Skip to content

19.11.2020 | Efistream: Älykäs automaatio – konsepteista konkretiaan

Webinaarissamme 19.11. klo 9:00 – 10:00 Efiman Markus Turunen ja Janne Hirva keskustelevat älykkäästä automaatiosta ja esittelevät konkreettisia esimerkkejä, joissa älyä on tuotu osaksi prosessia eri työkaluja hyödyntäen.

Mitä edellytyksiä älykäs automaatio organisaatiolta vaatii?
↑ Mitä edellytyksiä älykäs automaatio organisaatiolta vaatii?

Katso taltiointi

Puhujat

Markus Turunen

Markus Turunen

Efima Oyj CIO

Markus Turunen toimii Efiman CIO:na. Hänellä on pitkä tausta ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan johtotehtävistä ja kehittämisestä. Lisäksi hänellä on monipuolista kokemusta tekoälystä, Microsoftin toiminnanohjausjärjestelmistä, ohjelmistorobotiikan ratkaisuista sekä taloushallinnon järjestelmistä. Markuksen mielenkiinnon kohteena on liiketoiminnan prosessien kehittäminen luonnollisen kielen käsittelyyn perustuvilla tekoälyratkaisuilla.

Janne Hirva

Janne Hirva

Efima Oyj Senior Business Manager

Janne Hirva vastaa Efiman Microsoft Power Platform -liiketoiminnasta. Hänellä on pitkän linjan kansalaiskehittäjä ja toiminut myös pro-kehittäjänä. Työkaluja on vuosien varrella Jannella ollut käytössään useita, joista Excel-makrot ja Power Platform ovat lähellä Jannen sydäntä ja muodostavat hänen Digital Toolbox -työkaluvalikoimansa. Janne ei näe Power Platformia uudenkarheana teknologiana, vaan pitkän perinteen jatkumona arjen innovaatioiden ja uudenlaisten liiketoimintaratkaisujen mahdollistamiseksi.