Skip to content

23.04.2020 | Efistream: Uutta ohjelmistorobotiikan saralla – UiPathin uudet tuotteet

Ohjelmistorobotiikan saralla tapahtuu nyt paljon uutta! Ohjelmistorobotiikan markkinajohtaja UiPath on julkaissut useita uusia tuotteita aiempien tuotteiden rinnalle. Webinaarissa käymme läpi näitä uusia ratkaisuja ja niiden käyttökohteita. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää!

Ohjelmistorobotiikan markkinajohtaja UiPath on julkaissut useita uusia tuotteita aiempien tuotteiden rinnalle.
↑ Ohjelmistorobotiikan markkinajohtaja UiPath on julkaissut useita uusia tuotteita aiempien tuotteiden rinnalle.

Katso taltiointi

Puhujat

Elina Rajuvaara

Elina Rajuvaara

Efima Oyj Intelligent Automation & RPA Consultant

Elina Rajuvaara työskentelee Efimalla automaatiokonsulttina. Hän on kokenut kouluttaja ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation parissa sekä yritys- että oppilaitosmaailmassa. Elinalla on vahva osaaminen prosessien mallintamisesta sekä älykkään automaation konsultoinnista eri toimialoilta. Aiemmin pitkään yrittäjänä toimineella Elinalla on sekä ICT- että kaupallisen alan koulutus.

Markus Turunen

Markus Turunen

Efima Oyj CIO

Markus Turunen toimii Efiman CIO:na. Hänellä on pitkä tausta ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan johtotehtävistä ja kehittämisestä. Lisäksi hänellä on monipuolista kokemusta tekoälystä, Microsoftin toiminnanohjausjärjestelmistä, ohjelmistorobotiikan ratkaisuista sekä taloushallinnon järjestelmistä. Markuksen mielenkiinnon kohteena on liiketoiminnan prosessien kehittäminen luonnollisen kielen käsittelyyn perustuvilla tekoälyratkaisuilla.