Skip to content

24.08.2022 | Efistream: Kuinka tekoäly muuttaa tekemistä ja prosesseja – ja miten pysyt kehityksessä mukana?

Älykkäät automaatioratkaisut mullistavat palveluja ja prosesseja. Tekoälyllä voidaan ratkaista liiketoiminnan ongelmia, saada enemmän irti datasta, löytää uusia mahdollisuuksia sekä tuoda älyä osaksi prosesseja tavoin, jotka eivät ole aiemmin olleet mahdollisia. Mutta mihin tekoäly oikeasti soveltuu? Miten päästä alkuun ja miten onnistunut käyttöönotto toteutetaan? ​ Tervetuloa webinaariimme  24.8. klo 9-10 kuulemaan aiheesta lisää!

Elokuun Efistream-webinaarissa puhutaan tekoälyn mahdollisuuksista ja käyttöönotosta
↑ Elokuun Efistream-webinaarissa puhutaan tekoälyn mahdollisuuksista ja käyttöönotosta

Katso tapahtuman tallenne alta.

 

Katso taltiointi

 

Puhujat

Ali Salloum

Ali Salloum

Efima Oyj Machine Learning Engineer

Ali Salloum toimii Efimalla koneoppimisen asiantuntijana. Hän suunnittelee ja toteuttaa tekoälypohjaisia ratkaisuja sekä sisäisille prosesseille että Efiman asiakkaille. Aiemmin Ali on tehnyt verkostoteoriaan liittyvää tutkimusta yliopistolla sekä toiminut data science -konsulttina globaalissa yhtiössä. Kansainvälistä ja akateemista taustaa omaava Ali on koulutukseltaan DI.

Markus Turunen

Markus Turunen

Efima Oyj CIO

Markus Turunen toimii Efiman CIO:na. Hänellä on pitkä tausta ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan johtotehtävistä ja kehittämisestä. Lisäksi hänellä on monipuolista kokemusta tekoälystä, Microsoftin toiminnanohjausjärjestelmistä, ohjelmistorobotiikan ratkaisuista sekä taloushallinnon järjestelmistä. Markuksen mielenkiinnon kohteena on liiketoiminnan prosessien kehittäminen luonnollisen kielen käsittelyyn perustuvilla tekoälyratkaisuilla.