Skip to content

19.03.2020 | Efistream: Kansalaiskehittäjät tulevat – oletko valmis?

Kansalaiskehittäminen (citizen development) on nouseva ilmiö. Sen taustalla ovat uudet välineet ja alustat, joiden avulla valveutunut käyttäjä pääsee itse rakentamaan ja hahmottelemaan erilaisia sovelluksia juuri itselleen tärkeisiin prosesseihin. Tämä avaa aivan uuden maailman, jossa erilaisia liiketoimintaa tukevia applikaatioita voidaan tuottaa kevyesti ja ketterästi. Mutta mistä kaikesta tässä oikeastaan on kyse ja mitä tämä tarkoittaa liiketoiminnan kannalta? Tervetuloa webinaariimme kuulemaan aiheesta lisää!

Aamun aikana keskustelemme kansalaiskehittämisen noususta ja vaikutuksista.
↑ Aamun aikana keskustelemme kansalaiskehittämisen noususta ja vaikutuksista.

Katso taltiointi

Puhujat

Aino Jokela

Aino Jokela

Efima Oyj Power Platform Architect

Aino Jokela on kokenut ratkaisuarkkitehti ja kouluttaja, joka elää ja hengittää Power Platformin maailmassa löytäen uusia käyttötarkoituksia niin omasta kuin asiakkaiden ja kollegoiden arjesta. Aino toimi pitkään Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmän konsulttina ennen siirtymistään low-code-kehityksen ja Power Platform -ratkaisujen pariin.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Efima Oyj ERP Business Director, Partner

Kai Lyytinen on Efiman ERP-liiketoiminnan vetäjä ja yksi yrityksen perustajista. Hän on toiminnanohjausjärjestelmien pitkän linjan ammattilainen, jolla on takanaan kymmeniä vaativia ja silti onnistuneita IT-projekteja. Kai onkin mustan vyön Dynamics 365 ja AX -osaaja.