Skip to content
efima-taloushallinto-2

Taloushallintosi kehittävä kumppani

Taloushallinnon palvelukokonaisuutemme on suunnattu suurille ja keskisuurille yrityksille ja kattaa kaikki taloushallinnon prosessit ostolaskujen käsittelystä pääkirjanpitoon. Olemme olleet mukana kehittämässä yli 100 suomalaisen orgnisaation taloushallintoa. Voit siis luottaa siihen, että osaavat ammattilaisemme pitävät huolta valitsemista taloushallinnon prosesseista – jatkuvaa kehittämistä ja automaatiota unohtamatta.

Tavoitteena sujuva arki ja jatkuva kehitys?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään, sopisivatko Efiman digitaaliset taloushallintopalvelut yrityksesi avuksi.

Ota yhteyttä

↑ Mehiläinen on kumppanuuden myötä kehittänyt taloushallintonsa toimintaa

Case Mehiläinen | Ostoreskontran ulkoistus oli askel mittavaan kehitystyöhön

Hiljattain 111-vuotisjuhlaansa viettäneen Mehiläisen lähivuodet ovat olleet täynnä kasvua ja kehitystä. Yhtiö on tehnyt vuosittain kymmeniä yrityskauppoja ja laajentunut valtakunnalliseksi sosiaali- ja terveyspalvelujen suunnannäyttäjäksi ja yhdeksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista. Yrityskauppojen ja fuusioiden haltuunotot ovat työllistäneet Mehiläisen taloushallintoa, ja vuonna 2018 yhtiö päätti kehittää taloushallintonsa tehtäväkenttää ulkoistamalla ostoreskontransa Efimalle.

Case Mehiläinen

Anna meidän hoitaa ja kehittää taloushallintosi prosesseja

Efiman digitaaliset taloushallintopalvelut tuovat käyttöösi vahvan taloushallinnon ja tietojärjestelmien hybridiosaamisemme. Emme ainoastaan ota valittuja prosesseja hoitaaksemme, vaan kehitämme ja automatisoimme niitä yhdessä jatkuvasti.

Efimalaiset ryhmätyön parissa

Näemme ja kehitämme

Taloushallinnon prosessien hankkiminen palveluna on strateginen ratkaisu, jolla tavoitellaan lisätehokkuutta, automaatiota ja jatkuvaa kehittämistä taloushallinnon toimintaan.

Me olemme taloushallinnon prosessitehokkuuden asiantuntijoita, ja asiakkaanamme saat käyttöösi Suomen johtavan talousprosessien ymmärryksen yhdistettynä vahvaan järjestelmä- ja automaatio-osaamiseemme.

Tehokkaat prosessit

Efiman digitaaliset taloushallintopalvelut tuotetaan Suomessa ja ne palvelevat parhaiten keskisuurten ja suurten organisaatioiden tarpeita.

Optimoimme ja automatisoimme taloushallintosi prosessit. Hyödynnämme apunamme älykkään automaation työkaluja, kuten tekoälyä ja ohjelmistorobotiikkaa.

Järjestelmästä riippumatta

Taloushallinnon palvelumme ovat järjestelmäriippumattomia ja tuotamme niitä asiakkaillemme markkinoiden johtavilla pilviratkaisuilla.

Tyytyväiset asiakkaat

Toimimme kuin oma tiimisi. Olemme lähellä ja läsnä juuri niin paljon kuin haluat. Nimetty palvelupäällikkösi on aktiivisesti mukana palvelujen jatkuvassa kehittämisessä ja varmistaa muun palvelutiimin ohella, että yhteistyö on sujuvaa ja tehokasta. Alamme paras asiakastyytyväisyys on meille sydämenasia. 

Meillä on asiakkaita useilta toimialoilta niin valmistavasta teollisuudesta kuin palvelualoilta sekä erityistä kokemusta energia-, palvelu- ja projektiliiketoiminnasta sekä tukku- ja vähittäiskaupasta.

↑ Carunalla ollaan tyytyväisiä Efimaan taloushallinnon kehittävänä kumppanina

Case Caruna | Kehittävä kumppani on kuin osa omaa tiimiä

Sähkönsiirtoyhtiö Caruna päätti ulkoistaa valtaosan taloushallintonsa prosesseista näihin erikoistuneelle asiantuntijayritykselle. Julkisen kilpailutuksen kautta Caruna löysi itselleen Efimasta oikean kumppanin, jonka kanssa talouden prosessit ja työtavat voitiin rakentaa alusta alkaen tukemaan yhtiön liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Efima nähtiin myös asiantuntijana, joka päivittäisen tekemisen lisäksi osallistuu Carunan taloushallinnon kehittämiseen osana kumppanuutta.

Case Caruna

Taloushallinnon palveluasiakkaana hyödyt laajasta osaamisestamme

Taloushallinnon ohjelmistot  

Jokaisen yrityksen pitää pystyä luottamaan taloushallintonsa tuottamiin lukuihin ja tietoon. Siksi taloustiedon ydinjärjestelmien tulee olla kunnossa.

Älykäs automaatio  

Älykäs automaatio tuo yhteen modernit automaatioteknologiat, ja autamme sinua löytämään niistä oikean yhdistelmän.

Prosessi- ja kehityskonsultointi  

Autamme sinua yli 100 asiakkaan kokemuksella kehittämään yrityksesi liiketoimintaa ja prosesseja.

EfiAcademy-koulutukset  

EfiAcademy tarjoaa asiantuntijoille monipuolisia koulutuksia ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen.

Liity efimalaisten joukkoon!

Työpäiviisi kuuluu tuttuja rutiineja ja vaihtelevia tehtäviä juuri oikeassa suhteessa. Työssäsi vastaat esimerkiksi nimettyjen asiakkuuksien osto-, matka- ja myyntireskontrasta sekä maksuliikenteestä tai kirjanpidosta ja tilinpäätösten sekä veroilmoitusten laadinnasta nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi neuvot ja opastat asiakkaitamme kirjanpito- ja veroasioissa. Pääset myös jakamaan osaamistasi työkavereillesi ja puolestaan oppimaan myös uutta heiltä.

Töihin Efimalle

Realia Groupin Taru Manner ja Efiman Päivi Holmqvist Taloushallinnon terveysaamussa
↑ Realia Groupin Taru Manner ja Efiman Päivi Holmqvist Taloushallinnon terveysaamussa

04.11.2021 | Taloushallinnon terveysaamussa käännettiin katseet taloushallinnon sisäisestä kehitystyöstä käyttäjäkokemuksen kehittämiseen

Efiman Taloushallinnon terveysaamu piti sisällään useita näkökulmia taloushallinnon palvelutason ja taloushallintopalveluiden käyttäjäkokemuksen kehittämiseen. Aiheen äärelle pysähtyivät Norenin strategiakonsultti ja tutkija Mikko Leskelä, Efiman Hannemari Ukonaho sekä Efiman älykkään automaation asiakas, Helsingin yliopiston kehittämispäällikkö Jere Reinikainen, ja Efiman taloushallinnon ulkoistusasiakas, Realia Groupin Financial Controller Taru Manner.

Lue kooste tapahtumasta

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

efima_e_rgb_320x320

Mari Walli

Business Manager
mari.walli@efima.com
+358 40 662 9730