Skip to content

25.01.2022 | Efistream: Tuo taloushallinnon tekeminen tähän päivään Microsoft Power Appseilla

Webinaarissamme 25.1. klo 9–10 päivität tietosi ajan tasalle ja tutustut tuoreimpiin taloushallinnon automaatiotrendeihin ja -työkaluihin Efiman kokeneen prosessikehittäjän, Kaisa Niemisen, ja Power Apps -gurumme, Aino Jokelan, johdolla. Käymme läpi eri automaatiotyökalujen käyttökohteita ja syvennymme erityisesti low-code-kehityksen alle kuuluvien sovellusten hyötyihin ja käyttökohteisiin.

Vuoden 2022 ensimmäisessä Efistream-webinaarissa puhutaan taloushallinnon Power Apps -sovelluksista
↑ Vuoden 2022 ensimmäisessä Efistream-webinaarissa puhutaan taloushallinnon Power Apps -sovelluksista

Katso tapahtuman tallenne alta.

Katso taltiointi

 

Puhujat

Kaisa Nieminen

Kaisa Nieminen

Efima Oyj Senior Advisor

Kaisa Nieminen on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja kehittäjä. Hän toimii Efimalla Senior Advisor -roolissa tukien asiakkaita näiden taloushallinnon kehityksessä. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon eri osa-alueilta, mm. business controlling -toiminnoista, talouden palvelukeskuksista, prosessikehityksestä, sisäisestä tarkastuksesta, projektinhallinnasta, ulkoistuksesta, ohjelmistorobotiikasta sekä liikkeenjohdon konsultoinnista.

Aino Jokela

Aino Jokela

Efima Oyj Power Platform Architect

Aino Jokela on kokenut ratkaisuarkkitehti ja kouluttaja, joka elää ja hengittää Power Platformin maailmassa löytäen uusia käyttötarkoituksia niin omasta kuin asiakkaiden ja kollegoiden arjesta. Aino toimi pitkään Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmän konsulttina ennen siirtymistään low-code-kehityksen ja Power Platform -ratkaisujen pariin.