Skip to content

10.05.2022 | Efistream: Kaikki, mitä haluat tietää Power Platformista – paketoituna puoleentoista tuntiin

Olet ehkä kuullut, että liiketoiminnan arkea ja prosesseja voidaan tehostaa ketterästi Microsoft Power Platform -työkalujen avulla. Mutta mihin kaikkeen työkalut soveltuvat? Miten datalähtöistä automaatiota kannattaa käytännössä lähteä viemään eteenpäin? Kuinka laatia perusteellinen business case päätöksenteon tueksi? Mitä kannattaa tehdä itse ja mikä on kumppanin roolientä miten palvelua kannattaa ostaa?

Toukokuun Efistream
↑ Toukokuun Efistream

Katso tapahtuman tallenne alta.

Katso taltiointi

 

Puhujat

Aino Jokela

Aino Jokela

Efima Oyj Power Platform Architect

Aino Jokela on kokenut ratkaisuarkkitehti ja kouluttaja, joka elää ja hengittää Power Platformin maailmassa löytäen uusia käyttötarkoituksia niin omasta kuin asiakkaiden ja kollegoiden arjesta. Aino toimi pitkään Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmän konsulttina ennen siirtymistään low-code-kehityksen ja Power Platform -ratkaisujen pariin.

Janne Hirva

Janne Hirva

Efima Oyj Senior Business Manager

Janne Hirva vastaa Efiman Microsoft Power Platform -liiketoiminnasta. Hänellä on pitkän linjan kansalaiskehittäjä ja toiminut myös pro-kehittäjänä. Työkaluja on vuosien varrella Jannella ollut käytössään useita, joista Excel-makrot ja Power Platform ovat lähellä Jannen sydäntä ja muodostavat hänen Digital Toolbox -työkaluvalikoimansa. Janne ei näe Power Platformia uudenkarheana teknologiana, vaan pitkän perinteen jatkumona arjen innovaatioiden ja uudenlaisten liiketoimintaratkaisujen mahdollistamiseksi.

Antti Rantanen

Antti Rantanen

Efima Oyj Senior Advisor

Antti Rantanen on Efiman Senior Advisor, jota kiinnostaa erityisesti toiminnanohjaus, liiketoimintamallit ja digitaalisuuden johtaminen. Hän ajattelee, että käytännön digitaalisuus syntyy liiketoiminnan ja IT-kyvykkyyksien vuoropuhelusta sekä rohkeudesta nähdä jokainen liiketoiminta digitaalisena liiketoimintana.