Skip to content

Projektiliiketoiminnan paras kaveri

Microsoft Dynamics 365 Project Operations on ratkaisu projektiliiketoimintaa tekevien yritysten toiminnan ohjaukseen. Moderni ja pilvipohjainen järjestelmä kokoaa yhteen kaikki ne ominaisuudet, joita tarvitset projektien hallintaan ja seurantaan sekä resurssien ja kannattavuuden optimointiin.

Ota projektit haltuusi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään, olisiko Dynamics 365 Project Operations oikea ratkaisu projektiliiketoimintasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Suomen johtava liiketoimintaprosessien osaaminen yhdistettynä vahvaan Dynamics 365 -kokemukseen

Microsoft-Solution-Partner-Biz-Apps-color

Pilvipohjaisten taloushallinnon järjestelmien pioneeri

Olemme toimittaneet Dynamics AX ja Dynamics 365 -järjestelmiä pilvipalveluina Efiman perustamisesta lähtien – jopa ennen kuin Microsoft itse vei liiketoimintasovelluksensa pilveen. Yli 10 vuoden kokemuksella tunnemme Dynamics 365:n kuin omat taskumme, ja asiakkaanamme saat kaiken matkan varrella kertyneen osaamisemme käyttöösi.

Liiketoiminnan ymmärrys yhdistyy järjestelmäosaamiseen

Ymmärrämme aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa sekä sen haasteita ja mahdollisuuksia. Vain näin voimme varmistaa, että tarjoamme aina tarkoituksenmukaisimman ratkaisun yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Uskallamme haastaa totuttuja toimintatapoja ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä liiketoimintasi prosesseja entistäkin tehokkaammiksi ja automaattisemmiksi. 

Dynamics 365 -järjestelmä ohjaa Lumonin liiketoimintaa läpi koko toimitusketjun
↑ Dynamics 365 -järjestelmä ohjaa Lumonin liiketoimintaa läpi koko toimitusketjun

Case Lumon | Euroopan mittavin Dynamics 365 -toteutus tukee kansainvälistä kasvua

Kansainvälistymisen keskellä Lumonin vuodesta 2005 asti käytössä ollut toiminnanohjausjärjestelmä oli vanhenemassa käsiin ja muodostumassa esteeksi liiketoiminnan kasvulle. Perusteellisen pohdinnan jälkeen yritys päätti olla edelläkävijä myös toiminnanohjauksen saralla ja valitsi modernin, pilvipohjaisen Dynamics 365 -ratkaisun digisydämekseen. Kumppaniksi järjestelmäprojektiin valikoitui Efima, josta huokui vahva halu saavuttaa yhteiset ja kunnianhimoiset tavoitteet.

Case Lumon

Dynamics 365 Project Operations

Miksi Dynamics 365 Project Operations?

Microsoft Dynamics 365 Project Operations kokoaa kaikki projektiliiketoiminnan osa-alueet yhden, yhtenäisen käyttöliittymän alle. Modernin ja pilvipohjaisen ratkaisun avulla saat paremman näkyvyyden yrityksesi liiketoimintaan ja hallitset projekteja tehokkaasti läpi niiden elinkaaren.

D365 Project Operations auttaa sinua optimoimaan resussien käyttöasteen, kohdistamaan oikeat osaajat oikeisiin projekteihin sekä ennakoimaan tulevia resurssitarpeita älykkäästi. Ja kun perusta on kunnossa, pysyy projektiliiketoimintasi myös kannattavana.

Projektiliiketoiminnan seuranta ja hallinta helpottuu, sillä Project Operations tuo kaikki tärkeimmät tunnusluvut ja mittarit käyttöösi. Voit esimerkiksi laatia projekteille tarkkoja arvioita työmääristä, kuluista ja materiaaleista sekä seurata niiden toteutumista reaaliajassa projektin edetessä. Näin ennakoit myös poikkeuksia ja yllättäviä resurssitarpeita entistä tarkemmin ja voit reagoida niihin ajoissa.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, Microsoft
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217