Skip to content

Taloushallintoa pilvestä edelläkävijän tavoin

Microsoft Dynamics 365 Finance on ratkaisu suurten ja keskisuurten yritysten taloushallintoon. Moderni ja pilvipohjainen järjestelmä tuo tehokkaat ja pitkälle automatisoidut prosessit, modernin raportoinnin ja ennustamisen työkalut sekä alan parhaat käytännöt yhteen kokonaisuuteen. Sen avulla teet päätöksiä ja johdat yrityksesi kasvua todelliseen tietoon perustuen.

Taloushallintonne välineet kuntoon?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään, olisiko Dynamics 365 Finance sopiva ratkaisu yrityksesi taloushallinon tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Suomen johtava taloushallinnon osaaminen yhdistettynä vahvaan Dynamics 365 Finance -kokemukseen

Johtavat taloushallinnon asiantuntijat käytössäsi

Olemme olleet mukana kehittämässä yli 100 suomalaisen organisaation taloushallinnon prosesseja ja järjestelmiä. Kokeneet taloushallinnon asiantuntijamme ovat kysyttyjä ja palkittuja kouluttajia, joiden vahvan osaamisen tuomme käyttöösi niin järjestelmää valittaessa kuin sen jo ollessa käytössänne.

Pilvipohjaisten taloushallinnon järjestelmien pioneeri

Olemme toimittaneet Dynamics AX ja Dynamics 365 -järjestelmiä pilvipalveluina Efiman perustamisesta lähtien – jopa ennen kuin Microsoft itse vei liiketoimintasovelluksensa pilveen. Yli 10 vuoden kokemuksella tunnemme D365 Financen kuin omat taskumme, ja asiakkaanamme saat kaiken matkan varrella kertyneen osaamisemme käyttöösi.

Liiketoiminnan ymmärrys yhdistyy järjestelmäosaamiseen

Efimalta löydät Suomen suurimman Dynamics 365 Finance -osaajien joukon. Ymmärrämme aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa sekä sen haasteita ja mahdollisuuksia. Vain näin voimme varmistaa, että tarjoamme aina tarkoituksenmukaisimman ratkaisun yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Uskallamme haastaa totuttuja toimintatapoja ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä taloushallintosi prosesseja entistäkin tehokkaammiksi ja automaattisemmiksi. 

Versowoodilla siirryttiin moderniin talousohjaukseen Dynamics 365 -järjestelmällä
↑ Versowoodilla siirryttiin moderniin talousohjaukseen Dynamics 365 -järjestelmällä

Case Versowood | Tulevaisuuden talousohjausta Dynamics 365 -järjestelmällä

Kotimainen perheyritys ja Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja, Versowood Oy, oli suuren valinnan edessä. Pitkään palvellut talousjärjestelmä oli vanhenemassa, eikä enää vastannut vahvasti kasvaneen yrityksen liiketoiminnan ja raportoinnin tarpeisiin. Uuden järjestelmän käyttöönotto nähtiin myös mahdollisuutena kehittää toimintaa, ja huolellisen kartoituksen jälkeen Versowood valitsi Efiman toimittaman Dynamics 365 -ratkaisun.

Case Versowood

D365-Finance-laptop

Miksi Dynamics 365 Finance?

Dynamics 365 Finance kattaa kaiken, mitä tarvitset yrityksesi tehokkaaseen taloushallintoon. Reaaliaikaisen  ja läpinäkyvän talousraportoinnin ja älykkäiden ennusteiden avulla ohjaat yrityksesi liiketoimintaa todellisen tiedon pohjalta.

D365 Finance auttaa sinua optimoimaan yrityksesi resurssit ja kustannukset läpi organisaation. Pitkälle automatisoidut prosessit, järjestelmään sisäänrakennetut parhaat käytännöt ja saumaton yhteensopivuus muiden Dynamics-tuoteperheen sekä muiden liiketoimintasovellusten kanssa vähentävät manuaalisen työn määrää ja vapauttavat taloushallintosi asiantuntijat strategisempiin tehtäviin.

Pilvipohjainen Dynamics 365 Finance kasvaa ja kehittyy liiketoimintasi mukana. Jatkuvan päivittymisen ansiosta yrityksesi pysyy jatkuvasti teknologian aallonharjalla ja saat käyttöösi aina uusimmat ominaisuudet ja toiminnallisuudet päivitysten yhteydessä. Kumppaninasi autamme sinua arvioimaan, mitkä uusista ominaisuuksista sopivat yrityksesi tarpeisiin, ja olemme tukenasi myös päivitysten läpiviennissä.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, ERP
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217