Skip to content

Memo App

Tehoa muistiotositteiden käsittelyyn Microsoft Power Appsilla.

Oma App juuri teille?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, voisiko Power Apps -sovellus olla juuri oikea ratkaisu yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Työllistääkö muistiotositteiden manuaalinen käsittely taloushallintoanne?

Kuulostaako tutulta?

Liiketoiminnoista toimitetaan puutteellisia ja virheellisiä tietoja sisältäviä muistiotositteita eri muodoissa ja eri tavoin taloushallinnolle. Taloushallinnon aikaa valuu puutteellisten ja virheellisten tietojen korjaamiseen ja muistiotositteiden kirjaamiseen käsin Dynamics 365 Finance -kirjanpitoon. Onneksi prosessiin on tehokkaampikin ratkaisu.​

Efiman Power Apps -ratkaisu Memo App

Memo App tekee muistiotositteiden käsittelystä arkisen tehokasta

Memo App on Efiman kehittämä Microsoft Power Apps -sovellus, joka digitalisoi muistiotositteiden käsittelyn ja tekee siitä arkisen tehokasta. 

Käyttäjät voivat syöttää muistioiden tiedot suoraan Memo App -sovellukseen tai tuoda valmista aineistoa Excelistä sovellukseen. Tiliöinnit tarkistetaan Dynamics 365 Financen sääntöjä vasten ennen kuin ne siirtyvät taloushallinnolle pääkirjaan kirjattaviksi ja hyväksyttäviksi. 

Taloushallinto välttyy manuaaliselta työltä, paperisten muistiotositteiden pyörittelyltä ja virheellisten ja puutteellisten tietojen korjaamiselta.

Memo App lyhyesti

Prosessi

Kirjanpitolain mukaisen muistiotositedatan keräys ja tallennus

Toimiala

Taloushallinto, kaikki toimialat

Kohdejärjestelmä

Miksi Memo App?

Nopeampi ja virtaviivaisempi prosessi

Muistiotositteiden käsittely nopeutuu ja tehostuu taloushallinnon näkökulmasta merkittävästi. Memo App validoi muistioiden tiedot ja tiliöinnit ennen niiden siirtymistä taloushallinnolle käsiteltäväksi. Lisäksi Memo App tehostaa muistioiden hyväksyntäprosessia.

Parempaa dataa

Memo App ei hyväksy virheellisiä tai puutteellisia tietoja. Näin ollen taloushallinto voi varmistua datan oikeellisuudesta, eikä taloushallinnon tarvitse enää käyttää aikaa tietojen tarkastamiseen ja virheiden korjaamiseen.

Aikaa olennaiseen

Taloushallinnolta vapautuu aikaa manuaalisesta muistiotositteiden käsittelystä tuottavampaan työhön.

Läpinäkyvyyttä tekemiseen

Selkeä, yhtenäinen toimintatapa ja virtaviivaistettu prosessi lisäävät toiminnan läpinäkyvyyttä. Memo Appin avulla eri osapuolet pysyvät ajan tasalla prosessin etenemisestä ja pääset seuraamaan sen etenemistä.

Kysy asiantuntijalta

Olisiko Memo Appista apua teidänkin toimipistetietojen hallintaan? Jutellaan lisää!

Janne-Hirva-vari

Janne Hirva

Senior Business Manager
janne.hirva@efima.com
+358 40 044 4386