Skip to content
efima-dooap-mobile
efima-dooap

Dooap AP Automation

Dooap on moderni, pilvipohjainen ostolaskujen kierrätysjärjestelmä, joka on suunniteltu alusta alkaen vastaamaan Microsoft Dynamics 365 Finance ja AX 2012 -järjestelmiä käyttävien yritysten tarpeisiin.

Oppaasi matkalla kohti hallitumpaa ostolaskuprosessia

Näin Dooapin pitkälle automatisoitu ostolaskujen kierrätysjärjestelmä säästää yrityksesi aikaa, rahaa ja resursseja.

Dooapin selainpohjainen käyttöliittymä on suunniteltu ostolaskujen tehokkaaseen käsittelyyn

Älykästä automaatiota

Dooapin avulla valtaosa yrityksesi ostolaskujen käsittelystä voidaan automatisoida. Järjestelmä osaa myös ehdottaa sopivia tiliöintejä ja hyväksyntäkiertoja laskuille koneoppimista ja tekoälyä hyödyntäen.

Tehokasta ajankäyttöä

Dooapin helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla laskujen tarkastajat ja hyväksyjät voivat käsitellä laskuja heille sopivalla tavalla – missä tahansa, milloin tahansa. Laskujen käsittelijöiden tarpeisiin suunniteltu selaimessa toimiva käyttöliittymä puolestaan tuo kaiken tarvittavan tiedon yhteen, selkeään näkymään.

Miksi Dooap yrityksesi ostolaskujen kierrätysjärjestelmäksi?

Dooapin ovat kehittäneet ostolaskuprosessien ja Microsoft Dynamics -järjestelmien ammattilaiset. Vuosien kokemus ja alan parhaat käytännöt on rakennettu tiiviisti osaksi järjestelmää.

Kehitetty Dynamics-käyttäjille

Dooap on alusta alkaen suunniteltu toimimaan saumattomasti Microsoft Dynamics 365 Finance ja AX 2012 -järjestelmien kanssa. Tämän ansiosta sen suunnittelussa ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja. Dooapin tavoitteena on kehittää markkinoiden paras ostolaskujen kierrätysjärjestelmä Dynamics-käyttäjille.

Mobiilissa ja selaimessa

Dooapin helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla laskujen tarkastajat ja hyväksyjät voivat käsitellä laskuja missä tahansa, milloin tahansa. Laskujen käsittelijöiden tarpeisiin suunniteltu selaimessa toimiva käyttöliittymä puolestaan tuo kaiken tarvittavan tiedon yhteen, selkeään näkymään.

Käytössäsi alta aikayksikön

Dooapin käyttöönotto ei vaadi suurta järjestelmäprojektia ja mittavaa investointia. Dooap on Microsoftin suosittelema ratkaisu, jonka käyttöönotto on äärimmäisen sujuvaa ja nopeaa. Dooapin palvelualtis tiimi on jatkuvasti tukenasi ensimmäisestä tapaamisesta alkaen, jotta yrityksesi voi keskittyä olennaiseen.

Ota ostolaskuprosessisi haltuun Dooapin avulla!

Ostolaskujen käsittely voi todella olla automatisoitua, helppoa ja jopa hauskaa.

Katso videolta, kuinka Dooap tehostaa ostolaskujen käsittelyä, säästää aikaa ja rahaa sekä mahdollistaa koko ostolaskuprosessien seuraamisen aiempaa tarkemmin. Dooapin kanssa yksikään ostolasku ei eksy matkallaan.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, ERP
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217