kehittämisen mallilla. Taloushallinnon syvällisesti tuntevana kumppanina autamme rakentamaan taloushallintoasi tulevaisuudenkestäväksi.

Efima on Unit4 Elite Partner

Sparraava ja kehittävä kumppani talousarkenne tukena

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän käytössään on aina viimeisin tieto ja osaaminen, tarkoituksenmukaiset työkalut ja tehokkaat toimintatavat.

Tunnemme taloushallinnon tarpeet

Tiedämme Efimalla yhtä jos toista suomalaisten, keskisuurten yritysten taloushallinnon tarpeista. Emme pelkästään siksi, että olemme itsekin yksi heistä, vaan siksi, että olemme joukko Suomen johtavia talousasiantuntijoita: vastaamme kymmenien ulkoistusasiakkaidemme talousarjesta ja olemme läpivieneet kymmeniä järjestelmäprojekteja poikkeuksellisen hyvin tuloksin.

Tuomme kokemuksemme käyttöösi

Mukaamme on tarttunut laaja-alaista kokemusta talousprosessien kehittämisestä, automaatiosta ja järjestelmäratkaisuista. Tämän syväosaamisen haluamme tarjota myös jokaisen asiakkaamme käyttöön. Tuomme taloushallintoonne best practise -ratkaisuja ja toimintaanne tehostavia, vakioituja toimintatapoja. Taloushallintonne kehitystyön lisäksi haastamme myös talousammattilaisianne kehittymään ja kouluttautumaan asiantuntijoidemme tukemana.

Tulevaisuudenkestävä taloushallinto – mitä se edellyttää järjestelmiltä?

Efistream-webinaarissamme Suomen johtaviin talousprosessien kehittäjiin kuuluva Efiman Sanna Kaarlejärvi pureutuu tämän päivän talousjärjestelmien kipukohtiin ja kertoo, minkälaiset tekijät, kuten skaalautumattomuus, automaation puute, huonot raportointimahdollisuudet ja heikot rajapinnat, kielivät järjestelmäuudistuksen tarpeesta.

Vastauksena esitettyihin haasteisiin Sanna kuvaa, minkälaisista ominaisuuksista muodostuu tulevaisuudenkestävä talousjärjestelmä, joka palvelee liiketoimintaa ja tukee siinä tapahtuvia muutoksia. Webinaarissa esitellään tulevaisuudenkestävä Efima x Unit4 -taloushallinnon kokonaisratkaisu. Efiman Satu Mustonen tarjoilee demon ratkaisun käytöstä.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Jaakko-Inkari-vari

Jaakko Inkari

Business Manager
jaakko.inkari@efima.com
+358 40 717 8092