Skip to content

15.12.2020 | Efistream: Ostolaskuprosessin tehostaminen robotiikkaa ja tekoälyä hyödyntämällä

Ostolaskuprosessin automaatioasteen lisääminen on monen organisaation työlistalla. Ohjelmistorobotiikka ja tekoäly ovat tähän hyväksi koettuja työvälineitä. Niiden hyödyntämiseksi on syytä tunnistaa eri automaatiovälineiden vahvuuksia, jotta osaa tehdä päätöksen millä välineellä automaatio toteutetaan. Tervetuloa mukaan webinaarimme, jossa käymme läpi esimerkkien kautta mitkä tehtävät ostolaskuprosessissa ovat erityisesti robotille soveltuvia ja missä tekoäly on toimivin ratkaisu.

Joulukuun Efistream-webinaarissa käymme läpi esimerkkien kautta mitkä tehtävät ostolaskuprosessissa ovat erityisesti robotille soveltuvia ja missä tekoäly on toimivin ratkaisu.
↑ Joulukuun Efistream-webinaarissa käymme läpi esimerkkien kautta mitkä tehtävät ostolaskuprosessissa ovat erityisesti robotille soveltuvia ja missä tekoäly on toimivin ratkaisu.

Katso taltiointi

Puhujat

Suvi Antila

Suvi Antila

Efima Oyj Outsourcing Consultant

Suvi Antilalla on laaja tietämys taloushallinnon ja liiketoiminnan prosessien ja järjestelmien kehittämisestä. Hän on erikoistunut ostoreskontra-, matka- ja kululaskujen hallintaan sekä maksuliikenneprosesseihin kansainvälisessä ympäristössä. Hän on myös toiminut projektipäällikkönä ja -asiantuntijana sekä esimiehenä usean vuoden ajan.