Skip to content

Taloushallintoa pilvestä edelläkävijän tavoin

Microsoft Dynamics 365 Finance on ratkaisu suurten ja keskisuurten yritysten taloushallintoon. Moderni ja pilvipohjainen järjestelmä tuo tehokkaat ja pitkälle automatisoidut prosessit, modernin raportoinnin ja ennustamisen työkalut sekä alan parhaat käytännöt yhteen kokonaisuuteen. Sen avulla teet päätöksiä ja johdat yrityksesi kasvua todelliseen tietoon perustuen.

Taloushallintonne välineet kuntoon?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään, olisiko Dynamics 365 Finance sopiva ratkaisu yrityksesi taloushallinon tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Suomen johtava taloushallinnon osaaminen yhdistettynä vahvaan Dynamics 365 Finance -kokemukseen

Logo BA+Finance

Johtavat taloushallinnon asiantuntijat käytössäsi

Olemme olleet mukana kehittämässä yli 100 suomalaisen organisaation taloushallinnon prosesseja ja järjestelmiä. Kokeneet taloushallinnon asiantuntijamme ovat kysyttyjä ja palkittuja kouluttajia, joiden vahvan osaamisen tuomme käyttöösi niin järjestelmää valittaessa kuin sen jo ollessa käytössänne.

Pilvipohjaisten taloushallinnon järjestelmien pioneeri

Olemme toimittaneet Dynamics AX ja Dynamics 365 -järjestelmiä pilvipalveluina Efiman perustamisesta lähtien – jopa ennen kuin Microsoft itse vei liiketoimintasovelluksensa pilveen. Yli 10 vuoden kokemuksella tunnemme D365 Financen kuin omat taskumme, ja asiakkaanamme saat kaiken matkan varrella kertyneen osaamisemme käyttöösi.

Liiketoiminnan ymmärrys yhdistyy järjestelmäosaamiseen

Efimalta löydät Suomen suurimman Dynamics 365 Finance -osaajien joukon. Ymmärrämme aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa sekä sen haasteita ja mahdollisuuksia. Vain näin voimme varmistaa, että tarjoamme aina tarkoituksenmukaisimman ratkaisun yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Uskallamme haastaa totuttuja toimintatapoja ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä taloushallintosi prosesseja entistäkin tehokkaammiksi ja automaattisemmiksi. 

Finance Specialization -tunnustuksen saaminen edellyttää, että Microsoft-kumppani täyttää tiukat kriteerit, jotka liittyvät muun muassa tekniseen osaamiseen, liiketoiminnan kasvuun ja asiantuntijoiden sertifiointeihin.
↑ Finance Specialization -tunnustuksen saaminen edellyttää, että Microsoft-kumppani täyttää tiukat kriteerit, jotka liittyvät muun muassa tekniseen osaamiseen, liiketoiminnan kasvuun ja asiantuntijoiden sertifiointeihin.

Tiedote | Efiman taloushallinto-osaaminen sai harvinaisen tunnustuksen Microsoftilta – ainoa kotimainen Finance Specialization -kumppani

Efima on saanut Microsoftilta harvinaisen Finance Specialization -tunnustuksen, joka osoittaa Efiman kyvyn tarjota asiakkailleen huippuluokan palvelua Microsoft Dynamics 365 Finance -pilvialustalla. Efima on tällä hetkellä ainoa kotimainen ja yksi maailman harvoista kumppaneista, jotka ovat saavuttaneet tämän kumppanuusstatuksen.

Lue tiedote

Sanoma Media Finlandin talouspäällikkö Veera Roti neuvoo, ettei muutosta kannata pelätä:
↑ Sanoma Media Finlandin talouspäällikkö Veera Roti neuvoo, ettei muutosta kannata pelätä: "Ihmiset ovat osoittaneet kykynsä muuntautua ja oppia ihan käsittämättömän nopeasti.”

Case Sanoma Media Finland | Taloushallinnon mittava muutoshanke palkitsi: Suomen suurin kaupallinen mediayhtiö siirtyi SAP:stä Dynamics 365:een

Sanoma Media Finlandin talouspäällikkö Veera Roti kertoo mittavasta taloushallinnon muutoshankkeesta, jossa Sanoma Media Finlandin taloushallinto siirtyi SAP:stä Dynamics 365 Finance -alustalle Efiman tuella.

Case Sanoma Media Finland

D365-Finance-laptop

Miksi Dynamics 365 Finance?

Dynamics 365 Finance kattaa kaiken, mitä tarvitset yrityksesi tehokkaaseen taloushallintoon. Reaaliaikaisen  ja läpinäkyvän talousraportoinnin ja älykkäiden ennusteiden avulla ohjaat yrityksesi liiketoimintaa todellisen tiedon pohjalta.

D365 Finance auttaa sinua optimoimaan yrityksesi resurssit ja kustannukset läpi organisaation. Pitkälle automatisoidut prosessit, järjestelmään sisäänrakennetut parhaat käytännöt ja saumaton yhteensopivuus muiden Dynamics-tuoteperheen sekä muiden liiketoimintasovellusten kanssa vähentävät manuaalisen työn määrää ja vapauttavat taloushallintosi asiantuntijat strategisempiin tehtäviin.

Pilvipohjainen Dynamics 365 Finance kasvaa ja kehittyy liiketoimintasi mukana. Jatkuvan päivittymisen ansiosta yrityksesi pysyy jatkuvasti teknologian aallonharjalla ja saat käyttöösi aina uusimmat ominaisuudet ja toiminnallisuudet päivitysten yhteydessä. Kumppaninasi autamme sinua arvioimaan, mitkä uusista ominaisuuksista sopivat yrityksesi tarpeisiin, ja olemme tukenasi myös päivitysten läpiviennissä.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, Microsoft
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217