Skip to content

28.03.2022 | Efistream: Talousammattilainen – onko osaamisesi ajan tasalla?

Webinaarissamme 28.3. klo 9–10 Efiman kokenut prosessiasiantuntija, Senior Advisor Kaisa Nieminen, ja YIT:n talouden kehittämisestä vastaava johtaja Nina Karhula keskustelevat taloushallinnon roolin muutoksesta ja antavat konkreettisia vinkkejä siitä, mitä taitoja kannattaisi juuri nyt lähteä kehittämään ja miten mahdollisia osaamisaukkoja voi itse tunnistaa ja paikata.

Maaliskuun Efistreamissa puhutaan taloushallinnon roolin muutoksesta.
↑ Maaliskuun Efistreamissa puhutaan taloushallinnon roolin muutoksesta.

Katso webinaarin tallenne alta.

Katso taltiointi

 

Puhujat

Kaisa Nieminen

Kaisa Nieminen

Efima Oyj Senior Advisor

Kaisa Nieminen on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja kehittäjä. Hän toimii Efimalla Senior Advisor -roolissa tukien asiakkaita näiden taloushallinnon kehityksessä. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon eri osa-alueilta, mm. business controlling -toiminnoista, talouden palvelukeskuksista, prosessikehityksestä, sisäisestä tarkastuksesta, projektinhallinnasta, ulkoistuksesta, ohjelmistorobotiikasta sekä liikkeenjohdon konsultoinnista.

Nina Karhula

Nina Karhula

YIT Oyj Vice President, Finance Development

Nina Karhula toimii YIT:llä talouden kehittämisestä vastaavana johtajana. Hänellä on laaja-alaista kokemusta strategisesta suunnittelusta, liiketoimintamallien kehittämisestä ja onnistuneiden muutoshankkeiden johtamisesta ja toteuttamisesta.