Skip to content

16.06.2020 | Efistream: Ohjelmistorobotiikan opit ja onnistumiset

Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen erilaisten prosessien automatisoinnissa yleistyy kovaa vauhtia ja monessa organisaatiossa onkin jo robotti työkaverina. Mitä matkan varrella on opittu? Webinaarissa jaamme kokemuksia ohjelmistorobotiikan eri käyttökohteista, tärkeimpiä oppeja ja parhaimpia onnistumisia käytännön esimerkein. Käymme läpi mitä ohjelmistorobotiikan käyttöönotossa tapahtuu oikeasti ja mitkä ovat tyypilliset haasteet ja tarvittavat korjausliikkeet. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää!

Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen erilaisten prosessien automatisoinnissa yleistyy kovaa vauhtia ja monessa organisaatiossa onkin jo robotti työkaverina.
↑ Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen erilaisten prosessien automatisoinnissa yleistyy kovaa vauhtia ja monessa organisaatiossa onkin jo robotti työkaverina.

Katso taltiointi

Puhujat

Elina Rajuvaara

Elina Rajuvaara

Efima Oyj Intelligent Automation & RPA Consultant

Elina Rajuvaara työskentelee Efimalla automaatiokonsulttina. Hän on kokenut kouluttaja ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation parissa sekä yritys- että oppilaitosmaailmassa. Elinalla on vahva osaaminen prosessien mallintamisesta sekä älykkään automaation konsultoinnista eri toimialoilta. Aiemmin pitkään yrittäjänä toimineella Elinalla on sekä ICT- että kaupallisen alan koulutus.