Skip to content

09.02.2023 | Tekoälyä tiketöintiin – Näin hyödynnät tekoälyä Jirassa

Älykkäät automaatioratkaisut mullistavat palveluja ja prosesseja sekä luovat kokonaan uusia kyvykkyyksiä yrityksille. Tekoälyllä voidaan poistaa liiketoiminnan pullonkauloja, saada enemmän irti datasta, löytää uusia mahdollisuuksia sekä tuoda älyä osaksi prosesseja tavoin, jotka eivät ole aiemmin olleet mahdollisia.

Webinaarissamme 9.2.2023 käsitellään älykkään automaation mahdollisuuksia Jira Service Management -alustassa.
↑ Webinaarissamme 9.2.2023 käsitellään älykkään automaation mahdollisuuksia Jira Service Management -alustassa.

Katso tapahtuman tallenne alta.

Katso taltiointi

 

Puhujat

Markus Turunen

Markus Turunen

Efima Oyj CIO

Markus Turunen toimii Efiman CIO:na. Hänellä on pitkä tausta ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan johtotehtävistä ja kehittämisestä. Lisäksi hänellä on monipuolista kokemusta tekoälystä, Microsoftin toiminnanohjausjärjestelmistä, ohjelmistorobotiikan ratkaisuista sekä taloushallinnon järjestelmistä. Markuksen mielenkiinnon kohteena on liiketoiminnan prosessien kehittäminen luonnollisen kielen käsittelyyn perustuvilla tekoälyratkaisuilla.

Samuli Reinikainen

Samuli Reinikainen

Efima Oyj Machine Learning Engineer

Samuli Reinikainen toimii Efimalla tekoälyn kehitys- ja asiantuntijatehtävissä. Hänellä on laajaa osaamista koneoppimisen eri osa-alueista sekä niiden soveltamisesta teollisuuden, talouden ja asiakaspalvelun järjestelmissä. Etenkin luonnolisen kielen käsittelyn tekoälyratkaisut kiinnostavat häntä. Samulia inspiroi edistyksellisimpien teknologioiden ja viimeisimpien tutkimustulosten soveltaminen käytännön ongelmanratkaisuun.

Mikko Meskanen

Mikko Meskanen

Avoset Oy Head of Operations

Mikko Meskanen on Avosetin Head of Operations. Hänellä on useamman vuoden tausta erilaisista Atlassian tuotteilla toteutetuista ratkaisuista liiketoiminta yksiköiden tarpeisiin. Mikolla on myös runsaasti kokemusta miten automaatioita hyödynnetään tehokkaasti Atlassian-ympäristöissä, sekä miten näissä voidaan parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntää teköälyä ja tehdä prosessien automatisointia.