Skip to content
Digitaaliset taloushallintopalvelut
Digitaaliset taloushallintopalvelut

Taloushallintosi kehittävä kumppani

Taloushallinnon palvelukokonaisuutemme on suunnattu suurille ja keskisuurille yrityksille, ja se kattaa kaikki taloushallinnon prosessit ostolaskujen käsittelystä pääkirjanpitoon. Taloushallintopalveluissamme kirjanpito- ja prosessiosaaminen yhdistyy asiantuntijoidemme teknologiataituruuteen. Voit siis luottaa siihen, että osaavat ammattilaisemme pitävät huolta valitsemistanne prosesseista – jatkuvaa kehittämistä ja automaatiota unohtamatta.

Tavoitteena sujuva arki ja jatkuva kehitys?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään, sopisivatko Efiman digitaaliset taloushallintopalvelut yrityksesi avuksi.

Ota yhteyttä

Fimlabilla nähdään tärkeäksi, että taloushallintopalvelut ja -järjestelmät on hankittu yhdestä osoitteesta.
↑ Fimlabilla nähdään tärkeäksi, että taloushallintopalvelut ja -järjestelmät on hankittu yhdestä osoitteesta.

Case Fimlab | Tarkkaan mietityt taloushallintoprosessit vakuuttivat Suomen suurimman terveydenhuollon laboratorioyrityksen

Lähes 70 % lääkärien antamista diagnooseista perustuu laboratoriotutkimusten tuloksiin. Tätä tarvetta palvelee Suomen suurin terveydenhuollon laboratorioyritys Fimlab, jonka taloushallinnon palvelu- ja järjestelmäkumppanina Efimalla on ollut kunnia toimia jo vuoden ajan. 

Palvelukäynnistys oli erittäin hienosti läpiviety – meillä oli tiukka aikataulu ja kaikki hoitui silti ajallaan. Kilpailutusvaiheessa meidät vakuuttaneet parhaat käytännöt ja kokemus niin projektinhallinnasta, dokumentaatiosta kuin asiakasyhteistyöstäkin muuttuivat sanoista teoiksi – ja se oli meille suuri helpotus”, Fimlabin talousjohtaja Teija Vehmas muistelee yhteistyön käynnistymistä.

Case Fimlab

Anna meidän hoitaa ja kehittää taloushallintosi prosesseja

Efiman digitaaliset taloushallintopalvelut tuovat käyttöösi kirjanpidon, taloushallinnon prosessien, modernien järjestelmien ja älykkään automaation hybridiosaamisen. Emme ainoastaan ota valittuja prosesseja hoitaaksemme, vaan kehitämme ja automatisoimme niitä jatkuvasti.

Efima-kickoff-rikkaruohot

Näemme ja kehitämme

Taloushallinnon prosessien hankkiminen palveluna on strateginen ratkaisu, jolla tavoitellaan lisätehokkuutta, automaatiota ja jatkuvaa kehittämistä taloushallinnon toimintaan.

Me olemme taloushallinnon prosessitehokkuuden asiantuntijoita, ja asiakkaanamme saat käyttöösi Suomen johtavan talousprosessien ymmärryksen yhdistettynä vahvaan järjestelmä- ja automaatio-osaamiseemme.

Tehokkaat prosessit ja asiantuntijat apunasi

Efiman digitaaliset taloushallintopalvelut tehostavat taloushallintoa, tuovat läpinäkyvyyttä prosesseihin ja tarjoavat skaalautuvuutta liiketoiminnan muutostilanteissa.

Efiman palvelukeskuksen tehokkuus perustuu hyvin suunniteltuun prosesseihin, tehokkaisiin järjestelmiin, pitkälle vietyyn automaatioon ja taloushallinnon asiantuntijuuteen.

Taloushallintopalveluamme tuotetaan sekä Efiman tarjoamilla taloushallinnon ohjelmistoilla että asiakkaidemme järjestelmäympäristössä. Efiman järjestelmäosaaminen kattaa monipuolisesti markkinoiden johtavat taloushallinnon ratkaisut.

Skaalautuvuutta muutostilanteisiin

Vain muutos on varmaa, sanotaan. Mutta muutokseen voi varautua, kun taloushallinto toimii vakaalla pohjalla. Kanssamme voit olla huoletta, sillä varmistamme aina riittävän resursoinnin ja palvelusopimuksen mukaisen toiminnan tilanteessa kuin tilanteessa.

Äkilliset poissaolot, lomakaudet tai muut liiketoiminnan muutostilanteet eivät enää aiheuta poikkeuksia yrityksenne taloushallinnon toimintaan. Voit luottaa siihen, että taloushallinnon ammattilaistemme käsissä arjen askareet hoituvat sovitusti

Tyytyväiset asiakkaat

Automaatiosta huolimatta palvelumme on suunniteltu ihmiseltä ihmiselle. Meillä laatu syntyy asiakkaan kuuntelusta ja liiketoiminnan ymmärtämisestä. Alamme paras asiakastyytyväisyys on meille sydämenasia.

