Memo App – tehoa muistiotositteiden käsittelyyn Microsoft Power Appsilla

Työllistääkö muistiotositteiden manuaalinen käsittely taloushallintoanne?

Kuulostaako tutulta? Liiketoiminnoista toimitetaan puutteellisia ja virheellisiä tietoja sisältäviä muistiotositteita eri muodoissa ja eri tavoin taloushallinnolle. Taloushallinnon aikaa valuu puutteellisten ja virheellisten tietojen korjaamiseen ja muistiotositteiden kirjaamiseen käsin Dynamics 365 Finance -kirjanpitoon. Onneksi prosessiin on tehokkaampikin ratkaisu. ​

Memo App tekee muistiotositteiden käsittelystä arkisen tehokasta
Elävä esimerkki Microsoft Power Platform -toteutuksesta

Memo App tekee muistiotositteiden käsittelystä arkisen tehokasta

Memo App on Efiman kehittämä Microsoft Power Apps -sovellus, joka digitalisoi muistiotositteiden käsittelyn ja tekee siitä arkisen tehokasta. 

Käyttäjät voivat syöttää muistioiden tiedot suoraan Memo App -sovellukseen tai tuoda valmista aineistoa Excelistä sovellukseen. Tiliöinnit tarkistetaan Dynamics 365 Financen sääntöjä vasten ennen kuin ne siirtyvät taloushallinnolle pääkirjaan kirjattaviksi ja hyväksyttäviksi. 

Taloushallinto välttyy manuaaliselta työltä, paperisten muistiotositteiden pyörittelyltä ja virheellisten ja puutteellisten tietojen korjaamiselta.

Memo App lyhyesti


Prosessi: Kirjanpitolain mukaisen muistiotositedatan keräys ja tallennus
Toimiala: Taloushallinto, kaikki toimialat
Kohdejärjestelmä: Microsoft Dynamics 365 Finance
Työkalut: Microsoft Power Apps

Memo App on elävä esimerkki Efiman toteuttamasta Microsoft Power Platform -sovelluksesta, joka räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeisiin. Tutustu muihin Power Platform -toteutuksiimme →

Miksi Memo App?

Nopeampi ja virtaviivaisempi prosessi

Nopeampi ja virtaviivaisempi prosessi

Muistiotositteiden käsittely nopeutuu ja tehostuu taloushallinnon näkökulmasta merkittävästi. Memo App validoi muistioiden tiedot ja tiliöinnit ennen niiden siirtymistä taloushallinnolle käsiteltäväksi. Lisäksi Memo App tehostaa muistioiden hyväksyntäprosessia.

Parempaa dataa

Parempaa dataa

Memo App ei hyväksy virheellisiä tai puutteellisia tietoja. Näin ollen taloushallinto voi varmistua datan oikeellisuudesta, eikä taloushallinnon tarvitse enää käyttää aikaa tietojen tarkastamiseen ja virheiden korjaamiseen.

Aikaa olennaiseen

Aikaa olennaiseen

Taloushallinnolta vapautuu aikaa manuaalisesta muistiotositteiden käsittelystä tuottavampaan työhön.

Läpinäkyvyyttä tekemiseen

Läpinäkyvyyttä tekemiseen

Selkeä, yhtenäinen toimintatapa ja virtaviivaistettu prosessi lisäävät toiminnan läpinäkyvyyttä. Memo Appin avulla eri osapuolet pysyvät ajan tasalla prosessin etenemisestä ja pääset seuraamaan sen etenemistä.

Memo Appilla tehoa teidänkin taloushallintoonne? Jutellaan lisää!