Skip to content

Efima Integration Layer – kattava ja skaalautuva integraatioalusta

Yhtenäistä integraatioiden toteutus ja tue liiketoimintasi skaalautumiskykyä Efiman asiantuntijoiden kehittämän integraatioalustan avulla.

Integraatiot kuntoon?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja selvitetään, sopisiko Efima Integration Layer myös teidän yrityksenne integraatiotarpeisiin.

Ota yhteyttä

Efima on pilviteknologioiden ja integraatioiden kehittävä kumppanisi

Integraatiot ja liiketoiminta

Tämän päivän liiketoiminta ja IT kytkeytyvät tiiviisti yhteen. Tiedolla johtaminen, as-a-Service-ratkaisut tai esimerkiksi tehokkaat, oikea-aikaiset prosessit vaativat luotettavaa tiedon saatavuutta ja liikkuvuutta. Asiakkaan liiketoiminnan kehittyessä muuttuu tarve myös erilaisille integraatioille ja datamäärät voivat kasvaa merkittävästi.

Pilvipalvelut toimivat usein asiakkaidemme tietovirtojen ydinjärjestelminä, digisydämenä, joka integroidaan niin paikallisten järjestelmien kuin muidenkin pilvipalveluiden kanssa. Jotta tiedonsiirto ja tiedonkäsittely tukevat muuttuvia taloushallinnon ja toiminnanohjauksen vaatimuksia, kannattaa integraatioiden toteutus ja hallinta tehdä tulevaisuudenkestävästi. 

Tunnemme Dynamics 365 -integraatiot

Efimalla on vuosien kokemus taloushallinnon ja toiminnanohjauksen pilvipalveluista ja niiden jatkuvasta kehittämisestä. Olemme tehneet Dynamics pilvi-integraatioita niin kauan kuin se on ollut ylipäätään mahdollista. Meille onkin kertynyt erityisosaamista erityisesti Dynamics 365 ja Unit4 -pilvipalveluiden rajapinnoista ja Microsoft Azure-pilviteknologioiden hyödyntämisestä: Efiman puoleen käännytään usein, kun halutaan löytää parhaat käytännöt Dynamics 365 -pilvipalvelun integraatioihin.

Efima Integration Layer integraatiot palveluna

Vuosien kokemus ja parhaat käytännöt on koottu Efima Integration Layer -integraatioalustaan, jonka avulla pilvipalvelut integroidaan niin muiden pilvipalveluiden kuin asiakkaan paikallistenkin järjestelmien kanssa. Azure-teknologiaa hyödyntävä integraatioalusta vastaa yrityksen kasvaviin integraatiovaatimuksiin ja yhtenäistää integraatioiden hallinnan.

Valmiiden teollisuusstandardien mukaisten integrointikomponenttien käyttö pakottaa toteutukset noudattamaan alan parhaita käytäntöjä ja säännöllisesti päivittyvänä Efima Integration Layer tarjoaa uusimmat teknologiat käyttöösi. Lopputuloksena syntyy joukko täysin automatisoituja pilvipalveluita, jotka siirtävät ja muuntavat tietoja järjestelmien välillä tarpeen mukaan.

Versowood
Sarastia
Inlook
Sitowise
Newsec

Tue liiketoimintasi skaalautumiskykyä yhtenäistämällä integraatioiden toteutus ja hallinta

Efima Integration Layerin avulla hyödynnät pilviteknologioiden viimeisimmän kehityksen ja asiantuntevan kumppanin kokemuksen.

Markus

Räätälöitävyys

Efima Integration Layer on äärettömän skaalautuva ja pystyy vastaamaan modernin ajan lisääntyneen datamäärään haasteisiin. Se tukee tarvittaessa reaaliaikaista integraatiota ja tarjoaa asiakkaille paremman käyttökokemuksen.

Integration Layerin hyödyntämät palvelut tarjoavat valmiita liittimiä, liiketoimintasääntöjä, tallennustilaa, kaavioita ja muunnoksia, jotka helpottavat integraatiovirtojen ja sovellusohjelmointirajapinnan (API) hallintaa. Jaettujen resurssien ja koodin käyttöönottomallien käyttö tuo mittakaavaetuja.

Luomme kanssanne tarpeisiinne vastaavat arkkitehtuurisuunnitelmat, jotka täyttävät myös monimutkaisimmatkin tietojen integrointiskenaariot.

Palvelimeton teknologia

Efiman integraatioalusta on pilvinatiivi eli sen suunnittelun ja toiminnan lähtökohta on hyödyntää täysin palvelimetonta laskentaa. Tallennuskapasiteetti on käytännössä rajaton ja tarjolla on useita suorituskykyvaihtoehtoja. Pilvipalvelujen tarjoaja huolehtii teknisestä alustasta ja dynaamisesta resurssien allokoinnista.

Alusta toimii juuri silloin, kun tarve on, mikä tarkoittaa asiakkaalle käyttöön perustuvaa hinnoittelua. Et siis osta etukäteen kapasiteettia varmuuden vuoksi tai maksa tyhjäkäynnistä. Etkä pidä fyysisten tai virtuaalisten koneiden armeijaa toiminnassa jatkuvasti, alikäytöllä, varmuuden vuoksi.

Hallittavuus

Efima Integration Layerin avulla asiakkaalla on yksi keskitetty paikka hallita ja monitoroida integraatioita.

Integraatioiden terveydentilan seuranta on keskeinen osa integraatiopalvelua. Kaikista valvotuista integraatioista kerätään lokimerkinnät, niitä voidaan analysoida, koota ja raportoida - tarvittaessa automaattisten ilmoitusten avulla. 

Järjestelmän tarkastuspolut ja kirjautumistiedot ovat täysin nähtävissä asiakkaalle. Viestintä pilven ja asiakkaan intranet-palvelujen välillä hoidetaan tietoturvallisesti. Pilvitallenteissa data on lepotilassaan aina salattu. Pilvivarastoratkaisut tarjoavat useita georedundanssitasoja ja automaattisia varmuuskopiointivaihtoehtoja hätäpalautumiseen.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, Microsoft
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217