Olemme lähellä ja läsnä juuri niin paljon kuin haluat. Nimetty palvelupäällikkösi on aktiivisesti mukana palvelujen jatkuvassa kehittämisessä ja varmistaa muun palvelutiimin ohella, että yhteistyö on sujuvaa ja tehokasta.

Tyytyväiset asiakkaamme tulevat useilta toimialoilta niin valmistavasta teollisuudesta kuin palvelualoilta. Meillä on erityistä kokemusta energia-, palvelu- ja projektiliiketoiminnasta sekä tukku- ja vähittäiskaupasta.

Tutustu tarkemmin taloushallintopalveluihimme

Taloushallinnon kokonaisratkaisu  

Alan johtavien talousammattilaisten luoma kokonaisratkaisu sisältää kaikki keskeiset taloushallinnon ohjelmistot, palvelut sekä parhaat käytännöt keskisuuren yrityksen taloushallintoon – yhdessä paketissa, yhdeltä kumppanilta.

Ostoreskontra palveluna  

Käsittelemme asiakkaidemme puolesta vuosittain noin kaksi miljoonaa ostolaskua. Samalla huolehdimme paitsi asiakkaidemme ostoreskontran päivittäisistä tehtävistä myös ostolaskujen käsittelyn kokonaisprosessin ja sen automaatioasteen jatkuvasta kehittämisestä.

Motiva näkee lisäresurssit kumppanuuden yhdeksi tärkeimmistä hyödyistä.
↑ Motiva näkee lisäresurssit kumppanuuden yhdeksi tärkeimmistä hyödyistä.

Case Motiva | Joustavuutta ja kehitystä kirjanpitoon järjestelmän tuntevalta kumppanilta

Kestävän kehityksen vauhdittaminen on valtio-omisteisen Motiva Oy:n ja yhtiön yli 70 työntekijän yhteinen päämäärä. ”Toimimme niin valtionhallinnon, kuntien kuin yritysten kestävän kehityksen työparina”, Motivan talousjohtaja Minna Malkki tiivistää. Yhtiön tavoitteena on luoda pitkiä ja vaikuttavia asiakassuhteita – ja samaan Motiva pyrkii myös omissa kumppanuussuhteissaan. Kirjanpidon saralla luotettavana kumppanina on toiminut jo vuodesta 2019 alkaen Efima.

Case Motiva

Taloushallinnon palveluasiakkaana hyödyt laajasta osaamisestamme

Taloushallinnon ohjelmistot  

Jokaisen yrityksen pitää pystyä luottamaan taloushallintonsa tuottamiin lukuihin ja tietoon. Siksi taloustiedon ydinjärjestelmien tulee olla kunnossa.

Älykäs automaatio  

Älykäs automaatio tuo yhteen modernit automaatioteknologiat, ja autamme sinua löytämään niistä oikean yhdistelmän.

Prosessi- ja kehityskonsultointi  

Autamme sinua yli 100 asiakkaan kokemuksella kehittämään yrityksesi liiketoimintaa ja prosesseja.

Liiketoimintasovellukset  

Tarjoamme helppokäyttöisiä ja ketterästi kehitettäviä low-code-ratkaisuja yrityksesi liiketoiminnan tehostamiseksi.

Data ja analytiikka  

Autamme sinua hallitsemaan yrityksesi elintärkeää dataa, pitämään sen sulavasti liikkeessä ja muuttamaan sen liiketoimintaasi aidosti tukevaksi tiedoksi.

Liity efimalaisten joukkoon!

Työpäiviisi kuuluu tuttuja rutiineja ja vaihtelevia tehtäviä juuri oikeassa suhteessa. Työssäsi vastaat esimerkiksi nimettyjen asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontrasta sekä maksuliikenteestä tai kirjanpidosta ja tilinpäätösten sekä veroilmoitusten laadinnasta nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme kirjanpito- ja veroasioissa. Pääset myös jakamaan osaamistasi työkavereillesi ja puolestaan oppimaan myös uutta heiltä.

Töihin Efimalle

Fazer_web
↑ Satuli näkee jatkuvan parantamisen kumppanuuden punaisena lankana.

Haastattelu | Kehittävä kumppanuus kirittää tuloksiin – Haastattelussa Manu Satuli Fazerilta

Istuimme alas Fazerin kansainvälisen monipalvelukeskuksen vetäjän, Manu Satulin, kanssa ja keskustelimme kehittävästä kumppanuudesta muuttuvan maailman keskellä.

Efiman on toiminut Fazerin yhtenä taloushallintopalveluiden kumppanina vuodesta 2019 asti. Efima vastaa osaltaan osto- ja myyntireskontraprosesseista ja niihin liittyvien palveluiden tuottamisesta sekä kehittämisestä esimerkiksi älykkään automaation keinoin. 

Lue haastattelu

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Mari_Walli_72dpi_web

Mari Walli

Business Manager
mari.walli@efima.com
+358 40 662 9730