Skip to content

01.09.2022 | Efistream: Automaatiokehitys suomalaisyrityksissä – missä muut menevät low-coden kanssa?

Mitkä ovat yritysten yleisimmät digitalisaatioon ja automaatiokehitykseen liittyvät haasteet? Minkälainen rooli low-code-kehittämisellä on keinovalikoimassa? Näitä asioita selvitimme toukokuussa 2022 tehdyssä kyselyssä, joka oli suunnattu organisaatioiden kehittämisestä vastaaville henkilöille. 

Syyskuun Efistream-webinaarissa keskustellaan low-code-kehityksestä suomalaisyrityksissä
↑ Syyskuun Efistream-webinaarissa keskustellaan low-code-kehityksestä suomalaisyrityksissä

Katso tapahtuman tallenne alta.

Katso taltiointi

 

Puhujat

Aino Jokela

Aino Jokela

Efima Oyj Power Platform Architect

Aino Jokela on kokenut ratkaisuarkkitehti ja kouluttaja, joka elää ja hengittää Power Platformin maailmassa löytäen uusia käyttötarkoituksia niin omasta kuin asiakkaiden ja kollegoiden arjesta. Aino toimi pitkään Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmän konsulttina ennen siirtymistään low-code-kehityksen ja Power Platform -ratkaisujen pariin.

Janne Hirva

Janne Hirva

Efima Oyj Senior Business Manager

Janne Hirva vastaa Efiman Microsoft Power Platform -liiketoiminnasta. Hän on pitkän linjan kansalaiskehittäjä ja toiminut myös pro-kehittäjänä. Työkaluja on vuosien varrella Jannella ollut käytössään useita, joista Excel-makrot ja Power Platform ovat lähellä Jannen sydäntä ja muodostavat hänen Digital Toolbox -työkaluvalikoimansa. Janne ei näe Power Platformia uudenkarheana teknologiana, vaan pitkän perinteen jatkumona arjen innovaatioiden ja uudenlaisten liiketoimintaratkaisujen mahdollistamiseksi.

Ringa Rusanen

Ringa Rusanen

Microsoft Territory Channel Manager

Ringa Rusanen vastaa Microsoftilla Dynamics 365 ja Power Platform -kumppanimyyntiyhteistyöstä. Hän on erityisen innoissaan siitä, miten helppoa ja nopeaa sovellusten rakentaminen Power Platformin avulla on – myös ilman koodausosaamista!